ما که تو تبریز هنوز نتوستیم بازیرو پیدا کنیم اگه یکی از بچه های تبریز گرفته به ما هم بگه از کجا؟
ما که تو تبریز هنوز نتوستیم بازیرو پیدا کنیم اگه یکی از بچه های تبریز گرفته به ما هم بگه از کجا؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفتم میگه دموشو دارم
کاملا درسته
من هم در مستر لیگ باهاش بازی داشتم 2-0 باختم
اقا توی trainig بعد در focus ponit alocation اون که نوشته athletic abillity چیه ؟
ببخشید اگه امکان داره اون پچ 13 مگی که لازمه برای کیت سرور رو بزارید.هر چی گشتم پیدا نکردم.
در ضمن عجب آهنگای قشنگی داره میشه اینارو mp3 کرد؟
چرا میشه ایکس باکس 360 رو هم ادیت کرد و اسمها و لباسها رو درست کرد . اما شما یک وسیله نیاز داری که رابط بین کامپیوتر و کنسول شماست من توی تاپیک عکسشو گذاشتم نمیدونم توی بازار هست یا نه اما اگه پیدا کردی بگو من آموزششو توضیح بدم .
آخه اینا امسال لایسنس شده هستن .
میگم این بخش ترنسفور بازیکنان توی مستر لیگ چقدر واقعی شده قیمت بازیکنان با قیمتهایی معامله میشن که توی دنیای واقعی همین حدود قیمت ترنسفور میشن .
یک تیم از من ریسه رو با قیمت 11.5 میلیون دلار همراه با 2 میلیون دلار دستمزد سالانه خواست منم جواب مثبت بهش دادم خدا بده برکت .
از ماه نوامبر به مدیر برنامه های نقل و انتقالات تیم سپردم فابرگاسو ژانویه که زمان نقل و انتقالاته بیاره رم فعلا داره چکش کاری میکنه تا با قیمت مناسب بگیریمش .
کونامی چرا چیزای خوبو حذف میکنه یه چیزیش میشه ها
1- اینترنشنال لیگ که میشد لیگ قاطی هر باشگاهی از هر جائی توش باشرو حذف کرده
2- تو ادیت پلیر قسمت سرچش سرچ بر حسب ابیلیتی حذف کرده
فعلا اینارو دیدم بازم بگردم ببینم چی خوب بوده بیکار بوده حذف کرده
در مورد 1 باید بگم من رفتم تو گالری اینترنشنال لیگ رو باید آزاد کرد .
دو نوع هم داره
mvp & debut
تو سعادت آباد بازيو از كجا ميتونم بگيرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)