کدوم کار، چیزی ندیدم !
میشه دوباره بگی؟
ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کدوم کار، چیزی ندیدم !
میشه دوباره بگی؟
ممنون
7
شبا یکم سرعت از روز کمتره و نوسان داره. نه اینکه بشه 10 بین 60-100 نوسان داره. برای همینه که یه قولایی برای افزایش کیفیت در اینده خیلی نزدیک دادن و گرنه میگفتن همه چی ارومه من چقدر خوشبختم ....
شما هم که با شاتل کار میکنی با اینکه کاربراش خیلی خیلی از اندیشه کمتره میگی سرعتت بین 65-80 نوسان داره. اینو عالی میدونی ولی کاربرای اندیشه به نوسان 60-100 میگن خراب الی افتضاح(دیگه بسته به محبتشون)
اما حرفت در مورد شلوغی مراکز مختلف درسته
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
بلدی رو مودمت لاگین کنی ببینی سرعت مودمت چنده؟
Last edited by mailer; 01-09-2010 at 17:11.
همون 192.168.1.1 رو میگی؟
برام یه چیزی خیلی عجیبه
با اینکه دانلودم از قبل کمتر شده ولی سرعت باز شدن Page از قبل که اندیشه داشتم خیلی بهتر شده نمی دونم این به چی بستگی داره ؟؟؟؟
من نگفتم عالی می گم تاحالا نوسان و DC نداشتم ولی جدی میگم قبلا سرعت خیلی نوسان داشته و بعضی وقتا صفر می شده
خدایی یادم نمی ره تو روز چند بار قطع می شد تا زنگ می زدیم پشتیبانی تا می گفتی اینترنت قطعه سریع می گفتن
اینترنت از طرف مخابرات قطع شده تقصیر ما نیست
یه دفعه داغش به دلم موند بگن ببخشید یه مشکلی تو سیستمامون هست تا نیم ساعت دیگه درست می شه
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
در مورد شاتل هم یه چیزی پرسیدم ازشون بهم گفتن ارتباط ما برای اینترنت از یه بستر انجام می شه ، گفتم یعنی چی ؟ گفتن تمام نقاط ایران که شاتل نمایندگی داره از یک بستر اینترنت استفاده می کنن و همه کاربرارو از یکجا بهشون سرویس می دن و نتیجه گیری کردن نمیشه گفت تعداد کاربرامون کمه تازه خیلی بیشتر از همه سرویس دهنده هاست
واقعا فکر کنم اینطوری کار کردن خیلی سخت تر باشه چون مدیریت اینهمه آدم از یه جا وحشتناکه البته ممکنه خوبیهایی هم داشته باشه که من نمی دونم
شما downstreamet رو چنده؟
الان شاتل بیشتر downstream ها رو روی 604 بسته که سرعت دانلود حداکثر میشه 75.5 شما چطوری 80 تا سرعت داری؟
مال من downstream روی 604 هست و اکثر اوقات سرعت روی 68 کیلو بیت هست البته نوسان خیلی کمه
بچه ها کسی خبر نداره شاتل کی میخواد پهنای باند رو باز کنه؟ به من که دو بار گفتن هفته دیگه ولی هنوز خبری نیست
اره دیگه جیگر ما که 1سال نیم هست داریم از اندیشه سرویس میگیریم میدونیم کی قیمت ها را پایین میکشن.
نمی گم اندیشه سرعتش کمه ولی قبول کن مدیریتش روی کاربران خیلی ضعیفه وگرنه آدم بیکاره بیاد اینترنت خوب داشته باشه بگه اینترنت من مشکل داره من خودم تو این فروم خیلی از کاربرا رو دیدم که ابراز نارضایتی می کنن ، نمی گم که بده ولی حتما نوسان زیادی داشته که ناراضی هستن خودتم قبول داشتی که یه مشکلاتی وجود داشته
عزیزم فروم شاتل هم همینجا هست بخونش اگه نخوندی
N صفحه اخر رو بخون میبینی که داری تعریف الکی میکنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالاً کارمند اندیشه هستی. یا دارن زیادی بهت حال میدن .
این تایپک فقط شده صحنه رقابت کارمندان ispها.
معلوم نیست به اینا چه قدر حقوق میدن که اینا اینقدر میان اینجا کل کل میکنن.
بسته دیگه .
خدایش من با حقوقی که شما تو این ispها میگرفتین یه پست هم نمیزدم تا براشون تبلیغ کنم.
Last edited by jabarsink2000; 01-09-2010 at 18:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)