ممنون از راهنمایی مفید شما موفق باشید
ممنون از راهنمایی مفید شما موفق باشید
سلام يك سوال داشتم هاردهاي دكستاپي زوتر خراب ميشه يا پروتابل بعديك سوال ديگه داشتم اين هاردها usb 3 ساپورت ميكنه براي من 2 هستش براي منم ساپورت ميكنه ممنون ميشم جواب منو بديد.
Last edited by hamed619; 11-12-2013 at 05:38.
سلام .
بنده هم هارد اكسترنال دسكتاپي دارم و هم پرتابل كه تا الان هيچ مشكلي ندارند . تا زمانيكه بدرستي استفاده و نگهداري بشه مشكلي پيش نمياد . معمولاً هاردهاي اكسترنال (هم دسكتاپي و هم پرتابل) در مقايسه با هاردهاي اينترنال بيشتر در معرض آسيب و خرابي هستند . هاردهاي اينترنال در جاي امني (داخل كيس) قرار ميگيرند و كمتر در معرض ضربه و شوك و ساير مشكلات هستند . از آنجايي كه هاردهاي اكسترنال مخصوصاً مدلهاي پرتابل بيشتر جابجا ميشوند احتمال اينكه از دست بيافته و يا در هنگام جابجايي آسيب ببينه بيشتر هست و نياز به دقت و مراقبت بيشتري هست .
در مورد سوال آخر ؛ ميتونيد هاردهاي اكسترنال يا فلش مموريهايي usb3 را به usb2 متصل كنيد ولي سرعت شما محدود خواهد شد .
سلام،
میخواستم بدونم برای چی هارد های Seagate ارزون تر از هارد های Western هستند؟ به این دلیل می پرسم چون از نظر کیفیت یکی هستند، فک کنم(در مورد اکسترنال هارد ها حداقل اینطوریه، در مورد اینترنال ها نمی دونم).
و اینکه ممنون میشم فرق بین این دو هارد رو بگین Seagate FreeAgent GoFlex Desk و Seagate FreeAgent Desk ؟ و کدوم یکی بهتر هستند (تنها چیزی که برام مهمه اعتماد به هارد که فایل هام یکدفعه پاک نشه و دومین اولویت هم سرعته)
ممنون میشم قیمت هارد های بالا برای حجم 3 ترا رو بگین.
و اینکه به Seagate بیشتر میشه اعتماد کرد یا به Western؟
خیلی خیلی ممنون
سیگیت بنظرم کلا بهتره
سیگیت ارزونتره و خریدش کار صحیح تری هست
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk
سلام .
دو مدلي كه گفتيد (Seagate FreeAgent GoFlex Desk و Seagate FreeAgent Desk) هيچ كدام توليد نميشوند . در حال حاضر مدلهاي Backup plus را بايد انتخاب كنيد .
هر دو كيفيت مناسبي دارند ولي تفاوتهايي نيز دارند . پيشنهاد ميكنم اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه كنيد تا با چند نمونه از تفاوتها آشنا بشيد .و اینکه به Seagate بیشتر میشه اعتماد کرد یا به Western؟
آقا خیلی ممنون برای پاسخت ،فقط این گرم کردنه یکم آدم رو به فک فرو برد ، یه دفعه Fail می کنه ، حالا بیا درستش کن.
آقا این قیمت Western My Book 3TB و Seagate Expansion 3TB رو هم ممنون میشم بگی؟
و آقا باید تو خریدن به نکته ای توجه کنیم یا چیزی ؟
خیلی ممنون
Last edited by VorteX01; 11-12-2013 at 14:45.
البته مدلهاي expansion هم به احتمال زياد از هاردهاي 7200rpm استفاده ميكنند (سري Barracuda 7200.14) . در كل اگر از فن استفاده كنيد خيلي بهتر خواهد بود حتي براي WD my book .
سه ترابايتيها بين 380 تا 410 هزار تومن هست كه با توجه به گارانتي و ... متغيره .
سالم بودن جعبه مقوايي ، باز نشده بودن جعبه و نايلون آن ، مطابقت داشتن سريال نوشته شده روي جعبه با كارت گارانتي (در بعضي از گارانتيها سريال هارد روي كارت نوشته ميشه) .
با سلام من این مدل Seagate Backup Plus 2TB USB3 Ext HDD رو خریدم اما دکمه خاموش شدن نداره یعنی موقی که نخوام ازش استفاده کنم باید سیم برق رو از پشتش بکشم بیرون
سلام
یه سوال داشتم
اگه هارد یا فلش ای رو که USB3 هست به USB2 وصل کنم تبدیل به usb2 میشه واسه همیشه؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)