مرسي دوست من خيلي مفيد بود.
مرسي دوست من خيلي مفيد بود.
![]()
این پست برای تشکر از محبت دوستانم هست
این عکسها و همه ی عکسهای گذشته رو می تونید از آلبوم من در 4shared دانلود کنید
یک فایل زیپ نیست و می تونید فقط اونایی رو که دوست دارین داشته باشین
آدرس اولی رو میذارم از روی view album در سمت راست باقی رو پیدا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasti_smile; 12-06-2011 at 09:33.
آقا تشکر، واقعا صفا دادین
روحم شاد شد این عکسا رو دیدم!
عجب خاطراتی
یک دنیا ممنون
سلام
خسته نباشيد
كسي بلاخره فلوت را ازكوتوله ها گرفت؟
بلاخره دختر شربت فروش از شهر برگشت؟
مزرعه دوم راگرفتيد؟
آره خداييش الى عزيزه!
راستى، حتما بايد با كارن (karen) ازدواج كرد؟ يا فرقى نداره؟
بازی به این راحتیا نیست، علاوه بر این چند گزینه ای که گفتین کلی کار هست که باید انجام داد، حتی میتونید شهر دار هم بشید، ولی باید مزرعه تون رو به 1000% برسونید
هیچکی رو ندیدم که بتونه بازی رو تموم کنه
تو دفترچه نوشته که باید با کارن ازدواج کنید تا بعدا که مریض شد یه سفر برید شهر و دارو تهیه کنید ( و سگ شکاری بخرید)
اگه این کارا هم جزوی از واجبات بازی باشه پس باید با کارن ازدواج کنید تا بتونید برید شهرو بعد از 15 سال زندگی در شهر، بازی رو تموم کنید
ولی من بازم با الی ازدواج میکنم![]()
Hm 64
Ann; Popuri; Elli; Karen; Maria Getting Sick / Cold Mechanics?کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
I must say I'm impressed with the cleverness of the developers making sure you cannot see the girl anywhere else on a day she is supposed to be sick (unless you bump her affection up to the requirement on a day you can see them sick, which is impossible with Karen because she disappears on rainy / snowy days).
-The required affection to trigger a sick scene: 120 or higher.
-This can only occur once per girl.
-It must be raining (or snowing if it is in Winter).
-Day of the month (1 - 30), year, or season do not matter.
Elli:
-Must be a day of the week that the bakery is open. (Tuesday - Sunday)
Popuri:
-Must be a day of the week that the flower shop is open. (Monday - Saturday)
Karen:
-Must be a day of the week that she is not working at the Vineyard. (Tuesday, Wednesday, Friday, Saturday, Sunday)
Ann:
-Must be Sunday. (Since Thursday, the livestock dealer is closed)
Maria:
-Must be Monday. (Library is closed on Mondays).
With Maria, on Summer 1 - 10 or Winter 1 - 10, this does not affect the mechanics whatsoever. It is still strictly Mondays only.
Side note
Aww, man. No collectable panties hidden in their drawers. Sorry creepers.
Everyone says I can visit Karen when she's sick from the rain?کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
When do I visit her? Whenever it rains she's nowhere to be found (except rarely sometimes at night in the bar)and her mom won't let me into her room. She has a green heart and is kind to me so I'm on the track to marriage, and this visiting her while she's sick stuff will help me out.
The required affection amount to trigger the sick events seems to be somewhere in the middle of the green heart level, but not right as you enter green. So, no worries, you're just not quite high enough to get it yet.
For karen, its, check her house at the vineyard when its raining. If she's sick, the parents will let you into her room
داستان بیماری تو ورژن 64 درست بوده. و ما میتونستیم بریم دیدنشون
فکر نکنم دلیل 100%داشته باشه که تو این ورژن هم بشه
انگار این بازی تو ورژن های مختلف تغییراتی کرده
لوحه خانه هم اومده همه رو با هم ترکیب کرده ....
بعضی ها هم میگن که تو نسخه انگلیسی بازی برخی از امکانات حذف شده
مثل pocket station که تو بازی ژاپنی می تونی ازش استفاده کنی ولی تو انگلیسی مثل اینکه نمیشه. البته من فقط خوندم و مطمئن نیستم
یعنی کلا سر کاریم؟؟؟!
Last edited by hasti_smile; 13-06-2011 at 17:30.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasti_smile; 14-06-2011 at 09:21.
آقا من تازه بازیو شروع کردم
یادمه همون اول بازی چند تا توت فرنگی قدتی رو میتونید بگیرید
از اونجا که من 7 ساله این بازی رو نکردمفقط یادمه یدونشو با تبر زدن به اون درخته میگیری
یدونشم تو اون غارست
ولی من احساس میکنم بازی یکی دیگه هست کی میتونم راحت به دستش بیارم.
دوستان کمک کنید
بعد از اون دو مورد، راحت ترین توت فرنگی که میتونید بدست بیارید از مسابقه شنا هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)