سلام........................این مدل چطوره؟؟
HP DV6_3040
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
راستی گارانتی معتبر HP کی میشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
.
.
.
از کجا بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام........................این مدل چطوره؟؟
HP DV6_3040
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
راستی گارانتی معتبر HP کی میشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
.
.
.
از کجا بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جناب BIOSTER ممنون میشم جواب مارو بدی.
شما u35jc رو معرفی کردی و منم اینو نوشتم.
لطفا متخصصین این تاپیک جواب ما رو هم بدن
ممنون
با بودجه شما بهترین مدلی که میشه گرفت
hp pavilion dv6-3052 nr
lenovo ideapad y560
iهستن.سراغ دل هم نرو چون کارت گرافیکش در مقابل گرافیک این 2 تا سیستم هیچ حرفی واسه گفتن نداره
سلام
به نظرم این لپتاپ خوبیه ، ولی گرافیکش کم نیست ... ؟؟!!
گارانتی myhp و iranhp برای این برند معتبرن
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
'این کارت گرافیک یکی از بهترین چیپ های نصب شده رو لپ تاپ های این رنچ قیمته.شک نکن.فقط ati 5730 تو این رنچ کمی سرعت بیشتری نسبت به این داره
چرا خریدش توصیه نمیشه؟![]()
اصلا مشخصات بکنار 1558 در حالت عادی خیلی داغ میکنه و کم مشکل نداره با چند تا از این مدل استدیو کار کردم پس تصادفی نمیتونه باشه به نظر مدل موفقی نبود هر چند فروش بالایی داره.
Last edited by peaceful1; 24-11-2010 at 00:38.
با سلام خدمت دوستان و استادان گرامي ......
من قصد خريد يه لپ تاپ داشتم حداكثر بودجه من 1550000تومان هست و ميخوام حتما cpu لپ تاپ Core i7 باشه فركانسش هم بيشتر از 2 باشه بيشتر اين لپ تاپ رو واسه بازي ميخوام گرافيكش هم برام مهمه
بهترين مدل رو تو اين رنج قيمتي برام معرفي كنين
اگه ميشه Sony .Dell.Asus پيشنهاد بدين
پيشاپيش ممنون
جناب biostar من حدود 4 ماه پیش این پست رو دادم و شما به بهترین نحو جواب من را دادید....با تشکر....حالا تازه قصد خرید دارم ممنون میشم یه بار دیگه چند مدل رو به من پیشنهاد کنین که به روز باشه...در ضمن دیروز در پاساژ رضا یه 1640 نو پیدا کردم که کانفیگش بالاتر از مال من بود.
سی پی یو 2.8 6MB , Core2 duo ,1066 FSB
رم 4
گرفیکش هم GF 9400 GS 1536
قیمت 1250
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)