تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 616 از 2403 اولاول ... 11651656660661261361461561661761861962062666671611161616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,151 به 6,160 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اون کاری که گفتم رو انجام دادی؟ سرعت کانکت مودمت الان چنده؟
    کدوم کار، چیزی ندیدم !
    میشه دوباره بگی؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

mailer عزیز
    کدوم مرکز هستی ، شاید تو تو مرکزی هستی که مشکل نداره
    7
    شبا یکم سرعت از روز کمتره و نوسان داره. نه اینکه بشه 10 بین 60-100 نوسان داره. برای همینه که یه قولایی برای افزایش کیفیت در اینده خیلی نزدیک دادن و گرنه میگفتن همه چی ارومه من چقدر خوشبختم ....

شما هم که با شاتل کار میکنی با اینکه کاربراش خیلی خیلی از اندیشه کمتره میگی سرعتت بین 65-80 نوسان داره. اینو عالی میدونی ولی کاربرای اندیشه به نوسان 60-100 میگن خراب الی افتضاح(دیگه بسته به محبتشون)
    اما حرفت در مورد شلوغی مراکز مختلف درسته

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

کدوم کار، چیزی ندیدم !
    میشه دوباره بگی؟
    ممنون
    بلدی رو مودمت لاگین کنی ببینی سرعت مودمت چنده؟
    Last edited by mailer; 01-09-2010 at 17:11.

3. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

7
    شبا یکم سرعت از روز کمتره و نوسان داره. نه اینکه بشه 10 بین 60-100 نوسان داره. برای همینه که یه قولایی برای افزایش کیفیت در اینده خیلی نزدیک دادن و گرنه میگفتن همه چی ارومه من چقدر خوشبختم ....

شما هم که با شاتل کار میکنی با اینکه کاربراش خیلی خیلی از اندیشه کمتره میگی سرعتت بین 65-80 نوسان داره. اینو عالی میدونی ولی کاربرای اندیشه به نوسان 60-100 میگن خراب الی افتضاح(دیگه بسته به محبتشون)

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

همون 192.168.1.1 رو میگی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

7

برام یه چیزی خیلی عجیبه
    با اینکه دانلودم از قبل کمتر شده ولی سرعت باز شدن Page از قبل که اندیشه داشتم خیلی بهتر شده نمی دونم این به چی بستگی داره ؟؟؟؟
    من نگفتم عالی می گم تاحالا نوسان و DC نداشتم ولی جدی میگم قبلا سرعت خیلی نوسان داشته و بعضی وقتا صفر می شده
    خدایی یادم نمی ره تو روز چند بار قطع می شد تا زنگ می زدیم پشتیبانی تا می گفتی اینترنت قطعه سریع می گفتن
    اینترنت از طرف مخابرات قطع شده تقصیر ما نیست
    یه دفعه داغش به دلم موند بگن ببخشید یه مشکلی تو سیستمامون هست تا نیم ساعت دیگه درست می شه

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

در مورد شاتل هم یه چیزی پرسیدم ازشون بهم گفتن ارتباط ما برای اینترنت از یه بستر انجام می شه ، گفتم یعنی چی ؟ گفتن تمام نقاط ایران که شاتل نمایندگی داره از یک بستر اینترنت استفاده می کنن و همه کاربرارو از یکجا بهشون سرویس می دن و نتیجه گیری کردن نمیشه گفت تعداد کاربرامون کمه تازه خیلی بیشتر از همه سرویس دهنده هاست

واقعا فکر کنم اینطوری کار کردن خیلی سخت تر باشه چون مدیریت اینهمه آدم از یه جا وحشتناکه البته ممکنه خوبیهایی هم داشته باشه که من نمی دونم

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تعریف نباشه و مارو محکوم به تبلیغ از یه شرکت نکنن من رفتم شاتل 128 گرفتم ، اصلا نمی خوام تعریف کنم ولی سرعتم همیشه خوبه سایتا رو راحت باز می کنم و دانلود هم روی 65 تا 80 هست . شبا هم اصلا افت سرعت ندارم
    تاحالا هم DC نشدم
    مرکز 772 گلسار

---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

فکر نکنم سرعت یه سرویس تو مراکز مختلف برای یه شرکت تغییر کنه مگه اینکه تعداد کاربر بیشتری داشته باشه و از یه پهنای باند محدود استفاده کنه که کم بیاره وگرنه احتمالا تعریف یک سرویس توی سیستمشون یکی هست
    من که 128 دارم دانلودم بین 65 تا 80 در نوسان هست هم روز هم شب
    شما downstreamet رو چنده؟
    الان شاتل بیشتر downstream ها رو روی 604 بسته که سرعت دانلود حداکثر میشه 75.5 شما چطوری 80 تا سرعت داری؟
    مال من downstream روی 604 هست و اکثر اوقات سرعت روی 68 کیلو بیت هست البته نوسان خیلی کمه
    بچه ها کسی خبر نداره شاتل کی میخواد پهنای باند رو باز کنه؟ به من که دو بار گفتن هفته دیگه ولی هنوز خبری نیست

7. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه پایین بیاد که عالی میشه من 5 شنبه خودم دوباره زنگ می زنم می پرسم امیدوارم حرفهای mailer درست باشه البته jabrasink تو چند صفحه پیش همچین پیش بینی کرده بود داره جالب می شه
    اره دیگه جیگر ما که 1سال نیم هست داریم از اندیشه سرویس میگیریم میدونیم کی قیمت ها را پایین میکشن.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نمی گم اندیشه سرعتش کمه ولی قبول کن مدیریتش روی کاربران خیلی ضعیفه وگرنه آدم بیکاره بیاد اینترنت خوب داشته باشه بگه اینترنت من مشکل داره من خودم تو این فروم خیلی از کاربرا رو دیدم که ابراز نارضایتی می کنن ، نمی گم که بده ولی حتما نوسان زیادی داشته که ناراضی هستن خودتم قبول داشتی که یه مشکلاتی وجود داشته

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نمی گم اندیشه سرعتش کمه ولی قبول کن مدیریتش روی کاربران خیلی ضعیفه وگرنه آدم بیکاره بیاد اینترنت خوب داشته باشه بگه اینترنت من مشکل داره من خودم تو این فروم خیلی از کاربرا رو دیدم که ابراز نارضایتی می کنن ، نمی گم که بده ولی حتما نوسان زیادی داشته که ناراضی هستن خودتم قبول داشتی که یه مشکلاتی وجود داشته
    عزیزم فروم شاتل هم همینجا هست بخونش اگه نخوندی
    N صفحه اخر رو بخون میبینی که داری تعریف الکی میکنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه SasY.King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

7

احتمالاً کارمند اندیشه هستی. یا دارن زیادی بهت حال میدن .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این تایپک فقط شده صحنه رقابت کارمندان ispها.
    معلوم نیست به اینا چه قدر حقوق میدن که اینا اینقدر میان اینجا کل کل میکنن.
    بسته دیگه .
    خدایش من با حقوقی که شما تو این ispها میگرفتین یه پست هم نمیزدم تا براشون تبلیغ کنم.
    Last edited by jabarsink2000; 01-09-2010 at 18:02.

13. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •