خب ديگه خودش داره ميگه رمتون پر شده و جا براي بك آپ گرفتن نيست
اگه برنامه اي در حال اجرا دارين ازش خارج بشين و دوباره امتحان كنين
خب ديگه خودش داره ميگه رمتون پر شده و جا براي بك آپ گرفتن نيست
اگه برنامه اي در حال اجرا دارين ازش خارج بشين و دوباره امتحان كنين
توضیح دوستمون درسته! رم پر شده ولی دقت کنید این رم سیستمی هست نه مموری گوشی!
یک بار گوشی رو خاموش روشن کنید احتمالا درست بشه!
بله مموریه سیستم ولی اون توش هیچی نیست وقتی هم که detail رو میبینم میگه حجم زیلدشو other file پر کرده
من فقط میخوام مسیج هام رو بک آپ بگیرم که خیلی زیادن نمیدونم چه کنم با خاموش و روشن کردن هم جواب نمیده
حالا يه سوال
شما كه ميگين بيشتر حجم مموري رو other file پر كرده
آيا نشون ميده كه اين other file چيا هستن يا نه چيزي تحت عنوان other file وجود نداره؟
و يه سوال ديگه اين other file توي مموري گوشي هست يا مموري كارت؟
------------
راستي براي من كه موقع بك آپ از مموري كارت استفاده ميكنه و وقتي رو گوشي نباشه بك آپ نميگيره!
پس اگه other file توي مموري كارت هست و چيزي هم تحت اين عنوان نيس بي زحمت مموريتونو فرمت كنين و بعد امتحان كنين
من مموری رو فرمت کردم جا هم زیاد داره اما مموری گوشی 9mb جا داره و هیچی این other file نداره وقتی هم با p30 suitبازش میکنم کل فایل های داخل خیلی حجم کمی داره
منم همیشه رو مموری بک آپ میگیره الانم نمیدونم این otherfile که نشون میده کجا هست چی هست
ببینید این مموری که میگید فورمت کردم یا 9 مگ جا داره رم سیستم نیست!
شما به رم دسترسی ندارید که بخواهید فرمت کنید!
این رم درست مثل رم کامپیوتر هست، شما که نمتونید روی رم کامیوتر فیلم ذخیره کنید؟ اینم اونطوری هست!
شما با خاموش روشن کردن رم رو خالی میکنید! البته 99% دلیل این ارورو تعداد زیاد مسیج ها هست که حجمشون از رم بیشتره!
سلام به همه
گوشی 5800 یکی از دوستام یه مشکل حادی پیدا کرده:
یهویی که داره کار میکنه تصویر سیاه میشه یا خط های سیاه میده یا یه تیکه خط های رنگی یه تیکه هم خط های سیاه سفید میده.بیشتر مواقعی که قفل میکنه بعدش که میخواد از قفل در بیاره اینجوری میشه که بعد از چندین بار تکرار بازوبسته کردن قفل درست میشه !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
سلام به همه
گوشی 5800 یکی از دوستام یه مشکل حادی پیدا کرده:
یهویی که داره کار میکنه تصویر سیاه میشه یا خط های سیاه میده یا یه تیکه خط های رنگی یه تیکه هم خط های سیاه سفید میده.بیشتر مواقعی که قفل میکنه بعدش که میخواد از قفل در بیاره اینجوری میشه که بعد از چندین بار تکرار بازوبسته کردن قفل درست میشه !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
90% مشکل نرم افزاری هست! فریم ور ورژن چند هست؟
دوست عزیز شما یه فریمور کوک شده نصب کنی ،
Phone Memory تا 70 شایدم 80 مگابایت خالی میشه !
چطوری ؟ باید از سازنده فریمور بپرسی .
دوست عزیز چجوری باید بفهمم چنده؟
این فریم ویر چی هست؟میشه یه کم توضیح بدین آخه من از اینا بلد نیستم
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)