هارد ریستش کردی؟
شاید درست شه
هارد ریستش کردی؟
شاید درست شه
سلام دوستان من نمیدونم سوالم تکراریه یا نه و اینکه شما جوابی واسش دادین یا نه..من 2 وروزه ایکس 10 خریدم و اینکه تازه کارم تو این گوشی من قبلا پی910 و دبلیو 960 داشتم و این گوشی اولین گوشی آندرویدی هست که من دارم میخواستم ازتون خواهش کنم در رابطه با طرز آپدیت کردن این گوشی یک راهنمایی کامل بنده رو بکنین لطفا اگه برنامه ای چیزی هم لازمه حتما به من بگین یا لینکشو بذارینوومن تازه کارام کاملا پس لطف کنین راهنماییم کنین..مرسی![]()
دوست عزیز اینجا تاپیک x1 و x1 اندروید نداره بلکه ویندوز مبایل داره
فک نمیکنم سوالتو جای مناسبی پرسیده باشی
سلام من Touch-IT Black Xperience <> Sense 2.5 این رام رو نصب کردم وقتی می خوام پیام بدم با sense میره پیام ولی اول که قست پیامش رو پیدا نکردم بعد توی قسمت میل بود وای ولی پیامام با این نمیره چی کار کنم ؟؟؟؟ خواهش می کنم کمک کنید
شما رامتو عوض کن مشکلت حل میشه
اخه مگه مجبورین از رامهایی که استاندارد نیستن استفاده میکنین؟؟؟
رام های اصلی کلی مشکل دارن، خدا میدونه این کوک شده ها چقدر مشکل دارن
اساتید صفحه x2 من بعد از یک تماس خاموش شد و دیگه گوشی روشن نشد که نشد. چکار کنم؟ گوشی رو گذشتم شارژ بشه داغ میشه و دکمه پاور رو که میزنم ویبره میره ولی گوشی روشن نمیشه.
باطری رو در بیار برای 10 دقیقه بعد دوباره بزار سر جاش و گوشی رو روشن کن ببین میشه یا نه اگر نشد من فقط هارد ریست به نظرم میرسه ولی قبلش نظر دوستان دیگه رو هم بپرس.![]()
چقدر تویه شارژ گذاشتید ؟ اگه کم گذاشتین بذارید 1 ساعتی تویه شارژ باشه . ممکنه باتری شارژ خالی کرده باشه . واسه من پیش اومده .
من سرعت بلوتوثم افتضاحه ( حدود 20 kbps )
برای شما هم همینه؟؟ یا برای من مشکل داره؟؟
سرعت بلوتوث به گوشی در ارتباط و رامتون بستگی داره . با چه گوشی این سرعت رو دارین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)