تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 616 از 973 اولاول ... 116516566606612613614615616617618619620626666716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,151 به 6,160 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله 2 رو هم ریختم ولی بازی مشکل داره

کلا عقل سالم کافیه که آدم در مورد یه بازی ساده ترین نظر رو بده توی تالار بازی ها جناب بنی انویدیا یه پست کامل زده به اسم حل تمامی مشکلات بازی GTA IV که توش چیزی حدود 30 مورد مشکل و نحوه حلش اومده که همه رو هم نمیشه حل کرد ببینم کدوم بازی هست که برای اجرا کردنش این همه مشکل وجود داشته باشه؟ آیا گیمر باید بشینه واسه یه بازی که توی یه روز تموم میشه 1 ماه وقت بذاره مشکلاشو حل کنه نه تورو خدا آخه کدوم گیم این همه مشکل برای اجرا داشت؟ وقتی یه بازی برای اجراش 30 مورد اشکال و ایراد 100 تا دنگ و فنگ پیش میاد 9 میگیره؟ من که برام 100% ثابت شد گیم اسپات اصلا قاضی عادلی نیست با این نمره هاش این رو ثابت کرد وقتی بازی باگ گرافیکی به این شرم آوری داره(دست و پای نیکو میره توی در و دیوار) این همه افت فریم برای بازی که از لحاظ گرافیک گرد روی کفش بازیهایی همچون کریسیس یا COD4 یا COD5 و فارکرای2 هم نمیشه واقعا نوبره آخه مرگ من این بازی با ماکسیمم گرافیک هم به گرد بازیهای هم پایخودش هم نیست تکسچر های این بازی اصلا نیازی به یه سیستم بالا ندارند. راک استار قراردادش با انواع اقسام شرکت ها بود بخصوص با مایکروسافت چه ربطی داره که بازی روی sp2 اجرا نشه ولی رویه sp3 که هیچ ارتباطی با تقویت سیستم نداره اجرا بشه sp3 فقط پچ های امنیتی هست که به صورت یک جا در اومد و چون باید مایکروسافت این sp3 رو هم قالب ملت می کرد واسه تبلیغ محصول راک استار اومد و شک ندارم یه چیزی هم از مایکروسافت گرفته که بازیش حتما sp3 بخواد یا ویندوز ویستا sp1 نمیدونم محصول Game for windows Live اصلا چه ربطی به اجرای بازی دارن اینا برام خیلی جالبه که راک استار موفق شده این همه آدم رو بذاره سر کار با یه بازی که فقط جذابیت موضوعی داره که اون رو هم مدیون اشخاصی مثه آقای دن هوسر و توی بازی قبلی (GTA SA) یعنی آقای نوید خوانساری بود. شما میتونید خود فریبی بکنید ولی بدونید یه بازی با این همه باگ و ایراد مشکل و دنگ و فنگ 9 نمیگیره ولی میبینید به خاطر اینکه راک استار امریکایی هست و وابستگی و تعامل زیادی با دولت آمریکا داره همه دارن چاپلوسی این بازی رو می کنن چون صرفا GTA از ابتدا تا همین شماره 4 که ششمین بازی هست که برای GTA ساخته شده همش تبلیغ در مورد اشتباه بودن مهاجرت به آمریکا هست. واقعا برای همه بخصوص راک استار و گیم اسپات و همه شخص یا اشخاصی که از این بازی حمایت می کنن متاسفم. در کل بازی که این همه مشکل داشته باشه و یه تاپیک براش بزنن به اسم تمامی مشکلات .... من فقط میتونم بهش بگم یه بازی مورد دار و ضعیف. در کل من فقط به خاطر عشقی که به GTA SA داشتم از همون ابتدا بازی رو تهیه کردم و وقتی دیدم اینقدر مشکل برای اجرا داره سیستم رو چند روز پیش حسابی تقویت کردم تا ببینم اشکال از منه یا ذات بازی خرابه که امروز دیدم نه خیر این GTA IV همینه که هست. و هیچ امیدی هم به بهتر شدنش نیست و هیچ امیدی هم نیست که مثلا راک استار بیاد سعی کنه کلا یه بازی برای PC دوباره ارائه بده مگه عقلش کم شده این همه عالم و آدم دارن پاچه خواری میکنن واسش (سو تفاهم نشه بیشتر منظورم سایت هایی مثه گیم اسپات هست که 9 دادن به بازی) چرا بخواد اعتراف کنه که بازیش ایراد داره. من کلا بعد اینکه بازی رو انواع اقسام مختلف امتحان کردم دیدم بازی واقعا مضخرفه (داستانش نه ها) گیم پلی و گرافیکش و حتی دوربینش هم واقعا مشکل داره. فقط میتونم بگم بیخیال... شاید GTA بعدی بهتر شد
    اول اینکه کسی شما رو مجبور نکرده بازی کنی و این تاپیک هم تاپیک درد دل نیست.اگه دوست نداری می تونی بازی نکنی.و اگه واسه سیستمت خرج کردی، واسه تفریح خودت بوده، برای game spot که خرج نکردی.
    در مورد پست اول تاپیک حل مشکلات هم باید بگم چون یه پست مرجع هستش، خیلی از ویرایش ها برای گیمر های مبتدی هستش. به هر حال هر بازی یه سری پیش نیاز داره ( مثلا microsoft .Net framework برای این بازی) که تو بعضی ویرایش های پست اول این مسایل مطرح شده.یا مثلا یکی از ویرایش ها به بنچمارک ها اختصاص داده شده تا دوستان بدونند که این بازی حدودا چه سیستمی می خواد. البته تا الآن دیگه مشخص شده که این بازی یه سیستم قوی می خواد.در مورد مقایسه ی گرافیک بازی با COD و Crysis و FarCry2 هم باید بگم اگه شما سیستم مورد نیاز بازی رو داشته باشی گرافیکش خیلی بیشتر از این بازی هاست.(البته همین قسمت صحبتتون نشون می ده که شما یه گیمر حرفه ای نیستی. چون هیچ وقت بازی به اسم COD4 , COD5 ساخته نشده.) در مورد قسمتی از صحبتتون که راجع به قرارداد راکستار با دیگر شرکت ها صحبت کردید باید بگم شاید (شاید) این قضیه در مورد xp sp3 و vista sp1 درست باشه ولی game for windows live برای قسمت آنلاین بازی هستش.در مورد نمره ی 9 گیم اسپات هم باید بگم کم لطفی گیم اسپات بوده که 9 داده. این بازی لایق 9.5 هستش.اون 0.5 هم که نمی گیره به خاطر بد پورت شدن بازی هستش که به همین دلیل این بازی نمی تونه به درستی از gpu استفاده کنه و از cpu کار اضافی می کشه. در حال حاضر با 2 تا پچی که برای بازی اومده، دیگه این بازی هیچ مشکلی نداره.در مورد اون قسمت از صحبتتون که گفتید دست و پای نیکو می ره تو در و دیوار، این یه مساله ی مشخص شدست که توی هر بازی اگه شما یه سیستم ضعیف داشته باشی، مطمئنا بازی درست اجرا نمی شه.
    در آخر هم باید بگم این بازی یکی از بهترین بازی های سال 2008 هستش و واقعا ارزش این همه انتظار رو داشت(دوستاتی که این تاپیک رو از همون اول صفحه به صفحه دنبال می کردن می دونن چی می گم).

