دوستان من میــخوام یه 256 برای یکی از دوستان بگیــرم!
به نظرتون الان قیمتهاش به صرفه هست؟
مودمش رو چند میــده؟
دوستان من میــخوام یه 256 برای یکی از دوستان بگیــرم!
به نظرتون الان قیمتهاش به صرفه هست؟
مودمش رو چند میــده؟
دوست عزیز شما هم سرعتت رو از طریق یک سرور خارجی اندازه بگیر مثلا کویت یا استانبول یا اروپا
تست سرعت از طریق سرور داخلی نمیتونه صحیح باشه چون اکثر اطلاعات اینترنت و دانلودها از اروپا و امریکا انجام میشه. مثلا من که از رپیدشر دانلود میکنم اکثرا به اروپا متصلم
اگه شما شما هم یه تست از سرور خارجی بگیر و نتیجه رو بزار
در ضمن شما کجا هستید؟
شما وضعيتت از من بدتره !!!!! كدام شهر و منطقه هستيد؟
آیا نرم افزاری هست که خودش شبکه رو بهصورت اتوماتیک سر 1 ساعت یک بار (ریست) قطع و وصل کنه؟؟
با سلام.من قصد گرفتن وایمکس ایرانسل را دارم.این طرح جدید ترافیک ماهیانه 1 گیگ با سرعت 128 با قیمت 5050 تومان.من هم اکنون اینترنت دایل آپ دارم و بیشترین دلیلی که می خوام اینترنت پر سرعت بگیرم اینه که می خوام دانلود انجام بدم به خصوص دانلود آهنگ.مثلا در ماه 100مگابایت دانلود به اضافه روزانه بین 30تا45 دقیقه وب گردی و آپدیت ماهیانه آنتی ویروس.حالا به نظر شما آیا این سرویس 5050 تومانی جوابگوی خواسته های من هست؟
راهنمایی کنید ممنون می شم.
باسلام
تغییرمودم وایمکس ایرانسل به مبین نت
مدل 632 , 635
اطلاعیه در سایتدوستان تهرانی لطف کنن در صورت تمایل پیگیری کنند وصحت این پیام را بررسی کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تماس همبااین شرکت وهم با پشتیبانی مبین نت
لطفا نتیجه را در تاپیک اعلام نمایید با تشکر
عزیز پاریس خوبه؟
من کرج هستم
سلام
من می خوام یک مگ نا محدود بگیرم .
1. واقعا نامحدوده؟ سر چند گیگ گیر میدن؟
2. کدام مودم را بگیرم بهتره؟
اصفهان هستم.
سلام دوست عزیز
نامحدودش که واقعا نامحدوده گیر نمیدن ما تا 300 گیگ هم دانلود کردیم گیر ندادن بهمون توی لیست سیاه هم نرفتیم
من هم 1 مگ نامحدود دارم دوستم هم 2 مگ داره هیچ کدوم هم تا الان محدود نشدیم یا گیر ندادن بهمون
من مودم BM632W دارم خیلی خوب هستش رو راضی هستم مودم زیاد فرقی نمیکنه![]()
می خوام به اسم شرکت بگیرم فقط یک نامه از شرکت بزنم با سربرگ و مهر و امضا ببرم انجا؟ متنش را چی بنویسم؟
اقای ... برای دریافت سرویس وایمکس برای این مرکز معرفی می شود! همین؟
چقدر طول می کشه تا مودم را بهم بدن؟ (خودم می تونم نصبش کنم البته اگر با مبین نت تفاوت نداشته باشه! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)