هادی آقا !!
پول دادن مفید ترین کاره![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
هادی آقا !!
پول دادن مفید ترین کاره![]()
الان رفتم دیدم ترکمون گرفتی دستت.من اونهمه بهت گفتم شمشیر بگیر و روی strenght کار کن.
عکس اسکیلات رو بذار ببینم چطوریه.
آره فکر کنم سرباز بهترین کاراکتر باشه
اما یه مشکل داره که اونم اینه که باید تاکتیک رو ببریم بالا پس ناخودآگاه دفاعی می شه.
جوان خامی استالان رفتم دیدم ترکمون گرفتی دستت.من اونهمه بهت گفتم شمشیر بگیر و روی strenght کار کن.
عکس اسکیلات رو بذار ببینم چطوریه.![]()
تو که خام تری پسر خوب ... کسی با چماغ بالا سرت واستاده میگه تاکتیک و ببر بالا مگه
سرباز بهترین کاراکتر هستش و اگه سرباز انتخاب کنی چاقو کش بشی چه بهتر
کارایی که برای دوئلر Melee باز میشه از نظر پول خیلی توپه
مصطفی منظورم اون تفنگ بود که 60-66 هستش ... لاکردار لول 53 میخواست که به یه بدبختی خودمونو رسوندیم به این لول..... یکی عین ما این مدلی لول رد میکنه یکی مثل اون یارو که لول 71 هستش هر 3 روز 1 لول میره بالا
![]()
اين عكس هايي كه توي امضاتون هست و توش لول و رنكتون رو نوشته و هميشه اپديت ميشه رو از كجا آورديد؟
اوه اوه اصلا هواسم نبود , اینکه اتیشیه. من فکر کردم میلی. بین ایتم ها گیرم اومد خوشحال شدم بدونه این که ببینم چیه گزاشتم , الان عوضش میکنم.الان رفتم دیدم ترکمون گرفتی دستت.من اونهمه بهت گفتم شمشیر بگیر و روی strenght کار کن.
عکس اسکیلات رو بذار ببینم چطوریه.
اینم از اسکیلام:
اشکال نداره شما هم به ما تیکه بنداز.جوان خامی است![]()
برو تو settings بعد توپ profile بعدشم Signature.![]()
هادی و محمد لطفا یه جواب کامل بدین ، سرنوشت ورلد 9 به جواب شما بستگی داره
آخرش من سرباز بشم یا دوئلر ؟ اخه من بیشتر دوست دارم تفنگ بازی کنم و شوتیگ رو بالا ببرم
البته هرکدوم بهتره رو بگین تا یه موقع منحرف نشم
و سوال بعد اینکه توی حدود لول 9 - 8 یه کوست میده که کل اسکیل هارو باید براش خرج کنیم
من اون موقع چیکار کنم ؟ اسکیل هارو برای کوست بدم یا اینکه بزنم مردمو لت و پار کنم و با پول مردم حال کنم ؟!
منتظر جواب این 2 سوال هستم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)