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اول اینکه کسی شما رو مجبور نکرده بازی کنی و این تاپیک هم تاپیک درد دل نیست.اگه دوست نداری می تونی بازی نکنی.و اگه واسه سیستمت خرج کردی، واسه تفریح خودت بوده، برای game spot که خرج نکردی.
    در مورد پست اول تاپیک حل مشکلات هم باید بگم چون یه پست مرجع هستش، خیلی از ویرایش ها برای گیمر های مبتدی هستش. به هر حال هر بازی یه سری پیش نیاز داره ( مثلا microsoft .net framework برای این بازی) که تو بعضی ویرایش های پست اول این مسایل مطرح شده.یا مثلا یکی از ویرایش ها به بنچمارک ها اختصاص داده شده تا دوستان بدونند که این بازی حدودا چه سیستمی می خواد. البته تا الآن دیگه مشخص شده که این بازی یه سیستم قوی می خواد.در مورد مقایسه ی گرافیک بازی با cod و crysis و farcry2 هم باید بگم اگه شما سیستم مورد نیاز بازی رو داشته باشی گرافیکش خیلی بیشتر از این بازی هاست.(البته همین قسمت صحبتتون نشون می ده که شما یه گیمر حرفه ای نیستی. چون هیچ وقت بازی به اسم cod4 , cod5 ساخته نشده.) در مورد قسمتی از صحبتتون که راجع به قرارداد راکستار با دیگر شرکت ها صحبت کردید باید بگم شاید (شاید) این قضیه در مورد xp sp3 و vista sp1 درست باشه ولی game for windows live برای قسمت آنلاین بازی هستش.در مورد نمره ی 9 گیم اسپات هم باید بگم کم لطفی گیم اسپات بوده که 9 داده. این بازی لایق 9.5 هستش.اون 0.5 هم که نمی گیره به خاطر بد پورت شدن بازی هستش که به همین دلیل این بازی نمی تونه به درستی از gpu استفاده کنه و از cpu کار اضافی می کشه. در حال حاضر با 2 تا پچی که برای بازی اومده، دیگه این بازی هیچ مشکلی نداره.در مورد اون قسمت از صحبتتون که گفتید دست و پای نیکو می ره تو در و دیوار، این یه مساله ی مشخص شدست که توی هر بازی اگه شما یه سیستم ضعیف داشته باشی، مطمئنا بازی درست اجرا نمی شه.
    در آخر هم باید بگم این بازی یکی از بهترین بازی های سال 2008 هستش و واقعا ارزش این همه انتظار رو داشت(دوستاتی که این تاپیک رو از همون اول صفحه به صفحه دنبال می کردن می دونن چی می گم).
    جواب شما رو نمیدم چون وقتم با ارزش تر از اینهاست که بخوام جواب شما رو بدم واسه اینکه جواب من رو بدونید یه بار دیگه پست قبلی رو بخونید گیمر حرفه ای آقای متخصص نمیدونستم راک استار توی ایران نمایندگی داره و اون رو هم به شما اعطا کرده حق امتیاز رو بازی اشکال داره نماینده بهتر به اربابتون یعنی راک استار اطلاع بدید ولی به جای معبود قرار دادن راک استار و پرستیدنش بهتره یه عینک بزنید شاید ببینی اشکالات بازی رو خودت میگی بازی بد پورت شده بعد میگی اشکال نداره بازی بابا همه حرفاتو به فرض قبول کردیم این یکی تناقض گویی جناب عالی گیمر محترم و فوق حرفه ای رو چه طور قبول کنیم. باشه شما برو خوش باش اموراتت بگذره. بپا نری تو بحرش گیمر فوق حرفه ای استعداد ناشناخته قرن

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

در مورد پست اول تاپیک حل مشکلات هم باید بگم چون یه پست مرجع هستش، خیلی از ویرایش ها برای گیمر های مبتدی هستش. به هر حال هر بازی یه سری پیش نیاز داره ( مثلا microsoft .net framework برای این بازی) که تو بعضی ویرایش های پست اول این مسایل مطرح شده.یا مثلا یکی از ویرایش ها به بنچمارک ها اختصاص داده شده تا دوستان بدونند که این بازی حدودا چه سیستمی می خواد. البته تا الآن دیگه مشخص شده که این بازی یه سیستم قوی می خواد.در مورد مقایسه ی گرافیک بازی با cod و crysis و farcry2 هم باید بگم اگه شما سیستم مورد نیاز بازی رو داشته باشی گرافیکش خیلی بیشتر از این بازی هاست.(البته همین قسمت صحبتتون نشون می ده که شما یه گیمر حرفه ای نیستی. چون هیچ وقت بازی به اسم cod4 , cod5 ساخته نشده.) در مورد قسمتی از صحبتتون که راجع به قرارداد راکستار با دیگر شرکت ها صحبت کردید باید بگم شاید (شاید) این قضیه در مورد xp sp3 و vista sp1 درست باشه ولی game for windows live برای قسمت آنلاین بازی هستش.در مورد نمره ی 9 گیم اسپات هم باید بگم کم لطفی گیم اسپات بوده که 9 داده. این بازی لایق 9.5 هستش.اون 0.5 هم که نمی گیره به خاطر بد پورت شدن بازی هستش که به همین دلیل این بازی نمی تونه به درستی از gpu استفاده کنه و از cpu کار اضافی می کشه. در حال حاضر با 2 تا پچی که برای بازی اومده، دیگه این بازی هیچ مشکلی نداره.در مورد اون قسمت از صحبتتون که گفتید دست و پای نیکو می ره تو در و دیوار، این یه مساله ی مشخص شدست که توی هر بازی اگه شما یه سیستم ضعیف داشته باشی، مطمئنا بازی درست اجرا نمی شه.
    بابا حرفه ای !!
    کی میگه گرافیکش از کرایسیس بیشتره ؟
    حتی این گیم اسپات هم که این همه قبولش داری از کرایسیس امتیاز کمتری به گرافیکش داده !!!
    گرافیک کرایسیس رو با بالاترین تنظیمات بازی کردی که داری اینو میگی ؟
    100 درصد بازی نکردی چون کرایتک گفته هنوز سیستمهای خانگی قادر به اجرای بازی با اخرین تنظیمات گرافیکی نیستن .
    بازم بگو از صحبتهای شما استفاده میکنیم !!!
    کلا عقل سالم کافیه که آدم در مورد یه بازی ساده ترین نظر رو بده توی تالار بازی ها جناب بنی انویدیا یه پست کامل زده به اسم حل تمامی مشکلات بازی gta iv که توش چیزی حدود 30 مورد مشکل و نحوه حلش اومده که همه رو هم نمیشه حل کرد ببینم کدوم بازی هست که برای اجرا کردنش این همه مشکل وجود داشته باشه؟ آیا گیمر باید بشینه واسه یه بازی که توی یه روز تموم میشه 1 ماه وقت بذاره مشکلاشو حل کنه نه تورو خدا آخه کدوم گیم این همه مشکل برای اجرا داشت؟ وقتی یه بازی برای اجراش 30 مورد اشکال و ایراد 100 تا دنگ و فنگ پیش میاد 9 میگیره؟ من که برام 100% ثابت شد گیم اسپات اصلا قاضی عادلی نیست با این نمره هاش این رو ثابت کرد وقتی بازی باگ گرافیکی به این شرم آوری داره(دست و پای نیکو میره توی در و دیوار) این همه افت فریم برای بازی که از لحاظ گرافیک گرد روی کفش بازیهایی همچون کریسیس یا cod4 یا cod5 و فارکرای2 هم نمیشه واقعا نوبره آخه مرگ من این بازی با ماکسیمم گرافیک هم به گرد بازیهای هم پایخودش هم نیست تکسچر های این بازی اصلا نیازی به یه سیستم بالا ندارند. راک استار قراردادش با انواع اقسام شرکت ها بود بخصوص با مایکروسافت چه ربطی داره که بازی روی sp2 اجرا نشه ولی رویه sp3 که هیچ ارتباطی با تقویت سیستم نداره اجرا بشه sp3 فقط پچ های امنیتی هست که به صورت یک جا در اومد و چون باید مایکروسافت این sp3 رو هم قالب ملت می کرد واسه تبلیغ محصول راک استار اومد و شک ندارم یه چیزی هم از مایکروسافت گرفته که بازیش حتما sp3 بخواد یا ویندوز ویستا sp1 نمیدونم محصول game for windows live اصلا چه ربطی به اجرای بازی دارن اینا برام خیلی جالبه که راک استار موفق شده این همه آدم رو بذاره سر کار با یه بازی که فقط جذابیت موضوعی داره که اون رو هم مدیون اشخاصی مثه آقای دن هوسر و توی بازی قبلی (gta sa) یعنی آقای نوید خوانساری بود. شما میتونید خود فریبی بکنید ولی بدونید یه بازی با این همه باگ و ایراد مشکل و دنگ و فنگ 9 نمیگیره ولی میبینید به خاطر اینکه راک استار امریکایی هست و وابستگی و تعامل زیادی با دولت آمریکا داره همه دارن چاپلوسی این بازی رو می کنن چون صرفا gta از ابتدا تا همین شماره 4 که ششمین بازی هست که برای gta ساخته شده همش تبلیغ در مورد اشتباه بودن مهاجرت به آمریکا هست. واقعا برای همه بخصوص راک استار و گیم اسپات و همه شخص یا اشخاصی که از این بازی حمایت می کنن متاسفم. در کل بازی که این همه مشکل داشته باشه و یه تاپیک براش بزنن به اسم تمامی مشکلات .... من فقط میتونم بهش بگم یه بازی مورد دار و ضعیف. در کل من فقط به خاطر عشقی که به gta sa داشتم از همون ابتدا بازی رو تهیه کردم و وقتی دیدم اینقدر مشکل برای اجرا داره سیستم رو چند روز پیش حسابی تقویت کردم تا ببینم اشکال از منه یا ذات بازی خرابه که امروز دیدم نه خیر این gta iv همینه که هست. و هیچ امیدی هم به بهتر شدنش نیست و هیچ امیدی هم نیست که مثلا راک استار بیاد سعی کنه کلا یه بازی برای pc دوباره ارائه بده مگه عقلش کم شده این همه عالم و آدم دارن پاچه خواری میکنن واسش (سو تفاهم نشه بیشتر منظورم سایت هایی مثه گیم اسپات هست که 9 دادن به بازی) چرا بخواد اعتراف کنه که بازیش ایراد داره. من کلا بعد اینکه بازی رو انواع اقسام مختلف امتحان کردم دیدم بازی واقعا مضخرفه (داستانش نه ها) گیم پلی و گرافیکش و حتی دوربینش هم واقعا مشکل داره. فقط میتونم بگم بیخیال... شاید gta بعدی بهتر شد
    100 درصد تایید میشه

4. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جواب شما رو نمیدم چون وقتم با ارزش تر از اینهاست که بخوام جواب شما رو بدم واسه اینکه جواب من رو بدونید یه بار دیگه پست قبلی رو بخونید گیمر حرفه ای آقای متخصص نمیدونستم راک استار توی ایران نمایندگی داره و اون رو هم به شما اعطا کرده حق امتیاز رو بازی اشکال داره نماینده بهتر به اربابتون یعنی راک استار اطلاع بدید ولی به جای معبود قرار دادن راک استار و پرستیدنش بهتره یه عینک بزنید شاید ببینی اشکالات بازی رو خودت میگی بازی بد پورت شده بعد میگی اشکال نداره بازی بابا همه حرفاتو به فرض قبول کردیم این یکی تناقض گویی جناب عالی گیمر محترم و فوق حرفه ای رو چه طور قبول کنیم. باشه شما برو خوش باش اموراتت بگذره. بپا نری تو بحرش گیمر فوق حرفه ای استعداد ناشناخته قرن
    شما اگه می تونی منطقی جواب بدی، من خوشحال می شم جواب شما رو بدونم.(مطمئن باش بیشتر از این متنی که نوشتی وقتت رو نمی گیره.)در مورد بقیه ی صحبت هاتون هم باید بگم وقتی جنبه ی بحث منطقی ندارید بهترین کار اینه که یه لیوان آب خنک بخورید تا بتونید به اعصابتون مسلط باشید.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما اگه می تونی منطقی جواب بدی، من خوشحال می شم جواب شما رو بدونم.(مطمئن باش بیشتر از این متنی که نوشتی وقتت رو نمی گیره.)در مورد بقیه ی صحبت هاتون هم باید بگم وقتی جنبه ی بحث منطقی ندارید بهترین کار اینه که یه لیوان آب خنک بخورید تا بتونید به اعصابتون مسلط باشید.
    صحبت بحث منطقی نیست بحث منطقی رو باید با آدم های منطقی کرد شما اگه منطقی بودی نمیگفتی بازی اشکال نداره زمین و زمان میدونن بازی اشکال داره حتی جناب عالی می فرمایید بازی بد پورت شده بابای من پورتش نکرده که راک استار معبود شما پورت کرده بازی بد پورت بشه یعنی ایراد نیست؟ چطور یه ذره بازی هایی مثه pes 2009 که ژاپنی هست یه ذره اینور اونرو میشه 100 تا حرف واسش در میارن اما الان که راک استار سازنده بازی هست بد پورت شدن ایراد محسوب نمیشه افت فریم ایراد محسوب نمیشه کرش کردن های ناگهانی محسوب نمیشه اشکال باگ گرافیکی ایراد محسوب نمیشه اینکه گیم پلی بخصوص هنگام رانندگی واقعا ضعیف و ناجور هست ایراد محسوب نمیشه دوربین مورد دار سوم شخص و کند بازی ایراد محسوب نمیشه این که برای اجرای بازی باید یه تاپیک بزنن حل تمامی مشکلات gta iv آخه کدوم بازی این همه دنگ و فنگ داره کل لذت بازی رو ضایع میکنه دنبال این همه دنگ و فنگ رفتن واسه اجرای بازی دسته که ساپورت نمیکنه حتی پچ 2 هم باعث نمیشه ساپورت کنه (باید فایل های dll کرک شده بریزیم توی system32) حتما باس لاجی تک باشه چرا لاجی تک؟ پس معلومه یه چیزی هست پس کارخونه گیم پد سازی ها باید با وجود شرکت هایی امثال راک استار درش رو گل بگیرن؟ پس لطفا از دیکتاتور و خودپسندهایی مثه راک استار اینقدر تمجید نکنید. البته از من میشنوید از هیچ چیز تمجید نکنید اونقت سوزنتون توی یه بازی گیر میکنه و نمیتونین بازی های دیگه رو نمیتونین با دل خوش بازی کنید ولی در کل نه تنها نباید پاچه خواری این راک استار رو کرد بلکه باید توسط سایت های مختلف به خاطر کارهای غیر گیمی محکوم بشه اعمالی که راک استار گیمر ها رو مجبور به انجامش می کنه ربطی به دنیای گیم نداره عزیز شما منطقی بودی اینارو قبول میکردی شما مجذوب یه چیز بازی شدی ولی این دلیل نمیشه چشمت رو روی همه چیز و بقیه مسایل که سر تا پا اشکال هست ببندی اگه حرفام بهت برخورد واقعا متاسفم نمیخواستم تندی کنم ولی واقعا جوابی که دادین واقعا غیر منطقی و بدون فکر بود. کافیه وقتی پای گیم ننشستی یه ذره فکر کنی ببینی بازی با این همه نقطه ضعف شایسته این همه تقدیر هست خیلی راحت میشه فهمید این همه تقدیر کردن منشا دیگه ای داره. در کل لازم نیست شما هم وقتتون رو تلف کنید برای جواب دادن به پست من چون وقتی شما زمین گیر این بازی شدید دیگه هیچ کس نمیتونه نظر شما رو عوض کنه من هم نمیخوام این کار رو بکنم و اصلا از این کار خوشم نمیاد در ضمن من مگه درد و دل میکنم که شما می فرمایید تاپیک جای درد و دل نیست همیشه گفتم تاپیک های ما ایرونیا این فضا رو داره نمیدونم چرا اعضای یه تاپیک خیال می کنن تاپیک جایی برای تمجید و تعریف از یه گیم هست. آقا جون تاپیک هست معبد و عبادتگاه که نیست تاپیک یه تریبون آزاد برای بحث در مورد موضوع اون تاپیک هست. من هم نمیگم شما نباید جواب میدادین به پستم میگم که شما اگه هم میخوایین جواب بدید حرفهای با ربط بزنید وقتی من حرف از cod4 یا COD5 میزنم دقیقا منظورم بازی Call of Duty Modern Warfare محصوص اینفینیتی وارد و Call of duty World at War محصول treyarch هست من دیگه نمیتونم واسه بازیها بیوگرافی تعریف کنم پس نیازی نیست شما به بهونه cod4 یا cod5 گفتم بگید شما گیمر حرفه ای نیستید البته من هم هیچ موقع ادعا نکردم ولی دیگه نمیتونم قبول کنم کسی به یه دلیل غیر منطقی این رو بگه به من. در کل شما به کارت برس کسی هم شما رو نمیخواد از این بازی نا امید کنه و من هم این قصد رو نداشتم فقط نظرات شخصیم بود و اینکه اعتراض کنم به سایت هایی این همه پاچه خواری می کنن واسه این بازی. خوش باشید.
    Last edited by Spaniuly; 09-02-2009 at 13:03.

داره خودمونی میشه iman hichkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قائم شهر

پيش فرض

آیا این gta ارزش این همه انتظارو داشت؟!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان بیخیال...چرا انقدر به هم کنایه می زنین..خوب بازی نقطه قوت و ضعف داره دیگه...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

صحبت بحث منطقی نیست بحث منطقی رو باید با آدم های منطقی کرد شما اگه منطقی بودی نمیگفتی بازی اشکال نداره زمین و زمان میدونن بازی اشکال داره حتی جناب عالی می فرمایید بازی بد پورت شده بابای من پورتش نکرده که راک استار معبود شما پورت کرده بازی بد پورت بشه یعنی ایراد نیست؟ چطور یه ذره بازی هایی مثه pes 2009 که ژاپنی هست یه ذره اینور اونرو میشه 100 تا حرف واسش در میارن اما الان که راک استار سازنده بازی هست بد پورت شدن ایراد محسوب نمیشه افت فریم ایراد محسوب نمیشه کرش کردن های ناگهانی محسوب نمیشه اشکال باگ گرافیکی ایراد محسوب نمیشه اینکه گیم پلی بخصوص هنگام رانندگی واقعا ضعیف و ناجور هست ایراد محسوب نمیشه دوربین مورد دار سوم شخص و کند بازی ایراد محسوب نمیشه این که برای اجرای بازی باید یه تاپیک بزنن حل تمامی مشکلات gta iv آخه کدوم بازی این همه دنگ و فنگ داره کل لذت بازی رو ضایع میکنه دنبال این همه دنگ و فنگ رفتن واسه اجرای بازی دسته که ساپورت نمیکنه حتی پچ 2 هم باعث نمیشه ساپورت کنه (باید فایل های dll کرک شده بریزیم توی system32) حتما باس لاجی تک باشه چرا لاجی تک؟ پس معلومه یه چیزی هست پس کارخونه گیم پد سازی ها باید با وجود شرکت هایی امثال راک استار درش رو گل بگیرن؟ پس لطفا از دیکتاتور و خودپسندهایی مثه راک استار اینقدر تمجید نکنید. البته از من میشنوید از هیچ چیز تمجید نکنید اونقت سوزنتون توی یه بازی گیر میکنه و نمیتونین بازی های دیگه رو نمیتونین با دل خوش بازی کنید ولی در کل نه تنها نباید پاچه خواری این راک استار رو کرد بلکه باید توسط سایت های مختلف به خاطر کارهای غیر گیمی محکوم بشه اعمالی که راک استار گیمر ها رو مجبور به انجامش می کنه ربطی به دنیای گیم نداره عزیز شما منطقی بودی اینارو قبول میکردی شما مجذوب یه چیز بازی شدی ولی این دلیل نمیشه چشمت رو روی همه چیز و بقیه مسایل که سر تا پا اشکال هست ببندی اگه حرفام بهت برخورد واقعا متاسفم نمیخواستم تندی کنم ولی واقعا جوابی که دادین واقعا غیر منطقی و بدون فکر بود. کافیه وقتی پای گیم ننشستی یه ذره فکر کنی ببینی بازی با این همه نقطه ضعف شایسته این همه تقدیر هست خیلی راحت میشه فهمید این همه تقدیر کردن منشا دیگه ای داره. در کل لازم نیست شما هم وقتتون رو تلف کنید برای جواب دادن به پست من چون وقتی شما زمین گیر این بازی شدید دیگه هیچ کس نمیتونه نظر شما رو عوض کنه من هم نمیخوام این کار رو بکنم و اصلا از این کار خوشم نمیاد در ضمن من مگه درد و دل میکنم که شما می فرمایید تاپیک جای درد و دل نیست همیشه گفتم تاپیک های ما ایرونیا این فضا رو داره نمیدونم چرا اعضای یه تاپیک خیال می کنن تاپیک جایی برای تمجید و تعریف از یه گیم هست. آقا جون تاپیک هست معبد و عبادتگاه که نیست تاپیک یه تریبون آزاد برای بحث در مورد موضوع اون تاپیک هست. من هم نمیگم شما نباید جواب میدادین به پستم میگم که شما اگه هم میخوایین جواب بدید حرفهای با ربط بزنید وقتی من حرف از cod4 یا COD5 میزنم دقیقا منظورم بازی Call of Duty Modern Warfare محصوص اینفینیتی وارد و Call of duty World at War محصول treyarch هست من دیگه نمیتونم واسه بازیها بیوگرافی تعریف کنم پس نیازی نیست شما به بهونه cod4 یا cod5 گفتم بگید شما گیمر حرفه ای نیستید البته من هم هیچ موقع ادعا نکردم ولی دیگه نمیتونم قبول کنم کسی به یه دلیل غیر منطقی این رو بگه به من. در کل شما به کارت برس کسی هم شما رو نمیخواد از این بازی نا امید کنه و من هم این قصد رو نداشتم فقط نظرات شخصیم بود و اینکه اعتراض کنم به سایت هایی این همه پاچه خواری می کنن واسه این بازی. خوش باشید.
    من نگفتم بازی مشکلی نداره. ولی همونطور که گفتم با پچ ها مشکلات حل می شه.در ضمن من برعکس شما قصدم این نیست که بخوام شما رو ضایع کنم یا چیزی بگم که بخوام خودم رو خالی کنم یا با کسی کل کل کنم.هیچ وقت هم طرفداری راک استار رو نمی کنم.برعکس، من هم ازش ناراضیم به خاطر اینکه بازی رو خیلی با تاخیر و با پورت بد روونه ی بازار کرد.اما این که یه نفر بگه چون من نمی تونم بازی رو درست اجرا کنم، بازی خیلی مسخرست، حرف درستی نیست.در ضمن راک استار معبود من نیست.(البته شاید اینجوری می خواستید خودتون رو خالی کنید. یا من رو زیر سوال ببرید.)در ضمن من هیچ وقت نگفتم Crysis یا Cod بازی های بدی هستن.

تاپیک های ما ایرونیا این فضا رو داره نمیدونم چرا اعضای یه تاپیک خیال می کنن تاپیک جایی برای تمجید و تعریف از یه گیم هست. آقا جون تاپیک هست معبد و عبادتگاه که نیست تاپیک یه تریبون آزاد برای بحث در مورد موضوع اون تاپیک هست.
    توی تاپیک یه بازی می شه از بدی ها وخوبی های یه بازی گفت.ولی بالحن نرم و بدون جبهه گیری.برای مثال من تو بعضی تاپیک ها از بعضی بازی ها انتقاد کردم که حتی از انتقادم تشکر هم شد و هیچ کس هم ناراحت نشد و به کسی بر نخورد.دلیلش هم لحن نرم انتقادم بود.اگه شما از یه بازی خوشتون نمیاد یا ازش عصبانی هستید دلیل بر این نمی شه که عصبانیتتون رو تو لحن صحبتتون نمایان کنید.
    در کل لازم نیست شما هم وقتتون رو تلف کنید برای جواب دادن به پست من چون وقتی شما زمین گیر این بازی شدید دیگه هیچ کس نمیتونه نظر شما رو عوض کنه من هم نمیخوام این کار رو بکنم و اصلا از این کار خوشم نمیاد
    فکر نمی کنم شما بتونید تعیین کنید که من چه پستی بدم و چه پستی ندم. به نظر من این بازی یه بازی قشنگ و جذاب هستش و بعد از یه مدت هم مثل بقیه ی بازی ها جذابیتش از بین می ره. ولی لحن صحبت شما طوریه که انگار قصد اهانت دارید.
    در کل شما به کارت برس کسی هم شما رو نمیخواد از این بازی نا امید کنه و من هم این قصد رو نداشتم فقط نظرات شخصیم بود و اینکه اعتراض کنم به سایت هایی این همه پاچه خواری می کنن واسه این بازی. خوش باشید
    فکر نمی کنم امثال مدیر گیم اسپات تو این تاپیک عضو باشن.

در آخر هم باید بگم خوشحال می شم اگه این بحث تموم بشه چون فکر نمی کنم نتیجه ای داشته باشه.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

بابا حرفه ای !!
    کی میگه گرافیکش از کرایسیس بیشتره ؟
    حتی این گیم اسپات هم که این همه قبولش داری از کرایسیس امتیاز کمتری به گرافیکش داده !!!
    گرافیک کرایسیس رو با بالاترین تنظیمات بازی کردی که داری اینو میگی ؟
    100 درصد بازی نکردی چون کرایتک گفته هنوز سیستمهای خانگی قادر به اجرای بازی با اخرین تنظیمات گرافیکی نیستن .
    بازم بگو از صحبتهای شما استفاده میکنیم !!!

100 درصد تایید میشه

در مورد پست اول تاپیک حل مشکلات هم باید بگم چون یه پست مرجع هستش، خیلی از ویرایش ها برای گیمر های مبتدی هستش. به هر حال هر بازی یه سری پیش نیاز داره ( مثلا microsoft .Net framework برای این بازی) که تو بعضی ویرایش های پست اول این مسایل مطرح شده.یا مثلا یکی از ویرایش ها به بنچمارک ها اختصاص داده شده تا دوستان بدونند که این بازی حدودا چه سیستمی می خواد. البته تا الآن دیگه مشخص شده که این بازی یه سیستم قوی می خواد.در مورد مقایسه ی گرافیک بازی با COD و Crysis و FarCry2 هم باید بگم اگه شما سیستم مورد نیاز بازی رو داشته باشی گرافیکش خیلی بیشتر از این بازی هاست.(البته همین قسمت صحبتتون نشون می ده که شما یه گیمر حرفه ای نیستی. چون هیچ وقت بازی به اسم COD4 , COD5 ساخته نشده.) در مورد قسمتی از صحبتتون که راجع به قرارداد راکستار با دیگر شرکت ها صحبت کردید باید بگم شاید (شاید) این قضیه در مورد xp sp3 و vista sp1 درست باشه ولی game for windows live برای قسمت آنلاین بازی هستش.در مورد نمره ی 9 گیم اسپات هم باید بگم کم لطفی گیم اسپات بوده که 9 داده. این بازی لایق 9.5 هستش.اون 0.5 هم که نمی گیره به خاطر بد پورت شدن بازی هستش که به همین دلیل این بازی نمی تونه به درستی از gpu استفاده کنه و از cpu کار اضافی می کشه. در حال حاضر با 2 تا پچی که برای بازی اومده، دیگه این بازی هیچ مشکلی نداره.در مورد اون قسمت از صحبتتون که گفتید دست و پای نیکو می ره تو در و دیوار، این یه مساله ی مشخص شدست که توی هر بازی اگه شما یه سیستم ضعیف داشته باشی، مطمئنا بازی درست اجرا نمی شه.
    بله 2 رو هم ریختم ولی بازی مشکل داره

کلا عقل سالم کافیه که آدم در مورد یه بازی ساده ترین نظر رو بده توی تالار بازی ها جناب بنی انویدیا یه پست کامل زده به اسم حل تمامی مشکلات بازی GTA IV که توش چیزی حدود 30 مورد مشکل و نحوه حلش اومده که همه رو هم نمیشه حل کرد ببینم کدوم بازی هست که برای اجرا کردنش این همه مشکل وجود داشته باشه؟ آیا گیمر باید بشینه واسه یه بازی که توی یه روز تموم میشه 1 ماه وقت بذاره مشکلاشو حل کنه نه تورو خدا آخه کدوم گیم این همه مشکل برای اجرا داشت؟ وقتی یه بازی برای اجراش 30 مورد اشکال و ایراد 100 تا دنگ و فنگ پیش میاد 9 میگیره؟ من که برام 100% ثابت شد گیم اسپات اصلا قاضی عادلی نیست با این نمره هاش این رو ثابت کرد وقتی بازی باگ گرافیکی به این شرم آوری داره(دست و پای نیکو میره توی در و دیوار) این همه افت فریم برای بازی که از لحاظ گرافیک گرد روی کفش بازیهایی همچون کریسیس یا COD4 یا COD5 و فارکرای2 هم نمیشه واقعا نوبره آخه مرگ من این بازی با ماکسیمم گرافیک هم به گرد بازیهای هم پایخودش هم نیست تکسچر های این بازی اصلا نیازی به یه سیستم بالا ندارند. راک استار قراردادش با انواع اقسام شرکت ها بود بخصوص با مایکروسافت چه ربطی داره که بازی روی sp2 اجرا نشه ولی رویه sp3 که هیچ ارتباطی با تقویت سیستم نداره اجرا بشه sp3 فقط پچ های امنیتی هست که به صورت یک جا در اومد و چون باید مایکروسافت این sp3 رو هم قالب ملت می کرد واسه تبلیغ محصول راک استار اومد و شک ندارم یه چیزی هم از مایکروسافت گرفته که بازیش حتما sp3 بخواد یا ویندوز ویستا sp1 نمیدونم محصول Game for windows Live اصلا چه ربطی به اجرای بازی دارن اینا برام خیلی جالبه که راک استار موفق شده این همه آدم رو بذاره سر کار با یه بازی که فقط جذابیت موضوعی داره که اون رو هم مدیون اشخاصی مثه آقای دن هوسر و توی بازی قبلی (GTA SA) یعنی آقای نوید خوانساری بود. شما میتونید خود فریبی بکنید ولی بدونید یه بازی با این همه باگ و ایراد مشکل و دنگ و فنگ 9 نمیگیره ولی میبینید به خاطر اینکه راک استار امریکایی هست و وابستگی و تعامل زیادی با دولت آمریکا داره همه دارن چاپلوسی این بازی رو می کنن چون صرفا GTA از ابتدا تا همین شماره 4 که ششمین بازی هست که برای GTA ساخته شده همش تبلیغ در مورد اشتباه بودن مهاجرت به آمریکا هست. واقعا برای همه بخصوص راک استار و گیم اسپات و همه شخص یا اشخاصی که از این بازی حمایت می کنن متاسفم. در کل بازی که این همه مشکل داشته باشه و یه تاپیک براش بزنن به اسم تمامی مشکلات .... من فقط میتونم بهش بگم یه بازی مورد دار و ضعیف. در کل من فقط به خاطر عشقی که به GTA SA داشتم از همون ابتدا بازی رو تهیه کردم و وقتی دیدم اینقدر مشکل برای اجرا داره سیستم رو چند روز پیش حسابی تقویت کردم تا ببینم اشکال از منه یا ذات بازی خرابه که امروز دیدم نه خیر این GTA IV همینه که هست. و هیچ امیدی هم به بهتر شدنش نیست و هیچ امیدی هم نیست که مثلا راک استار بیاد سعی کنه کلا یه بازی برای PC دوباره ارائه بده مگه عقلش کم شده این همه عالم و آدم دارن پاچه خواری میکنن واسش (سو تفاهم نشه بیشتر منظورم سایت هایی مثه گیم اسپات هست که 9 دادن به بازی) چرا بخواد اعتراف کنه که بازیش ایراد داره. من کلا بعد اینکه بازی رو انواع اقسام مختلف امتحان کردم دیدم بازی واقعا مضخرفه (داستانش نه ها) گیم پلی و گرافیکش و حتی دوربینش هم واقعا مشکل داره. فقط میتونم بگم بیخیال... شاید GTA بعدی بهتر شد

اولا که بهتره این بحث رو تموم کنیم چون ممکنه اختار بگیرید من فقط یک پست میدم توی این پست تمامی چیزایی که دو طرف می گن مورد بررسی قرار گرفته میشه من فقط در باره ی خط هایی که قرمز هست بحث می کنم.
    تیکه تیکه هر تیکه قرمز رو من در موردش میگم :

- عزیز من بازی رو همه قبول دارن که بد پورت شده و واقعا سیستم بالایی می خواد.
    افت فرم همش به خاطر CPU هست اگه شما یک CPU قوی داشته باشید اصلا افت فریم ندارید ( مثل من که 4 هسته ای دارم البته یک 3 هسته ای هم کار شما رو راه میندازه. )
    برای من که هیچ موقع کرش نکرده اصلا کم تر جایی یا اصلا ندیدیم که بیان بگن بازی هی کرش می کنه این به سیستمتون ربط داره اگه شما پول ندارید سیستم توپ بخرید به راک استار هیچ ربطی نداره!!!!
    کدوم اشکال باگ گرافیکی ؟؟؟؟؟؟؟
    مثلا چی نکنه مشکل سایه رو میگین که اونم توی پچ آخریه درست شده.
    دیگه هرچی می خواین انتقاد کنین بکنین ولی گیم پلی بازی غیر قابل انتقاد هستش. حیف که بخوام توضیح بدم می شه نقد بازی ولی گیم پلی این بازی به قدری زیبا هست که توی هیچ بازی ای ندیدم!!!
    کنترل ماشین یک عجوبه بود توی تمامیه بازی هایی که دیدم حتی از بعضی بازی های مخصوص ماشین سواری هم بهتر بود.
    دوربین بازی ایراد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببخشید نکنه دوست دارید دوربین آشغال رزیدنت اویل رو برای این بازی می زاشتم دوست دارم بدونم کدوم بازیه که دوربین سوم شخصش از این بهتره؟؟؟؟؟
    عزیز من اون تاپیک فقط به خاطر این بود که اینجا بسیار شلوغ بود. حالا واستا من بگم کدوم تاپیک رو توی عمرت دیدی که در یک هفته 300 صفحه یا بیشتر رفته باشه؟؟؟؟
    تابحال توی دنیا بازی ای به پر طرفداریه GTA دیدی ؟؟؟؟؟؟
    نه که ندیدی معلومه که اگه بازی توی سیستمت نیاد حسودی هم می کنی.

- پاچه خواری چیه؟؟؟؟
    باید از راک استار هم ممنون بشیم که اصلا این بازی رو برای PC هم زده!!!!!!!
    اصلا اگه راک استار نبود تو میتونستی بازی ای که در تاریخ بازی های کامپیوتری انقلاب کرد رو بازی کنی؟؟؟؟؟؟
    پس لطفا حرف نزن.

- تقدیر ؟؟؟ به نظرت نباید به این بازی تقدیر کرد؟؟؟؟
    بهترین بازیه جهانه اگه نمیدونی بپرس و تاپیک بزن بنویس آیا GTA بازیه خوبیه یا نه و یک نظر سنجی هم بده ؟

- میتونستی اینطوری بگی Cod WaW یا COD MW .

- این دیگه خیلی جالبه گرافیک کرایسیس توی بالاترین تنظیم 9800 GTX می خواد کی همچین حرفی رو زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تازه این بازی فقط گرافیک داره Cpu 1 هسته ای هم میتونه این بازی رو بیاره.
    من با 280 بالاترین تنظیمات رو گرفتم.

- کاملا درسته بهترین بازیه 2008 که هیچی بهترین بازیه تاریخ بازی ها و فکر نکنم تا سال 2010 بازی ای به این قشنگی بیاد.

- قبلا هم گفتم باز هم می گم اون تاپیک برای زمانی بود که پچ ها نیومده بود و بعدشم همه که همهی این مشکلات رو نداشتن و بعدشم نصف تاپیک فقط پیشنهاد بود برای بهتر شدن بازی .
    اگه شما سیستمت نمیکشه به ما ربطی نداره ببین عزیزم من از همون اول بازی روی سیستمم درست اجرا شد. فقط مشکل دوربین داشتم که اونم به خاطر این بود که ایرانی ها نسخه ی اصل بازی رو ندارن!!!
    این دیگه غیر قابل انتقاده !!!
    تا بحال هیچ موقع ندیده بودم که سایتی مثل IGN بیاد و به بازی ای 10 بده خیلی کم تر می شد همچین اتفاقی ولی حالا شما میگین 9 داده؟؟؟؟؟
    واقعا که مثلا شما کاربر فعال هستید با این اطلاعاتتون.
    آخه عزیز من این بازی رو باید با فار کرای 2 مقایسه کرد؟؟؟ یا مثلا با کرایسیس یا Cod ؟؟؟؟؟؟؟؟
    اولا دوربین بازی که کلا فرق داره.
    دوما اگه من بخوام در مورد گرافیک بگم بهتره برید نقد رو بخونید!!!!!
    آره به به به گردشونم نمی رسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این که دیگه واقعا جک ساله فکر کردی اونا چی دارن فقط گرافیک هیچی دیگه ندارن میتونی سیستمشون رو ببینی!!
    این بازی فوق العاده بود اصلا غیر قابل توصیف.
    اگه شما مشکل داری میتونی مثل من همون سرویس پک دو رو به 3 تبدیل کنی این که دیگه از خودته!!!
    ببخشید ربطش به اینترنتی بودن بازی هستش که البته به پول شما هم ربط داره اگه پول داری برو اکانتشو بگیر و اینترنتی بازی کن!!!!
    واقعا به نظر من نه همه ی بازی باز های حرفه ای این بازی باید بالای 9.5 بگیره بعد شما می گی پاچه خوار باشه پس اگر اینطوریه باید به تمام سایت ها بگی پاچه خوار .

در آخر هم بگم که اگه به کسی توهین شد ببخشید.
    Last edited by 779; 09-02-2009 at 15:32.

11. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اولا که بهتره این بحث رو تموم کنیم چون ممکنه اختار بگیرید
    اخطار
    از این به بعد دنبالت راه میفتم و ازت غلط املایی میگیرم
    .....................
    در مورد بازی باید بگم که با این که بازی واقعا خوبی هست...ولی یک سری ایراداتی داره
    البته همه بازی ها ایراد دارن و هیچ کدوم کامل و بدون نقص نبودن
    شما هم این رو مطمئن باشید که با پچ همه مشکلات بازی رفع نمیشه...ولی این بازی ارزش وقتی رو که براش گذاشته میشه رو داره
    باید به راک استار هم تبریک گفت برای ساخت چنین شاهکاری...البته باید بهش خرده هم گرفت بخاطر پورت بد بازی که یک سری مشکلات ایجاد کرده
    ----------------------
    کراسر خان....نمره ای که شما به این بازی دادی نمره خیلی پائینی هست.اگر شما توی اجرای این بازی مشکل داشتی دلیل نمیشه که نمره به این پائینی به بازی بدی...البته فکر کنم موقعی که این نمره رو دادی عصبانی بودی...البته من هم قبول دارم بازی یک سری ایراد داره ولی با یک سری پچ میشه مقداری از اون رو برطرف کرد.اینطور شما هم لذت بیشتر از بازی میبری.من خودم از ویستا 32 بیت استفاده می کنم و cpu هم دو هسته ای هست ولی بازی رو با با بیشترین حد گرافیک بازی می کنم و نه افت فریم دارم و نه مشکلاتی از این قبیل.من بجای xp بهت پیشنهاد می کنم از ویستا استفاده کنی

در کل امیدوارم تا الان مشکلت برطرف شده باشه

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •