من هم چنین مشکلی دارم ولی فایروال چند بار دست زدم ولی سری بعد اشتباهی زدم و دیگر هم باز نمی کنه با وی پی ان هم تست شده آنتی ویروس هم غیر فعال اش کردم ولی جواب نداده
من هم چنین مشکلی دارم ولی فایروال چند بار دست زدم ولی سری بعد اشتباهی زدم و دیگر هم باز نمی کنه با وی پی ان هم تست شده آنتی ویروس هم غیر فعال اش کردم ولی جواب نداده
درود
دو هفته میشه مسنجرم باز نمیشه!
با وی پی و ......... امتحان کردم نشد!
به ایمیلم میتونم از طریق خود سایت وصل شم اما از طریق مسنجر نمیشه!
به نظرتون مشکل از کجاست؟
سلام دوست عزیز
رمز ایمیلتون رو درست وارد میکنید ؟
در هنگام ورود به ایمیلتون مدام ازتون نمیخواد که رمزتونو تغییر بدید ؟
+
یاهو مسنجرتون رو تست کنید ببینید اصلا دسترسی به اینترنت داره یا نه ؟( یعنی پس از اینکه یوزرنیم و پسورد وارد میکنید بلافاصله ارور داده میشه یا نه ) چه اروری میده؟
ممنون
پسوردم رو عوض کردم درست شد![]()
با سلام
ایا این امکان هست که Conversation History به شکل خود به خودی در یه جای کامپیوتر سیو بشه؟؟؟
اخه من داشتم Conversation History رو مرور میکردم که یه دفعه یه حالتی مثه اینکه اون صفحه رفرش بشه یه همچین حالتی شد و صفحه یه پرشی داشت و رنگ toolbar هم تغییر کرد و همینطور که خوندن هیستوری رو ادامه دادم دوباره همون حالت رفرش تکرار شد ورنگ نوار بالا و پایین به همون رنگ سابق برگشت
حالا نگرانم که یه وقت این هیستوری من که داشتم میخوندمش جایی ذخیره نشده باشه !!!
ممنون میشم اگه اطلاعی دارین کمک کنین و بگین چرا اینطوری شد
سلام دوستان
خیر دوست عزیز ، ویدئو کال در جایی ذخیره نمیشه .
در نسخه آخر یاهو مسنجر ندیدم که پیغام ذخیره بشه روی سیستم .
ولی ورژن های قبلی در آدرسهای زیر میتونستید به طور جداگانه آرشیو چت هر کاربر رو ببینید ( البته تاریخچه به طور کامل روی سیستم ، ذخیره نمیشه ) .
ویستا ، 7 و 8
ویندوزهای قبل ویستاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
اما مبخوام بدونم که این امکان هست (با توجه به حالتی که گفتم یه لحظه صفحه هیستوری رفرش شد و رنگ نوارها عوض شد و دوباره رفرش شد و به حالت قبل برگشت )که احیانا یه مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری مثلا تو کامپیوتر باعث بشه که این هیستوری که داشتم میخوندم یه جا سیو شده باشه و من ندونم و کس دیگه بتونه بخونه!!!(نسخه اخر یاهو نصب هست و ویندوز 7 هست)
مرسی
تا اونجایی که میدونم ، خیر دوست عزیز.
سلام دوستان.من میخواستم بدونم راهی هست که بشه از طریق اون پسورد یاهو مسنجر دسترسی پیدا بکنی(من پسوردم یاهو رو فراموش کردم ولی این پسورد توی یاهو مسنجر سیو هست ولی قابل دیدن نیست)تا الان هم کلی نرم افزار تست کردم ولی هیچکدوم جواب ندادن)اگر بتونید کمک کنید یک دنیا ممنونتون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)