تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 616 از 1178 اولاول ... 1165165666066126136146156166176186196206266667161116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,151 به 6,160 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه gizlly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام میخواستم نظرتون در مورد این دو مدل بدونم واینکه کدوم ترجیح میدین.
    DV4 1211
    AMD ULTRA ZM82 2.2
    CASH 2MB
    FSB 3600
    RAM 4G
    HDD 250
    VGA ATI HD 3200
    قیمت 1150000

DV41225
    Intel® Core™2 Duo Processor P7350
    cache 3 MB
    RAM 3G
    HDD 320
    VGA 9200GS
    قیمت 1200000

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوباره به همه بچه ها ، این پست رو زدم برای کسایی که میخوان بدونن فروش برند ها و محبوبیت اونا تو ایران چطوریه ، این اطلاعات از یه سایت کاملا معتبر ایرانی بدست اومده که شاخص بازدید و فروش رو معیار گذاشته و بدون شک تو کل ایران با اختلاف یکی دو درصد همین هست و فرق زیادی نداره :

Dell با 35 % مقام اول
    Sony با 24 % مقام دوم
    Acer با 9 % مقام سوم
    HP با 9 % مقام سوم
    IBM/Lenovo با 6 % مقام پنجم
    Toshiba با 6 % مقام پنجم
    Asus با 3 % مقام هفتم
    Apple با 3 % مقام هفتم
    Suzuki با 2 % مقام نهم
    بقیه برند ها 2 %

البته اگه میبینید که مثلا سوزوکی که انگشت کوچیکه دل و سونی و hp هم نمیشه بین بقیه برند ها رتبه آورده به خاطر تبلیغ زیادیه که داره میکنه و تو اکثر هفته نامه ها و ماه نامه های کامپیوتری حداقل یه دونه تبلیغ داره و نمیدونم کی میره سوزوکی میخره !!!
    اگه کسی آدرس سایت رو خواست مستقیم پیغام بده بهم براش میفرستم ...

احتمالا این سایت آمار فروش خودش رو گذاشته نه بازار ...

اصلا سایت ایرانی و آمار درست ؟ این جک بزرگ امسال بود !

اما توی خاورمیانه و فروشگاه های مرکز پلازا دبی طبق ماهنامه داخلی اش تا ماه گذشته :

DELL : 35 درصد

HP : 28 درصد

sony vaio : 15 درصد

الباقی هم سایر برندها

فروش اچ پی در خاورمیانه با محصولات جدیدش فوق العاده بوده ... هر چند از لحاظ بازاریابی و فروش به دل که نمیرسه چون دل بهترین سیستم مارکتینگ و نرخ گذاری روزانه را داره و همیشه دل با عرضه یک محصول فوق العاده که نمونه اش XPS M16 هست بازار رو قبضه میکنه ، اما بازم خوب کار کرده و انتظار میره امسال ، سال فروش HP باشه ... به خصوص اینکه مثل dell سروصدا نکرده برای محصولات جدیدش !

فروش سری DV ، سری های جدید ووسترو 1310 و 1510 و سنی سری CR و FW در دبی خوب بوده

همه هم جماعت ایرانی هستند که می خرند
    Last edited by REGISTERED USER; 14-02-2009 at 13:31.

3. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب این پست هم مخصوص لپ تاپ دل هست و بهترین لپ تاپ موجود برای خریداران با توجه به قیمت و کارایی رو معرفی میکنم

مدل : XPS M1530
    قیمت در ایران : 1.520.000
    گارانتی : اریس ( معمولی )

CPU : Core2Duo 6MB-800-2.5Mhz ( T9300 )
    RAM : 3GB DDR2 800 Mhz
    HDD : 500GB Sata 5400 RPM
    LCD : 15.4" WXGA TrueBright 1280x800
    ODD : DVD+RW 8x
    VGA : Geforce 8600 GT
    Weight : 2.4 KG
    Made in Poland or Malysia
    Bluetooth & Webcam & Fingerprint & 9cell Battery & HDMI Port

یکی از بهترین و زیباترین دستگاه های ساخته شده توسط دل که ظاهر عالی و وزن سبکی داره و ال سی دی بهبود یافته و کامل و غنی از انواع پورت ها گرافیک عالی ، انتخاب اول دل ... هرگز پشیمون نمیشین از انتخاب 1530

سلام pami_wega عزیز
    به نظرت این مدل xps که معرفی کردی ازین مدل studio1537 بهتره؟؟؟؟لطفا بگو چرا؟؟؟
    Core2Duo 6MB-1066-2.53Mhz ( T9400
    RAM : 4GB DDR2 800 Mhz
    HDD : 320GB Sata 5400 RPM
    LCD : 15.4 LED
    VGA:ATI 3450
    قیمت:1.390
    گارانتی:زیگورات

مررررررررررسی

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

احتمالا این سایت آمار فروش خودش رو گذاشته نه بازار ...

اصلا سایت ایرانی و آمار درست ؟ این جک بزرگ امسال بود !

اما توی خاورمیانه و فروشگاه های مرکز پلازا دبی طبق ماهنامه داخلی اش تا ماه گذشته :

Dell : 35 درصد

hp : 28 درصد

sony vaio : 15 درصد

الباقی هم سایر برندها

فروش اچ پی در خاورمیانه با محصولات جدیدش فوق العاده بوده ... هر چند از لحاظ بازاریابی و فروش به دل که نمیرسه چون دل بهترین سیستم مارکتینگ و نرخ گذاری روزانه را داره و همیشه دل با عرضه یک محصول فوق العاده که نمونه اش xps m16 هست بازار رو قبضه میکنه ، اما بازم خوب کار کرده و انتظار میره امسال ، سال فروش hp باشه ... به خصوص اینکه مثل dell سروصدا نکرده برای محصولات جدیدش !

فروش سری dv ، سری های جدید ووسترو 1310 و 1510 و سنی سری cr و fw در دبی خوب بوده

همه هم جماعت ایرانی هستند که می خرند
    رجیستر جان اگه میخوای لینکش رو بهت میدم ، من هم تو پستم گفتم که معیارش شاخص فروش و بازدید هفتگیه ، این آمار مال 1 هفته گذشته است و این سایت که من میدونم جزو بهترین فروشنده های اینترنتی هست ...

6. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام pami_wega عزیز
    به نظرت این مدل xps که معرفی کردی ازین مدل studio1537 بهتره؟؟؟؟لطفا بگو چرا؟؟؟
    core2duo 6mb-1066-2.53mhz ( t9400
    ram : 4gb ddr2 800 mhz
    hdd : 320gb sata 5400 rpm
    lcd : 15.4 led
    vga:ati 3450
    قیمت:1.390
    گارانتی:زیگورات

مررررررررررسی
    برای کارهای اداری و پردازش نیمه سنگین ( مثل تبدیل فیلم و ادیت و ... ) آره دستگاه خوبیه چون cpu خوبی داره و fsb 1066هست اما برای بازی نه ، مطمئنا 3450 ati جلوی 8600 gt کم میاره ( البته خیالت راحت که خیلی قویتر از انواع gpu های اینتل هست ) و سری xps لپ تاپ مخصوص مالتی مدیا و بازی هست و من خودم اگه بخوام دل بردارم 1530 رو میخرم . شاید باز هم انتخاب من کمی سلیقه ای باشه ولی از مشخصات پیداست که xps بهترین مدل دل برای بازی هست . 1537 هم برای خودش داره جا باز میکنه و طرفدار زیاد داره ولی خب باز هم مثل 1530 جا نیفتاده ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من چند وقته قصد خريد لب تاپ دارم و توي اينترنت هم خيلي سرچ كردم . نهايتا به سه مدل زير ( با بالاترين كانفيگ هاشون) رسيدم :
    hp dv5 1299
    dell latitude e6500
    sony vaio fw 290
    هر سه تاشون لب تاپ هاي خوبي در برند خودشون هستن و انتخاب كردن بين اونا سخته . هر كدوم خوبي و بدي هايي دارن ولي راستش نظر خودم بيشتر روي دل هستش به چند دليل : 1- چون با نرم افزارهاي مهندسي طراحي و شبيه سازي مثل solid , ansys, fluent , ... زياد كار مي كنم . اهل بازي نيستم و امكانات مولتي مديايي برام اولويت نداره. و ظاهرا گرافيك دل از دوتاي ديگه تو زمينه كاراي مهندسي بهتره
    2- صفحه نمايش دل از نوع led ماته و فكر مي كنم از دو تاي ديگه بهتر باشه و كمتر چشمو اذيت كنه ضمنا رزولوشن بيشتري هم داره(البته من با هيچ كدومشون از نزديك كار نكردم و دوستاني كه كار كردن بهتر مي تونن نظر بدن)
    3- عمر باتري و استحكام بيشتر . حالا كه دارم هزينه زيادي ميدم چه بهتر كه لب تاپ محكم تر باشه
    تنها مورد منفي كه تو فروم هاي خارجي زياد مطرح شده اينه كه ظاهرا كارت گرافيكشون مشكل داره و هر از چند گاه تصوير ثابت ميشه ( freezing )
    مي خواستم ببينم نظر دوستان درباره اين مدل هايي كه انتخاب كردم چيه ؟ اگه موردهاي بهتري هم سراغ دارين معرفي كنيد ممنون مي شم.
    E6500 که جدیدترین مدل Latitude دل هست که واقعا شاهکاره ، طراحیش نسبت به مدل های قبلی ( D830 ) خیلی فرق کرده و بهتر شده ، در ضمن گرافیک دل Quadro NVS160 که فوق العاده س نسبت به دوتای دیگه ، فول پورته و 3 سال گارانتی داره اتفاقا خیلی خوبه که برات مالتی مدیا اهمیت نداره چون این دستگاه برای اینکار ساخته نشده در مورد Display هم همینطوره که میگی ماته و جلوی انعکاس نور رو میگیره و باطری 9 سل و بدنه فوق العاده عالی که شنیدم با پلی کربنات و فیبر ساخته شده که جلوی ضربه هایی که دستگاه ممکنه ترک برداره رو میگیره ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوام لپتاپ بخرم و بین دو مدل دل و سونی مرددم. از دوستام که پرسیدم گفتن سونی نسبت به رطوبت حساسه و ممکنه تو آب و هوای شمال دوام نیاره و اینکه سونی به خاطر اسمش قیمتش بالاتره واسه همین بیشتر تمایلم به سمت دل هست. خواستم ازتون تقاضا کنم که اگه میشه با مشخصاتی که من می خوام یه مدل بهم پیشنهاد کنید:
    1- قیمت زیر 1200
    2-سرعت در حد معقول بالا
    3- مشکل سخت افزاری کمتر
    4- عمر و ظرفیت باطری بالاتر
    5- وزن زیر 3کیلو
    5- 14-15 اینچ
    6- اونقدر هم قدیمی نباشه که سال دیگه پشیمون بشم
    7- می خوام کارای روزمره و اتوکد و فوتوشاپ باهاش انجام بدم، ولی احتمال برنامه سنگین تر طراحی رو هم می دم
    8- رم 3 - 4 گیگا بایت
    9- دو هسته ای
    10- مودم، بلوتوث، وب کم، دی وی دی درایو داشته باشه
    11- خلاصه هرچه خوبان دارند داشته باشه
    می شه اسم کشورشم پیشنهاد کنین

