تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 616 از 2199 اولاول ... 11651656660661261361461561661761861962062666671611161616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,151 به 6,160 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا دو سه روز پیش میشد gmail https را به زور باز کرد اما الان نمیشه. کلاً هیچ سایت https پیدا نکردم که بشه باز کرد. به غیر از سایت هایی که داخلی هستند. ایمیل هم با انواع پروتکل ها چک کردم که هیچکدام کار نمیکند.
    - شبکه خصوصی مجازی که کلاً کار نمیکند. سا$^ ک س به شدت کم سرعت است و فقط h#tt% ps p *^ro^xy تا حدودی کار میکند.

2. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مال من که اصلا کند نیست همان 135 کیلو همیشگی را دانلود می کنه چیزتر شکن سرعتش خوبه حتی شبانه فرقی نمی کنه فقط مشکلم با این بانک ملت که همش خرابه راه دیگه ای برای شارژ نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام مبین نت از این 1 ساله ها که مودم رایگان میده بگیرم....
    دو نوع مودم دارن یکی 2 تا لن میخوره و بزرگ تره و دیگری 1 لن و یه خورده از اولی گوچیک تره.....حالا موندم توش فرق دارن تو آنتن دهی یا نه چون منم یه جای با انتن نسبتا ضعیفم....
    لطفا راهنمایی کنید و مشخصات مودم ها رو واسم تو ضیح بدین ...
    با تشکر فراوان

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یک نکته دیگر این است که حتی اگر از ht@ %tps p%ro *xy هم استفاده کنم سایت های https و ایمیل ها قابل مشاده نیست.

---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

مال من که اصلا کند نیست همان 135 کیلو همیشگی را دانلود می کنه چیزتر شکن سرعتش خوبه حتی شبانه فرقی نمی کنه فقط مشکلم با این بانک ملت که همش خرابه راه دیگه ای برای شارژ نیست؟
    اگر در بانک ملت حساب دارید و اینترنت بانکش فعال است میتوانید پول را به حسابشان واریز کنید.
    1845569428
    متاسفانه یک شماره کارت هم ندادند که بشود راحت تر پول واریز کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان اگه کسی سرویس با مودم جیبی گرفته لطف کنه بگه سرعتش رو رو چند بستن و معمولا سرعتش حدودا چند هست ؟

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

شخم که کلا توی مبین نت تعطیله! پ هم که همونطور که گفتی با ssl مشکل داره! چیز دیگه ای نیسته که بشه توی سرور راه بندازیم که این یوم الله رو پشت سر بگذاریم؟
    توی پ با port mapping نمیشه یه طوری این ssl رو دور زد؟
    شخم چه باشد؟ چگونه میتوان اینترنت را شخم زد؟
    تا دو سه روز پیش میشد gmail https را به زور باز کرد اما الان نمیشه. کلاً هیچ سایت https پیدا نکردم که بشه باز کرد. به غیر از سایت هایی که داخلی هستند. ایمیل هم با انواع پروتکل ها چک کردم که هیچکدام کار نمیکند.
    - شبکه خصوصی مجازی که کلاً کار نمیکند. سا$^ ک س به شدت کم سرعت است و فقط h#tt% ps p *^ro^xy تا حدودی کار میکند.
    من تا حدود یک ماه پیش که مبین داشتم شخم کار می کرد حالا نمیدونم کار میکنه یا نه ولی آیا همه مدل هاش رو چک کردید؟ (PPTP-SSTP-L2TP with Ipsec-L2TP without Ipsec)
    اما فکر کنم از همین HTTP پ ها هم استفاده کنید هم بشه وارد ایمیل شد ولی برای مسنجر فقط همون راه شخم یا ebuddy و اینا به کار میاد
    دوستان هم گفتن فقط کافیه موقع لاگین شخم وصل باشه بعدش قطعشم کنید مشکلی دیگه نیست.
    شما اگر سرور هم دارید Remote می تونید کار های سبک رو سرور بکنید
    سای ف ون ۳ امتحان کنید.
    سی پ ر کسی امتحان کنید.
    چند مورد دیگه هم هست چون اگه همه گیر بشه اونم می بندن یا کند میکنن شرمنده نمی تونم بگم الان

من که ایمیل هام با POP3 میاد رو گوشی همونجا کارام رو می کنم مسنجرم هم با Ebuddy هست فقط مشکلم گوگل سرچ هست که اونم ناچارا با شخم میرم.

شخم هم اینجا توضیح نمی شه داد خواستید PM بزنید!

+
    اگر می خواهید به جیمیل و یاهو دسترسی داشته باشد از ف ر ی گ ی ت استفاده کنید
    برای من جواب میده!
    روی WIN 7 تست شده و به خوبی کار می کنه!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این رو هم تست کنید برای پارس که خیلی وقته کار نمی کنه!
    Last edited by FerineFast; 10-02-2012 at 17:38.

9. 3 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چند مورد دیگه هم هست چون اگه همه گیر بشه اونم می بندن یا کند میکنن شرمنده نمی تونم بگم الان
    من که با همون چیز هایی که میدونم کار میکنم و مشکلی هم ندارم سرعتم هم پایین نمیاد بنابراین به این راه ها نیاز ندارم ولی خواستم بگم از آدمایی که تک خوری میکنن و به بقیه چیزی نمیدن و نمیگن به شدت بدم میاد
    در تک خوری موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ای بابا نه یاهو نه جیمیل ... هیچی کار نمیده ، بعضی از افراد رو دیدم که که مشکل کمتری دارن .. انگار روی مبین نت مشکل شدیدتره چون همینجوریش مبین نت با https مشکل داشت ..
    فقط یه چیزی رو بگم اگه می خواید به یاهو مسنجر وصل بشید برید به سایت ebuddy (با سا:س یا وی پی یا هر چیز دیگه ای ) و از اونجا می تونید تو یاهو sign in کنید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من تا حدود یک ماه پیش که مبین داشتم شخم کار می کرد حالا نمیدونم کار میکنه یا نه ولی آیا همه مدل هاش رو چک کردید؟ (PPTP-SSTP-L2TP with Ipsec-L2TP without Ipsec)
    اما فکر کنم از همین HTTP پ ها هم استفاده کنید هم بشه وارد ایمیل شد ولی برای مسنجر فقط همون راه شخم یا ebuddy و اینا به کار میاد
    دوستان هم گفتن فقط کافیه موقع لاگین شخم وصل باشه بعدش قطعشم کنید مشکلی دیگه نیست.
    شما اگر سرور هم دارید Remote می تونید کار های سبک رو سرور بکنید
    سای ف ون ۳ امتحان کنید.
    سی پ ر کسی امتحان کنید.

من که ایمیل هام با POP3 میاد رو گوشی همونجا کارام رو می کنم مسنجرم هم با Ebuddy هست فقط مشکلم گوگل سرچ هست که اونم ناچارا با شخم میرم.

شخم هم اینجا توضیح نمی شه داد خواستید PM بزنید!

+

این رو هم تست کنید برای پارس که خیلی وقته کار نمی کنه!
    یعنی اینترنت در ایران برای کار های معمولی هفت خان رستمه ها.... وای به حال کارهای بیشتر از ایمیل چک کردن

13. این کاربر از albous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •