تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 616 از 3745 اولاول ... 11651656660661261361461561661761861962062666671611161616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,151 به 6,160 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

خدارو شکر خداررو شکر گوش شیطون کر بزنم به تختهسرعت شبا خوبه با 512 حجمی چند شب دارم 1.5 گیگ دانلود میکنم

2. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

اقا این قیمت ها چرا اینجوری . من 15-16 همین ماه میخوام بیام آسیاتک . میخوام 10 مگ 10 گیگ بگیرم . حالا قیمت توی سایت و قیمت سایت امور مشترین خیلی فرق داره ! احتمال 99 % نمایندگی قیمت های خود سایت میگیره توی امور مشترکین 1 مگ با 10 گیگ تازه با مالیات و این چیزا 34 تومان ! بعد توی سایت بدون مالیات 38900 !!! عجب مسخره بازی هستا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقا این قیمت ها چرا اینجوری . من 15-16 همین ماه میخوام بیام آسیاتک . میخوام 10 مگ 10 گیگ بگیرم . حالا قیمت توی سایت و قیمت سایت امور مشترین خیلی فرق داره ! احتمال 99 % نمایندگی قیمت های خود سایت میگیره توی امور مشترکین 1 مگ با 10 گیگ تازه با مالیات و این چیزا 34 تومان ! بعد توی سایت بدون مالیات 38900 !!! عجب مسخره بازی هستا
    برای اینکه تا 15 ام قیمت های با تخفیف هست و امور مشترکین هم با تخفیفش محاسبه کرده براتون.

5. این کاربر از ariajoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

برای اینکه تا 15 ام قیمت های با تخفیف هست و امور مشترکین هم با تخفیفش محاسبه کرده براتون.
    خیر دوست عزیز . تخفیف نوروزی تا دیروز 5 بود که تمام شد . الان دیروز همین 1 مگ 10 گیگ با مالیات با تخفیف نوروزی 31 تومان زده بود . الان قیمت های قدیم . توی سایت هم خبر تخفیف نوروزی زده از 15 اسفند تا 5 فروردین

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

یه اتقاق عجیب
    4 شب پیش سرویس 2 مگ 20 گیگ من تموم شد، مثل هر ماه دوباره شارژ کردم ولی یه اتقاق عجیب افتاد
    بعد از اینکه سرویسم رو تمدید کردم، دیدم حجم شارژ شده را زده، 45600.05 اول فکر کردم منظورش 4 گیگ هست یکم که با دقت خوندم دیدم 45 گیگ هست اولش گفتم حتما اشتباهی شده ، مودم خاموش روشن کردم دیدم فرقی نکرده. گفتم حتما تا یکی دو روز دیگه درست میشه، و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده منم شروع کردم به دانلود روزانه
    این اتفاق برای کسی نیفتاده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خیر دوست عزیز . تخفیف نوروزی تا دیروز 5 بود که تمام شد . الان دیروز همین 1 مگ 10 گیگ با مالیات با تخفیف نوروزی 31 تومان زده بود . الان قیمت های قدیم . توی سایت هم خبر تخفیف نوروزی زده از 15 اسفند تا 5 فروردین
    شما توی پست قبلیت گفتی قیمتای امور مشترکین با مالیات و ... ارزون تر از سایت هست و پانزدهم این ماه میخوای بگیری .
    به نظر من اگر هنوزم همینطوره شما برو درخواستتو بده ولی پول رو واریز نکن درخواستت تا دو هفته میمونه با همین قیمتی که الان هست تا دو هفته بعد هم میتونی پرداخت کنی.

9. این کاربر از ariajoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام. من بعد از عید می خوام بیام آسیاتک. کرج مرکز نصرآبادی. دوستانی که کرج هستن از خود آسیاتک میگیرن سرویس یا حتما از نمایندگی باید بگیرم؟ بعد قیمت نمایندگی با قیمتی که خود آسیاتک زده متفاوت هست. چرا اینطوریه؟ و اینکه کدوم نمایندگی بهتره؟ از کجا برم بگیرم؟

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه اتقاق عجیب
    4 شب پیش سرویس 2 مگ 20 گیگ من تموم شد، مثل هر ماه دوباره شارژ کردم ولی یه اتقاق عجیب افتاد
    بعد از اینکه سرویسم رو تمدید کردم، دیدم حجم شارژ شده را زده، 45600.05 اول فکر کردم منظورش 4 گیگ هست یکم که با دقت خوندم دیدم 45 گیگ هست اولش گفتم حتما اشتباهی شده ، مودم خاموش روشن کردم دیدم فرقی نکرده. گفتم حتما تا یکی دو روز دیگه درست میشه، و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده منم شروع کردم به دانلود روزانه
    این اتفاق برای کسی نیفتاده؟
    خوش به حالت، اشتباه برات شارژ کردند

12. 2 کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با عرض سلام و احترام
    من به تازگی از شرکت آسیا تک سرویس ویژه نوروزی به اسم تندر 1 گرفتم در قم
    فروشنده به من می گفت سرعتش 2 مگ است و سرعت دانلود روی 200
    من تازه سرویسم نصب شده و دانلود که می زنم بین 20 تا 40 یا 50 متغییر و بالا نمیره
    من به پشتیبانی زنگ زدم باهم 2تا لینک تست کردیم برای من 30 تا 40 می داد برای اون 250 ازشم پرسیدم میگفت اینترنت من روی پورت 2مگ نصب شده و باید سرعت 250 بده .
    اون می گفت سیستم مشکل داره و باید روی یه سیستم دیگه تست کنم
    من روی سیستم
    اینترنت سکوریتی kaspersky 2011 و نرم افزارهای metlimiter و tun upدارم
    ویندوز سون
    از سایتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست گرفتم اینو می ده
    ping
    74ms
    download
    0.36 mbps
    upload
    0.32 mbps

به نظر شما اساتید مشکل من از کجاست چجوری می تونم درستش کنم .
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض سرعت شرکت آسیاتک قم

با عرض سلام و احترام
    من به تازگی از شرکت آسیا تک سرویس ویژه نوروزی به اسم تندر 1 گرفتم در قم
    فروشنده به من می گفت سرعتش 2 مگ است و سرعت دانلود روی 200
    من تازه سرویسم نصب شده و دانلود که می زنم بین 20 تا 40 یا 50 متغییر و بالا نمیره
    من به پشتیبانی زنگ زدم باهم 2تا لینک تست کردیم برای من 30 تا 40 می داد برای اون 250 ازشم پرسیدم میگفت اینترنت من روی پورت 2مگ نصب شده و باید سرعت 250 بده .
    اون می گفت سیستم مشکل داره و باید روی یه سیستم دیگه تست کنم
    من روی سیستم
    اینترنت سکوریتی kaspersky 2011 و نرم افزارهای metlimiter و tun upدارم
    ویندوز سون
    از سایتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست گرفتم اینو می ده
    ping
    74ms
    download
    0.36 mbps
    upload
    0.32 mbps
    به نظر شما اساتید مشکل من از کجاست چجوری می تونم درستش کنم .
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •