s3x appeal کار خوبیه .ولی fresh و خنک نیست. یک کاره دهه هفتادی است که دوستش دارم. ولی علی ارسنال دوستش نداره. یک مقدار ادویه جاتی است که ماندگاری خوبی هم داره. اگر ملایم بزنی عطر خوبیه.
s3x appeal کار خوبیه .ولی fresh و خنک نیست. یک کاره دهه هفتادی است که دوستش دارم. ولی علی ارسنال دوستش نداره. یک مقدار ادویه جاتی است که ماندگاری خوبی هم داره. اگر ملایم بزنی عطر خوبیه.
درسته آرمان خان...بعضی ها عطر رو میزنن که بوی عرقشون رو بپوشونن غافل از اینکه این کار بدتره....
خداییش هیچی بدتر از اسپری برای منظور دیودورانت نیستش نمیدونم دقت کردی یا نه همه اسپری ها بعد یکماه یه بود خیلی بدی میگیرن....انگاری که اسانسشون تموم شده باشه.
حالا که بد رو گفتیم بزار خوب هم بگیم....برای دیودورانت از الد اسپایس سالید استفاده میکنم بوی کمی داره و دلنشینه و البته بعد از دو ماه هنوز هم بوش همونطوره و البته به صرفه هم هستش.
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
من قبلا این عطر رو بوش کردم و میدونم هم یجا دیدمش اما هر چی فکر میکنم نمیدونم کجا بوده!!!
بوش ترش نیست ؟ یه چیز تو مایه های اپن ؟ و البته ته بوی ادویه ای ؟
مطمئن باش زیر 30 تومن بهتر از اوپن گیرت نمیاد (البته اصل فرانسویش)
مگه هنوز اوپن هم هست؟!
از این جهت این جواان رو گفتم چون این اپن اصلش گیر نمیاد....اما نمیدونم بوش مثل اپن هست یا نه...اپن فوقالعاده فرش بودش....البته خواهرم بوش رو دوست نداره!!!
خیلی کم گیر میاد اصلش.
ولی من به شخصه اوپن رو ادویه ایی و کلاسیک میدونم
ترش نیست ادویه و چوبی. مثل مغازه عطاری. open اینو میگی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشنیده بودم تا حالا.
میدونی قضیه چیه که چرا این عطرو دوست ندارم؟؟
دقیقا همون سوالای خودت رو اینجا کپی میکنم تا بدونی چرا من اینو دوست ندارم..
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
اتفاقا از اوپن هم خوشم نمیاد...یکی از شامپو های هیمالیا فکر کنم Greasy بودش دقیقا بوی عطر اوپن رو میده...بعضی موقعها احساس میکنم این شرکت های تولید مواد شوینده چون عطرای کلاسیک کمی قدیکی شده اجازه دارند از اسانساشون توی شامپو یا صابون استفاده کنند...به نظرم اگه به بوی شامپو صابون و کف ریش و حتی خمیر دندونایی که استفاده میکنید دقت کنید توشون بوی خیلی از عطرای معروف رو ممکنه پیدا کنید
حقیقتا من از کسی شنیدم که این جواان بوی افتر شیو الد اسپایس رو میده چون اون داشت تموم میشد و از طرفی بوشم دوست داشتم بر آن شدم که تست کنم یبار....نظر شما ها چیست؟!
تو کتاب عطرها نوشتهی لوکا تورین و تانیا سانچز اینطور تعریف شده
this is what guys who smelled bad used to smell like, it smells great
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شباهت زیادی بینشون نمیبینم. هنوز زیر ۲۰ تومنه؟
Last edited by hike; 11-05-2012 at 16:38.
به به واقعا گل گفتی احسنت متنفرم از بویی که یعضی از زنها دارن و بعضی از مردا هم که نمیشه نزدیکشون رفت بو عرق و کپک میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)