نتایج دانشگاه ازاد اسلامی سال 90 زودتر از موعد اعلام شد
از طریق لینک زیر وارد شوید....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتایج دانشگاه ازاد اسلامی سال 90 زودتر از موعد اعلام شد
از طریق لینک زیر وارد شوید....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر ميخواهيد انصراف بديد و بريد دانشگاه جديد ثبت نام كنيد.
ممكنه جا بندازم چون دقيق يادم نيست اما تو هيمن حدوده.
1-مراجعه به كارشناس رشته دانشگاه سابق.و تكميل فرم انصرافي
2-چند تا امضا از همون كارشناس و مدير آموزش.
3-مراجعه به بايگاني و دادن 2 تا فرم به شما
3-همه جا دانشگاه شما از كتابخانه و آموزش گرفته تا پژوهش بايد برويد و امضا بگيريد.
بعد كه تكميل شد.امور دانشجويي ميبريد و امضا ميكنه و نامه لغو معافيت تحصيلي رو بهتون ميده.
بايگاني هم يك فرمي ميده به نام پيوست 8 كه ميگه شما مدارك و سفته گذاشتيد اينجا.
شما ميريد دانشگاه جديد. با اين فرم يك سري ثبت نام و كارها ميكنيد ميرسيد به امور دانشجويي .
نامه نظام وظيفه رو بهتون ميده.
فردا اول وقت همه رو ميبريد نظام وظيفه تا يك فرم بهتون بده.
فرم هم چيز خاصي نداره و ميگه از پارسال معافيت تحصيلي منظور شده و ثبت نام كنيد اين شخص ر.
نامه هم پيش سرهنگ بايد امضا كنيد.
بعد دانشگاه جديد ادامه ثبت نام رو انجام ميديد و شماره دانشجويي جديد و اينها رو بهتون ميده.
عكس و كپي و همه اينها هر چي داريد ببريد كه به كار مياد.
بعد كه تمام شد بايد سر فرصت بريد واحد قديم دانشگاهتون و نامه معادل سازي رو بگيريد . و تحويل دانشگاه جديد بدهيد يا خودشون بفرستند.
دقيق نگفتم چون واقعا كار زياد بوده و يادم نيست. اما در همين حدود هست.يكمي هم شلوغ هست . چون همزمان با ثبت نام ورودي هاي جديد هست و سرشون شلوغ هست.
با آروزي موفقيت براي دوستان.
اگر کسی متولد سال 68 باشه و در حال حاضر در دانشگاه ازاد تحصیل کنه ولی مشمول خدمت باشه میتونه در دانشگاه جدید ثبت نام کنه ؟ یا نه اگر انصراف داد باید برای خدمت اعزام بشه ؟
سلام یه سوال داشتم من تمام رشته هایی رو که انتخاب کرده بودم قبول شدم ولی وقتی رفتم نتیجه رو دیدم فقط رشته ی اولمو(نرم افزار تهران شمال) زده بود بقیه رو اصلا تایپم نکرده بودمی خواستم بدونم فقط می تونم رشته اولمو که قبول شدم برم یا بقیه رو هم اگه دلم خواست میتونم برم؟
آقا واقعا ممنونم ازتون خیلی توضیحات کامل و جامعی بود
فقط چند تا جاش گیر کردم
این که فرمودید پیوست 8 رو میده که بگه من چک گذاشتم یعنی چکم که پیششونه(دانشگاه قدیم) میمونه؟؟ تا کی؟؟
باید به دانشگاه جدید هم چک وثیق بدم باز؟؟؟
این نظام وظیفه رو متوجه نشدم....این که فرمودید نظام وظیفه محل یعنی کدوم محل؟؟شهر خودم یا شهر دانشگاه جدید؟؟
من دانشگاه قبلیم و دانشگاه جدید و محل سکونتم سه جای مختلفه
حالا این نظام وظیفه که فرمودید نظام وظیفه کجاس؟
این کارشناس رشته که فرمودید کی هست؟مدیر گروه منظورتونه؟؟حتما باید اون باشه؟؟اگه رفتم و اون نبود بقیه کادر میتونند کار رو راه بندازند چون شندیم فقط یک روز در هفته هستش؟
چون میدونید که مسافت رفت و برگشت یه دو ساعتی و نیمی طول میکشه!
ببين شما ترم چندمي؟
تا 4 ترم نظام وظيفه مشكل نداره. شما تا 4 ترم ميتونيد انصراف بدهيد و با موافقت نظام وظيفه برويد دانشگاه جديد ثبت نام كنيد.
فقط تا 2 ترم اول تصفيه حساب ميخواد فقط. بالاي دو ترم بايد امور مالي يك پول اضافه اي با توجه به فومول بديد.
پيوست 8 رو ميده اينها اينجا محفوظ هست. و اين فرم ميشه جاي سفته
بعد دانشگاه جديد خودش از دانشگاه سابق نامه ميزنه و مداركت رو درخواست ميكنه.
راستي كارت دانشجويي هم ببريد بايد تحويل دانشگاه قديم بديد. هر چي فكر ميكنيد با تعداد كپي شده ببريد ضرر نداره.
مشخصه. كه . اصولا يكي بيشتر تو شهرستان ها اين كار نظام وظيفه رو انجام نميده. از دانشگاه هم بپرسيد حتي بهتون ميگن. اين مشكل نداره از امور دانشجويي بپرزسيد هر جا هستيد ادرس ميده.
نه كارشناس رشته. يك فردي هست كه گواهي اشتغال به تحصيل و ليست دروس اين كارها رو ميكنه اصلا ربطي به مدير گروه نداره .و تو اموزش هست و اصولا هميشه هستش. تو موقع ثبت نام هم كمتر كسي ميره مرخصي و هستند.
ممنونم
پس یعنی این پیوست 8 هم جای مدرک پیش و دیپلم رو میگیره و هم جای سفته درسته؟؟
بعد یادمه پارسال واسه ثبت نام هر اتاقی که میرفتیم کپی مدرک پیش و اینا رو میخواستند...حالا توی دانشگاه جدید موقع ثبت نام همین کپی پیوست 8 رو به هر اتاق بدم حله دیگه؟؟
ما که کارت دانشجویی ندادن بهمون
پس یعنی همین فردا برم دنبالش تا به شلوغی ایام ثبت نام نخورم؟؟ (ثبت نام از 26 شهریوره)![]()
کسی میدونه شیمی کاربردی تهران شمال کلاساش کجا تشکیل میشه؟هنوز همون ظفر؟
من که دانشگاه سراسری بودم تکلیفم چیه؟ از سراسری می خوام برم ازاد...باید چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)