718تیوتراش رو مخه و اصلا توصیه نمیشه...مگر اینکه علاقمند به باندهای از این نوع باشید و کیفیت مهم نباشه براتون...
4تاش که اصلا توصیه نمیشه-اگه استیج جلو نداری چیزی بعتره یه کامپ بندازی---مثل 1730 یا 703 کنوود
718تیوتراش رو مخه و اصلا توصیه نمیشه...مگر اینکه علاقمند به باندهای از این نوع باشید و کیفیت مهم نباشه براتون...
4تاش که اصلا توصیه نمیشه-اگه استیج جلو نداری چیزی بعتره یه کامپ بندازی---مثل 1730 یا 703 کنوود
الان من 1 جور تنظیم کردم رو مخ نیست آخه کامپو میخوام بعدن ببندم بزارم وسطه 718 آ چه کنم به نظرتون نبندم؟
سلام دوست عزیز
کار نشد نداره
اتفاقا همین 2 - 3 روز پیش بود تبلیغ پشت سری های کنوود رو دیدم که اتفاقا جفت هم بودن
میگم کنوود چون از کیفیت ساخت محصولات کنوود خوشم میاد
بعد میشه برای هرکاری استفادشون کرد
فیلم دیدن
پلی استیشن بازی کردن و موزیک ویدئو و ...
البته یه خورده گرونن مثل اینکه
شما تا چه میزان میخواین هزینه کنین؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان من پنل 7150 رو اشتباه جا انداختم خارهای یه طرف کامل جا نیافتاده حالا نه بیرون میاد نه می خونه بردم پیشه یه فروشنده گفت باید باز بشه . شما تا حالا به این مشکل خوردید؟
یا میدونید چه جوری باید بیرون بیارمش؟
مرسی
هیچی استیج جلو نمیشه
خالی نذارش جلو رو...
در ضمن ببخشید که اینو می گم 4 تا اسپیکر رو تاقچه یکم(یعنی خیلی) زمخته و اصلا حرفه ای نیست کار
موفق باشید
جلو باند داره و جواب میده الان 250 دارم موندم چه کنم![]()
داداش اگه پولت اضافه کرده شماره حساب بدم؟
والا ثواب داره![]()
بچه ها کسی نبود یاری بده؟
یعنی بدم زیره دسته مغازه دار؟؟؟![]()
داداش بیا اصلا دارو ندارم واسه توداداش راستی cs 1204 jbl با 1 آمپ خوب که رو این ساب بترکونه چی مد نظرتونه؟چه قدر هزینشه؟
Last edited by aaarrraaassshhh; 10-11-2011 at 18:10.
ماله من 1 بار گیر کرده بود در نمیومد دکمه openo نگه داشتم پنل اومد بالا با احتیاط در اوردم نمیدونم چرا اینطور شد شما چطوری بر عکس جا زدی مگه میشه![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)