در ضمن وسترو 1510 به نظرتون چطوره؟ لطفاً یه خورده سریع جواب من رو بدید آخه واقعاً تو این شلوغ بازار دارم دیوونه میشم!!!!!!!!!
    با تشکر از راهنماییتون
    اول بهت پیشنهاد کنم که بیخودی خودت رو گیج نکن و اگه هی بخوای از این بپرسی و از اون بپرسی هر کسی یه چیزی بهت میگه و انتخاب برات خیلی سخت میشه ، مثل همین حرفی که بهت زدن که دستگاه های سونی توی رطوبت و هوای مرطوب دوام نداره ... اکثر برد لپ تاپ ها ( دل سونی توشیبا اچ پی و ... ) روی اتصال المان ها و قطعات با روکش پوشونده شده برای همین موضوع و اگه دستگاهی بخواد با یه رطوبت از کار بیفته که باید در این تجارت رو تخته کنن بره !!! اگه خودت دل دوست داری یه مدل دل بهت پیشنهاد میکنم یه مدل هم سونی که با قیمتی که گفتی جور در بیاد ...
    دل میتونی 1537 Studio و همینطور 1510 Vostro رو انتخاب کنی که Studio اولویت خریدش بالاتر از وسترو هست و ظاهر قشنگی داره امکانات جانبی که میخوای رو دیگه این روزا اکثر دستگاه های مالتی مدیا دارن مثل بلوتوث و دوربین و ... اما چون وسترو گرافیک 8400 داره و نمیخوای بیشتر از 1.200 در بیاد باید با این مسئله بسازی ...
    توی یکی از پست ها یکی از بچه ها هم یه مدل سونی AR-850 گرفته بود که به نظر من با این قیمت خیلی عالیه و خودم مدل 870 رو پیشنهاد دادم که اون قیمتش زیادتره اما 850 رو میتونی با 1 میلیون و 200 هزار با مشخصات خوب تهیه کنی ، برای اطلاعاتش به پشت های قبلی نگاه کن پیدا میکنی ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض بهترین لپ تاپ هر برند - این پست asus

خب عزیزان این هم یکی از بهترین دستگاه هایASUS .این برند خیلی خوب پیشرفت داشته و خودش رو خوب بالا کشید و مدلهای متنوع با طراحی های عالی و حرفه ای داره .

مدل : F8VA
    قیمت در ایران : 1.780.000 تومان
    گارانتی : متفرقه

CPU : Core2Duo 2.53 Ghz-6MB-1066
    RAM : 4GB DDR2 800
    HDD : 320 GB Sata 5400 RPM
    VGA : ATI 3650HD 512MB up to 1GB
    ODD : BlueRay-Rom
    LCD : 14.1" 1280x800 Brite
    Weight : 2.6 KG
    Bluetooth & Webcam & Fingerprint + Asus Optical Mouse

البته این رو بگم تا جایی که من جستجو کردم در حال حاضر گرونترین لپ تاپ رو همین ASUS داره مدل لامبورگینی VX3 که بدنه فیبر کربن ضد ضربه و ضد خش داره و فوق العاده طراحی شده و جزو دستگاه های لوکس حساب میشه ، اسوس نسبت به بقیه برند های تازه وارد بهتره و حرفه ای تر هست و کم کم داره جا میفته البته بعضی مدل هاش مثل EeePC تو اروپا خیلی فروش کرد ( برخلاف اینکه پروژه EeePC برای بچه های کشورهای فقیر بود !! ) این دستگاه هم با این مشخصات خوبی که داره دستگاه خوبیه و وزن متعادلی داره و گرافیکش هم جزو مدلهای رده متوسط رو به بالاس ...
    Last edited by Pami; 14-02-2009 at 17:45.

11. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض بهترین لپ تاپ هر برند - این پست toshiba

خب این هم پست بهترین خرید توشیبا با قیمت مناسب که از سری TECRA هست که دستگاه مقاوم و محکمی هست ، اگرچه ظاهر ساده و خشکی داره و امکانات مالتی مدیا نداره اما مناسب برای کارهای گرافیکی هست و رزولوشن خوبی داره .

مدل : A9-9017
    قیمت در ایران : 1.190.000-1.250.000
    گارانتی : متفرقه

CPU : Core2Duo 2.2 Ghz 4MB-800 T7500
    RAM : 2GB DDR2
    HDD : 160GB Sata 5400 RPM
    VGA : nVidia Quadro NVS 135 512 MB
    LCD : 15.4" 1650x1050
    ODD : DVD+RW
    Weight : 2.9KG
    Maid in China
    Bluetooth & Fingerprint

برای کسانی که احتیاج دارن لپ تاپ شون مقاوم و محکم باشه و احنیاجی به مالتی مدیا ندارن حتما توصیه میشه ، رزولوشن ال سی دی برای طراحی عالیه و به اندازه کافی زیاد هم هست ...

13. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dehghani_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز من پيشنهاد ميكنم آي بي ام بخري البته اگه بتوني قيافشو تحمل كني. براي خر كاري خيلي محشره فقط همونطور كه گفتم واقعا قيافش وحشتناكه . براي كار شما هم من سري r500 , a25 رو پيشنهاد ميكنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •