اين برنامه تلفظ آفلاين نداره!
ممكنه كاملش رو بزاريد؟
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
اين برنامه تلفظ آفلاين نداره
اگه ممكنه كاملش رو بزاريد
اين برنامه تلفظ آفلاين نداره!
ممكنه كاملش رو بزاريد؟
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
اين برنامه تلفظ آفلاين نداره
اگه ممكنه كاملش رو بزاريد
سلام.
But I won't lose no sleep on that...
چرا no ؟ چرا any نه؟!!
این دو اصطلاح یعنی چی:
1-
what have you been up to?
2-
How have you been?
۱. این اواخر چیکارها میکردی؟ (مشغول چه کارهایی بودهای؟)
۲. در کل یعنی همون اوضاع و احوال چطوره؟ (=دقیقتر: چطور بوده؟)
نرم افزار مترجم متن چی پیشنهاد میدین؟ و ( نرم افزاری هست که به صورت آفلاین ( بدون اتصال به اینترنت) متن ترجمه کند؟)
lose no sleep over something یعنی بخاطر چیزی بیخواب نشدن یا به عبارت بهتر نگران چیزی نبودن
با منفی کردن آن این معنی بدست میآد:نمیتونم نگران آن نباشم.
البته همانطور که دوست دیگر لینک داده، این دابل نگاتیو هست که احتیاط واجب بر بکار نبردنش است.
سلام دوستان
ابتدا از دوستان که راهنماییم میکنن کمال تشکر دارم
من تازه دارم زبان رو یاد میگیرم
سوالم اینکه به نظرتون کدوم کتاب آموزش زبان بهتر
من فقط اینگلیش ریزالت رو خوندم که خوب بود ولی بریتیش بود
نظرتون راجع به توتال چیه؟
سلام ...
هیچ برنامهای !
هیچ روبات و برنامهای نیست که بتونه ترجمهی قابل فهم و قابل قبولی ارائه کنه ...
در حد کلمات شاید خوب باشن، اما متن، نه ! چون هوش مصنوعی پایینی دارن و دیتابیسشون هم محدوده ...
ذهن انسان کجا، عقل نرمافزار کجا ! : دی
سلام...
ممنون از توجه شما
هر سوالی که با واژه ی بهتر و بهترین / بدتر و بدترین بخواد همراه باشه، جواب را بسیار سخت میکنه
هر کتاب آموزشی یه خوبیها و بدیهایی داره، و انتخاب بهتر و بدتر شاید یجورایی ممکن نباشه. بخصوص که تجربه ی ما هم شاید روی همه ی کتاب ها نباشه ...
توتال و ریزالت، هر دو، کتاب های خوبی هستند و در سطح آموزشی میتونن بسیار موثر باشن...
من تنها نظری که میتونم بدم اینه که، بیش تر از اینکه روی کتاب های آموزشی وسواس و تمرکز به خرج بدین، بجاش روی داستان های خلاصه شده و ساده شده تمرکز کنید، با توجه به سطحتون...
داستان زیاد بخوانید، اخبار زیاد بخونید...
زیاد گوش کنید، حالا به هر نحو... چه از طریق فیلم، چه فایلهای آموزشی و چه فایلهایی که در نت میتونین گیر بیارین...
اینها در کنار کتاب های آموزشی بسیار میتونه مفید و موثر باشه ...
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)