تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 616 از 1298 اولاول ... 1165165666066126136146156166176186196206266667161116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,151 به 6,160 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

2 مگ ؟؟ طرح زرین خواستی من هستم
    ===
    مشکل قطعی هر 1 ساعت من هم به هر 5 دقیقه تبدیل شده کلن لینک میپره
    درست میشه مشکلی نیست

2. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یک سوال داشتم ...

بجای تمدید 1 گیگ شارژ کمپین 2020 اشتباهی طرح زرین منو 1 گیگ شارژ کرد .... بعد قطع سرویس طرح زرین رو زد گفت هزینه اش برات لحاظ نمیشه ...میخوام بدونم کسی مورد اینطوری داشته تا حالا .>؟؟؟؟

داره خودمونی میشه kant1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اگه از رنگین کمان میتونه بگیره پس از مخابرات هم میتونه بگیره
    طرح فعلی مخابرات هم که شبانه نداره پس میمونه شبکیه که رانژش همون رانژه محابراته و طرح هاش همگی شبانه داره
    تو سایت شبکیه که می زنم 580 میگه ارائه نمی شه!!! چرا؟ مگه نمی گید رانژه اش مخابراته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

تو سایت شبکیه که می زنم 580 میگه ارائه نمی شه!!! چرا؟ مگه نمی گید رانژه اش مخابراته؟
    شماره رو بدون 0 بزن
    البته سایتشون مالی نیست ، باهاشون تلفنی تماس بگیری راحت تر کارت راه میفته

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی مرکز شهید قندی از پیشگامان اینترنت داره؟؟؟
    وضعیت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

یک سوال داشتم ...

بجای تمدید 1 گیگ شارژ کمپین 2020 اشتباهی طرح زرین منو 1 گیگ شارژ کرد .... بعد قطع سرویس طرح زرین رو زد گفت هزینه اش برات لحاظ نمیشه ...میخوام بدونم کسی مورد اینطوری داشته تا حالا .>؟؟؟؟
    امروز زنگ زدم 2020 گفتم طرح زرینم سر برج 1 گیگ شارژ میکنه در حالی که من انصرافش دادم. گفت اگه مصرف نکنی میسوزه هزینش لحاظ نمیشه. البته شک دارم که راست میگن یا نه.
    Last edited by mamad24; 16-12-2013 at 11:59.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

باید زنگ بزنی به شبکیه بگید من رانژه مخابرات دارم. پیش شمارتم هر چی میخاد باشه.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

کسی تا حالا طرح زرینشو انصراف داده؟؟؟چند روز طول کشیده تا حذف بشه؟؟؟؟ نکنه چون الان دارم ازش استفاده میکنم حذف نمیشه؟؟؟ 5 روز شده دیگه. الان چند روز دیگه سر برج که برسه باز 1 گیگ بی خود و بی جهت شارژ میکنه. بی خود نیست که میگن اگه طرح زرینو راه انداختی به این راحتیا نمیتونی از دستش راحت شی.
    Last edited by mamad24; 16-12-2013 at 12:06.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

امروز زنگ زدم 2020 گفتم طرح زرینم سر برج 1 گیگ شارژ میکنه در حالی که من انصرافش دادم. گفت اگه مصرف نکنی میسوزه هزینش لحاظ نمیشه. البته شک دارم که راست میگن یا نه.
    منم خیلی شک داشتم بهشون .... اپراتور دیشب گفت میسوزه لحاظ نمیشه ...ولی امروز گفت شاید لحاظ بشه شاید هم نه ..بهتره مصرف کنی .......

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

منم خیلی شک داشتم بهشون .... اپراتور دیشب گفت میسوزه لحاظ نمیشه ...ولی امروز گفت شاید لحاظ بشه شاید هم نه ..بهتره مصرف کنی .......
    کلآ سیاست مخابرات از طرح زرین اینه که هر ماه حداقل 3720 از مشترک بگیرن. اون ترافیکی که اول هر ماه اتوماتیک شارژ میکنه 40 روز هم وقت داره که خوب مشخصه قابل برگشت نیست. هر شک و شبهه ای هست بین اون ترافیک هایی هست که خودمونیم شارژ میکنیم. همین دو روز پیش حواسم نبود طرح زرینم رو تا ته مصرف کردم و شب که شد اتوماتیک شارژ شد. این مدل شارژ هم مثل شارژ هایی هست که خودمون شارژ میکنیم و مثل اونا زمانش 40 روزه نیست. صبح که از خواب پا شدم دیدم شارژ شده زنگ زدم 2020 گفتم نمیشه برش گردوند گفت دیگه محاسبه شده و نمیشه. به نظرم راست میگه وقتی که دیگه سیستم محاسبه میکنه و میره در قسمت پرداخت ها و شارژ ها دیگه محاسبه شده و کاریش نمیشه کرد. حالا ما مثلآ ترافیک رو مصرف نکنیم چه اتفاقی میوفته؟؟؟ اون فرم پرداخت مربوطه که حذف نمیشه. به نظرم تو هم مصرفش کن فقط حواست باشه تا ته مصرفش نکنی که شب که شد اتوماتیک شارژ کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •