تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 616 از 3017 اولاول ... 11651656660661261361461561661761861962062666671611161616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,151 به 6,160 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها یه سؤال:لطفاً همه جواب بدن.کیا با کانکشن وصل میشن و کیا مستقیم وصل هستن.موددمهایی که چند تا پورت دارن،ایا میشه برای هر سیستم با یه کانکشن مجزا اتصال رو برقرار کرد یا حتماً باید مستقیم وصل باشه؟
    من هر دوتاش به تناوب
    بعضي وقتها كه حسش نيست كه هر وقت كامپيوتر رو روشن كنم وصل بشم مي ذارم روي pppoe . چون همونطور در جريانيد با كانكشن گاهي وقتها تا 5 دقيقه بايد كانكت زد تا وصل بشه ولي خودش نه معمولا مثل آدم وصل ميشه. البته از وقتي سرعتها رو كم كردن بهتر وصل ميشه.
    اما چون نياز به port forward داشتم و حوصله باز كردن پورتها روي مودم رو نداشتم الان چند وقته گذاشتم روي بريج.
    نديد بهت بگم شايد 98 درصد افراد مستقيم وصل هستند آمارم دقيق نيست ولي هم از هك مودم ها فهميدم. هم اينكه مثلا مودم وايرلس كه مي خواد كسي با گوشي وصل بشه كه نمي تونه توي گوشي كانكشن بسازه!
    فقط در حالت مستقيم ميشه از چند پورت همزمان استفاده كرد و گرنه با كانكشن يكي كه كانكت بشه ديگري ارور دريافت ميكنه!

توي پرانتز : حالت مستقيم خوراك سرويس نامحدود هست ! شما كه محدود داري اگه مستقيم بذاري بعد حواست نباشه يه نرم افزار خودش رو آپديت كنه كه ديگه هيچ

سرعت دانلود در ساعات رایگان همچنان خوب(اینگزارش سرعتها برای روشن کردن اوضاع خط برای کمک به دوستانیه که شاید بخوان همچین سرویسی انتخاب کنن.اگه زیاد میذارم بگین که کمترش کنم)

آره خيلي زياد ميذاري. يه بار ديگه از اين تستها بذاري مي شينم به حال خودم و نت 32 كيلوبايتي خودم زار مي زنم

ولي انصافا من ماهي 13.700 دادم براي 256 نامحدود توي ماه رمضون كه سرعت ها رو كم كرده بودن مجموع سند و رسيوم حدود 17 گيگ بوده.
    براي بازي آنلاين عاليه چون بازي بيشتر آپلود هست تا دانلود، ساعتي نزديك 70 مگ مصرف ميشه كه فقط با نامحدود ميشه !
    عكسش!
    يكي از اقوام اومده بود يه چند تا برنامه واسه گوشيش مي خواست يه فايل 30 مگي رو 15-20 دقيقه طول مي كشيد كه بگيره ! پير ميشه آدم!

2. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

سلام.
    من که بریج نکردم و PPPoE هست.
    فکر میکنم برای بریج نمیشه چندتا کانکشن مختلف از چند پورت مستقل درست کرد. چون شما وقتی بریج میکنی، با یه یوزرنیم و پسورد، تمام اطلاعات رو ثبت میکنی و یه گیت وی و IP به اون کانکشنت تخصیص داده میشه. اتصال چند کانکشن دیگه مثل اینه که دو نفر با PPPoE از یک یوزرنیم و پسورد استفاده کنن.
    احتمالا برای این حالت، باید شما مثل سرور عمل کنید و احتمالا سوئیچ لازمه.
    اتصال همزمان مقصودم نیست ها.یعنی دو تا کابل شبکه از دو تا پورتش بکشم که هر کدوم به یه سیستم وصل باشه.بعد روی هر سیستم یه کانکشن باشه.هر بار هر کدوم رو که لازم داشتم روشن کنم و وصل شم.اما نه به صورت همزمان.
    من هر دوتاش به تناوب
    بعضي وقتها كه حسش نيست كه هر وقت كامپيوتر رو روشن كنم وصل بشم مي ذارم روي pppoe . چون همونطور در جريانيد با كانكشن گاهي وقتها تا 5 دقيقه بايد كانكت زد تا وصل بشه ولي خودش نه معمولا مثل آدم وصل ميشه. البته از وقتي سرعتها رو كم كردن بهتر وصل ميشه.
    اما چون نياز به port forward داشتم و حوصله باز كردن پورتها روي مودم رو نداشتم الان چند وقته گذاشتم روي بريج.
    نديد بهت بگم شايد 98 درصد افراد مستقيم وصل هستند آمارم دقيق نيست ولي هم از هك مودم ها فهميدم. هم اينكه مثلا مودم وايرلس كه مي خواد كسي با گوشي وصل بشه كه نمي تونه توي گوشي كانكشن بسازه!
    فقط در حالت مستقيم ميشه از چند پورت همزمان استفاده كرد و گرنه با كانكشن يكي كه كانكت بشه ديگري ارور دريافت ميكنه!

توي پرانتز : حالت مستقيم خوراك سرويس نامحدود هست ! شما كه محدود داري اگه مستقيم بذاري بعد حواست نباشه يه نرم افزار خودش رو آپديت كنه كه ديگه هيچ

آره خيلي زياد ميذاري. يه بار ديگه از اين تستها بذاري مي شينم به حال خودم و نت 32 كيلوبايتي خودم زار مي زنم

ولي انصافا من ماهي 13.700 دادم براي 256 نامحدود توي ماه رمضون كه سرعت ها رو كم كرده بودن مجموع سند و رسيوم حدود 17 گيگ بوده.
    براي بازي آنلاين عاليه چون بازي بيشتر آپلود هست تا دانلود، ساعتي نزديك 70 مگ مصرف ميشه كه فقط با نامحدود ميشه !
    عكسش!
    يكي از اقوام اومده بود يه چند تا برنامه واسه گوشيش مي خواست يه فايل 30 مگي رو 15-20 دقيقه طول مي كشيد كه بگيره ! پير ميشه آدم!
    همین زمان طولانی دانلودش آدمو میکشه.خدا خیرشون نده.چه حالی میکردیم با 256 تا 1ماه پیش ها.

4. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اتصال همزمان مقصودم نیست ها.یعنی دو تا کابل شبکه از دو تا پورتش بکشم که هر کدوم به یه سیستم وصل باشه.بعد روی هر سیستم یه کانکشن باشه.هر بار هر کدوم رو که لازم داشتم روشن کنم و وصل شم.اما نه به صورت همزمان.

همین زمان طولانی دانلودش آدمو میکشه.خدا خیرشون نده.چه حالی میکردیم با 256 تا 1ماه پیش ها.
    نه اونطوری مشکلی نداره... چون وقتی که یکی از سیستم ها قطع کرد ارتباطشو، گیت وی و آی پی و تنظیمات اتصال همگی آزاد میشه. و هر کس دیگه ای روی اون خط تلفن میتونه وصل بشه.

6. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوباره آپلود من رو زياد كردن و گذاشتن روي 1214 باز Snr آپلود من خراب شده!
    يكي نيست بهشون بگه آپلود بالاي يه مگ رو مي خوام چيكار!

8. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ساعت 9 صبح وضعيت پينگ جالب نيست توي بازي بودم سرور داخلي پينگ خيلي زياده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

پ ن ساعت 9:28
    يه وضعيت خنده داري پيش اومده دلم نيومد بهتون نگم دم عيدي بخنديد! الان 15 دقيقه است لينك مي ره بعد مياد 20 ثانيه وصله بعد ميره. الان تا اومدم اينجا كه پستم رو اديت كنم 3 بار رفته!

پ ن 2 : 3 بار نبود حدود 13 مرتبه شد چون ارسال رو زدم ولي پست اديت نشد!
    كيفيت خطم خوبه؟:

Last edited by mohammad.t; 08-08-2013 at 08:35.

10. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ساعت 9 صبح وضعيت پينگ جالب نيست توي بازي بودم سرور داخلي پينگ خيلي زياده:

کد:
    کد:
    کد:

پ ن ساعت 9:28
    يه وضعيت خنده داري پيش اومده دلم نيومد بهتون نگم دم عيدي بخنديد! الان 15 دقيقه است لينك مي ره بعد مياد 20 ثانيه وصله بعد ميره. الان تا اومدم اينجا كه پستم رو اديت كنم 3 بار رفته!

پ ن 2 : 3 بار نبود حدود 13 مرتبه شد چون ارسال رو زدم ولي پست اديت نشد!
    كيفيت خطم خوبه؟:

داداش مشکل از خودشونه اگه بگی مشکل لینک داری سریع برات پورت رو عوض میکنن
    من خیلی پیش اینطوری شدم زنگ زدم گفت خودش حل میشه و واقعا" هم حل شد دقیقا" 20 ثانیه یه بار قطع میشد

ویرایش : به پشتیبانی زنگ نزن چون میندازن گردن خطت و یا دان استریمتو میارن پایین . زنگ بزن واحد فروش ( 2020 داخلی 1 ) تغییر پورت مربوط به اونا میشه
    Last edited by lamp23; 08-08-2013 at 10:13.

12. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

داداش مشکل از خودشونه اگه بگی مشکل لینک داری سریع برات پورت رو عوض میکنن
    من خیلی پیش اینطوری شدم زنگ زدم گفت خودش حل میشه و واقعا" هم حل شد دقیقا" 20 ثانیه یه بار قطع میشد

ویرایش : به پشتیبانی زنگ نزن چون میندازن گردن خطت و یا دان استریمتو میارن پایین . زنگ بزن واحد فروش ( 2020 داخلی 1 ) تغییر پورت مربوط به اونا میشه
    داداش از كجاش بگم برات؟!
    اين مشكل براي من نيست يا دائمي باشه يه وقتهايي از روز اينجوري ميشه بعد كل مركز مخابراتي وضعيتش خراب ميشه. قبلا نصف شب لينك مي رفت 2 شب بود خوب بود ولي صبح لينك مي رفت و مي اومد. امروز هم كه صبح اينطور شد.
    اگه مشكل من تنها بود حتما اينكار رو انجام مي دادم.
    از 2020 بگم كه تحويلمون نمي گيره؟ ما از پارس مارمالاد سرويس گرفتيم پشتيباني درست درمون هم نداره! به قول دوستان يه مغازه است كه ازش اينترنت خريديم مي رم اونجا!

ببين الان چه بچه خوبي شده:

14. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

داداش از كجاش بگم برات؟!
    اين مشكل براي من نيست يا دائمي باشه يه وقتهايي از روز اينجوري ميشه بعد كل مركز مخابراتي وضعيتش خراب ميشه. قبلا نصف شب لينك مي رفت 2 شب بود خوب بود ولي صبح لينك مي رفت و مي اومد. امروز هم كه صبح اينطور شد.
    اگه مشكل من تنها بود حتما اينكار رو انجام مي دادم.
    از 2020 بگم كه تحويلمون نمي گيره؟ ما از پارس مارمالاد سرويس گرفتيم پشتيباني درست درمون هم نداره! به قول دوستان يه مغازه است كه ازش اينترنت خريديم مي رم اونجا!

ببين الان چه بچه خوبي شده:

شاید این جمله یکم کلیشه ای باشه ولی درکت میکنم
    منم یه ماهه آزگار ( آخه ماه رمضونا خیلی طولانیه ) که پینگم از ساعت 2 عصر میشه حدود 800 امروز دیگه باشون داد زدم گفت که درخواست میفرسته از مرکز مخابراتی بررسی بشه ( خدا میدونه راست گفته یا فرستادم دنباله نخود سیاه )

باور کن پشتیبانی اینترنت گینه ی بیسائو هم بهتر ماست

16. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

این 3036 تا حالا به کسی جواب هم داده ؟ از دیشب ساعت 10 تا حالا نتم وصل نمیشه .دیشب برای بار اول ریست کردم مودمو بعدش دیگه وصل نشد. وقتی ریستش بکنیم دوباره باید از اول یه سری تنظیمات انجام بشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

19. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •