حالا اتفاقي نيفتاده...... عصباني نشو...... ما همه با دوستيم.... اين كارا درست نيست![]()
حالا اتفاقي نيفتاده...... عصباني نشو...... ما همه با دوستيم.... اين كارا درست نيست![]()
مرسي من دانلود كردم...... امضات هم خيلي قشنگه موقعي كه واسه كنكور ميخوندم كلي بهم انرژي داد....
موفق باشي
پيشنهاد رشوه ميدي به طراح سوالات؟ خجالت نميکشي؟! الان ميکنمت تو وزارت کشور مايه عبرت بشي!
والا تا پارسال هم من همين فکر رو ميکردم، ولي الان فکر ميکنم اين حرفا نه 100%؛ ولي خيلياش درسته... (اسنادش هم تو وزارت بهداشت موجوده)
من سال سوم که آزاد دادم، سوالاي سالهاي قبل رو نشستم حفظ کردم رفتم چنان حالي کردم که!!!
دوست کجا بود؟! نکنه تویی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!حالا اتفاقي نيفتاده...... عصباني نشو...... ما همه با دوستيم.... اين كارا درست نيست![]()
ببخشید نا امیدتون کردم ولی واقعا جای تامل داره چجوری این یوزر ساخته؟دوستان هکر میشه توضیح بدن؟
اصلا اولین بار کی فهمید دوتا rainy eye هست؟ از کجا فهمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ یعنی حواسش به اون پایینم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایست کامل
دستی
نیم کلاج
حرکت
من اینو دیروزم فرستادم، هیچکی جواب نداد
سلام
یکی به من بگه چند میشه رتبم
منطقه 1
معدل دیپلم 16.19
ادبیات 40
عربی 32
دینی منفی یک درصد !!!!
زبان 80
ریاضی 25
فیزیک 40
شیمی 25
لطفا زودتر جواب بدین، خیلی عجله دارم![]()
ولش کن این یوزرو ... خودم حالشو میگیرم یه جوری!!!!!!!!!!!!
خواهشاً بحثو از کنکور منحرف نکنیم بیش از این!!!!!!!!!!!!!!
سجاد جون بهتره امضاتو عوض کنی چون اینجوری خیلی راحت میشی دیگه همش تکرار نمیکنی امضاتو بذار :
"اسنادش هم تو وزارت بهداشت موجوده" چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)