سلام علیکم به همگی
ایسوس k43 نور پس زمینه داره ؟ اگه داره چطور میتونم پیداش کنم ؟ اگه نداره میشه براش بزراش بزارم؟
متشکرم
سلام علیکم به همگی
ایسوس k43 نور پس زمینه داره ؟ اگه داره چطور میتونم پیداش کنم ؟ اگه نداره میشه براش بزراش بزارم؟
متشکرم
سلام
ویندوز لب تاب xps 1530 رو عوض و ویندوز 7 نصب کردم
اما هنگام نصب هر نرم افزاری مثل آفیس error زیر رو میده :
error 1335.the cabinet file data1.cab required for this installation is corrupt and cannot be used
نسخه دیگه ویندوز 7 رو هم نصب کردم و این error iهمچنان هست . فکر می کنم سخت افزاری باشه![]()
دوستان کسی با این مشکل روبرو نشده ؟؟
سلام
ویندوز لب تاب xps 1530 رو عوض و ویندوز 7 نصب کردم
اما هنگام نصب هر نرم افزاری مثل آفیس error زیر رو میده :
error 1335.the cabinet file data1.cab required for this installation is corrupt and cannot be used
نسخه دیگه ویندوز 7 رو نصب کردم و همین Error همچنان هست فکر می کنم سخت افزاری باشه![]()
دوستان کسی با این مشکل روبرو نشده ؟؟
سلام من نمي دونم چرا وقتي تو نصب ويندوز 7 سه تا پارتيشن درست مي كنم آخر سر كه نصب تموم ميشه درايو E رو بهم نشون نميده !اينم بگم كه هر سه درايو c,d,e بصورت primary درست مي شود و اجازه ساخت logical رو بهم نميده
كسي ميتونه كمك كنه ؟ كمك !!!!!!
شما بريد قسمت disk management و ببينيد آيا اون درايوي كه نشون داده نميشه letter داره يا خير . اگر letter داده نشده يه حروف غير تكراري بهش بدين.
من ۲ هفته پیش یه لپتاپ دل ۳۵۵۰ گرفتم بعد الان فهمیدم قسمته چپ کلید space خوب عمل نمیکنه بعد بردم همونجایی که ازش خریدم بهم میگه ایراد بنی اسرائیلی میگیری!!! اصلا این مشکل نیست ولی اگه ناراحتی 170 تومان میگیرم برات کیبوردتو عوض میکنم!!
کجا باید از اینا شکایات کرد؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه لپ تاب hp dv6 6070 دارم که از 24 ساعت حدود 22 ساعت روشنه و دانلود میکنه
کولپد قوی هم دارم (داغ نمیکنه)
خواستم بدونم این کار من آسیب جدی به لپ تاپ میزنه؟ از عمرش کم میشه؟
مرسی![]()
مشکل وبکم دل5110 چیه که کارنمیکنه؟ من یه هفته ای میشه خریدمش خواهشا راهنمایی کنید
سلام
به نظر من هیچ مشکلی نداره !!!
من لب تاپ N43SN ASUS دارم و یکماهی میشه خریدم . چند باری هست وقتی دارم با لبتاپ کار میکنم یکهو صفحه برفکی میشه و فن خنک کننده لبتاپ شروع میکنه با سرعت چرخیدن . هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد مگه اینکه دکمه پاور رو بگیری تا کامل خاموش بشه و دوباره روشن بشه تا الان 3 بار اینطوری شده . این مشکل از گرافیکه یا از چیز دیگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)