تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 616 از 649 اولاول ... 116516566606612613614615616617618619620626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,151 به 6,160 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

اگه نباشه جاش خالی می مونه music6808's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اون ور دنيا

پيش فرض

هارد ریستش کردی؟
    شاید درست شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان من نمیدونم سوالم تکراریه یا نه و اینکه شما جوابی واسش دادین یا نه..من 2 وروزه ایکس 10 خریدم و اینکه تازه کارم تو این گوشی من قبلا پی910 و دبلیو 960 داشتم و این گوشی اولین گوشی آندرویدی هست که من دارم میخواستم ازتون خواهش کنم در رابطه با طرز آپدیت کردن این گوشی یک راهنمایی کامل بنده رو بکنین لطفا اگه برنامه ای چیزی هم لازمه حتما به من بگین یا لینکشو بذارینوومن تازه کارام کاملا پس لطف کنین راهنماییم کنین..مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه smagoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض

سلام دوستان من نمیدونم سوالم تکراریه یا نه و اینکه شما جوابی واسش دادین یا نه..من 2 وروزه ایکس 10 خریدم و اینکه تازه کارم تو این گوشی من قبلا پی910 و دبلیو 960 داشتم و این گوشی اولین گوشی آندرویدی هست که من دارم میخواستم ازتون خواهش کنم در رابطه با طرز آپدیت کردن این گوشی یک راهنمایی کامل بنده رو بکنین لطفا اگه برنامه ای چیزی هم لازمه حتما به من بگین یا لینکشو بذارینوومن تازه کارام کاملا پس لطف کنین راهنماییم کنین..مرسی
    دوست عزیز اینجا تاپیک x1 و x1 اندروید نداره بلکه ویندوز مبایل داره
    فک نمیکنم سوالتو جای مناسبی پرسیده باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من Touch-IT Black Xperience <> Sense 2.5 این رام رو نصب کردم وقتی می خوام پیام بدم با sense میره پیام ولی اول که قست پیامش رو پیدا نکردم بعد توی قسمت میل بود وای ولی پیامام با این نمیره چی کار کنم ؟؟؟؟ خواهش می کنم کمک کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض

سلام من Touch-IT Black Xperience <> Sense 2.5 این رام رو نصب کردم وقتی می خوام پیام بدم با sense میره پیام ولی اول که قست پیامش رو پیدا نکردم بعد توی قسمت میل بود وای ولی پیامام با این نمیره چی کار کنم ؟؟؟؟ خواهش می کنم کمک کنید

شما رامتو عوض کن مشکلت حل میشه

اخه مگه مجبورین از رامهایی که استاندارد نیستن استفاده میکنین؟؟؟

رام های اصلی کلی مشکل دارن، خدا میدونه این کوک شده ها چقدر مشکل دارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اساتید صفحه x2 من بعد از یک تماس خاموش شد و دیگه گوشی روشن نشد که نشد. چکار کنم؟ گوشی رو گذشتم شارژ بشه داغ میشه و دکمه پاور رو که میزنم ویبره میره ولی گوشی روشن نمیشه.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اساتید صفحه x2 من بعد از یک تماس خاموش شد و دیگه گوشی روشن نشد که نشد. چکار کنم؟ گوشی رو گذشتم شارژ بشه داغ میشه و دکمه پاور رو که میزنم ویبره میره ولی گوشی روشن نمیشه.
    باطری رو در بیار برای 10 دقیقه بعد دوباره بزار سر جاش و گوشی رو روشن کن ببین میشه یا نه اگر نشد من فقط هارد ریست به نظرم میرسه ولی قبلش نظر دوستان دیگه رو هم بپرس.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

چقدر تویه شارژ گذاشتید ؟ اگه کم گذاشتین بذارید 1 ساعتی تویه شارژ باشه . ممکنه باتری شارژ خالی کرده باشه . واسه من پیش اومده .

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض

من سرعت بلوتوثم افتضاحه ( حدود 20 kbps )
    برای شما هم همینه؟؟ یا برای من مشکل داره؟؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سرعت بلوتوث به گوشی در ارتباط و رامتون بستگی داره . با چه گوشی این سرعت رو دارین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •