من گفتم این ها رو
دیر اومدی![]()
من گفتم این ها رو
دیر اومدی![]()
راست میگه حامد.تو برا چی ترایب رو دیسبند کردی؟اصلا اعلام جنگ به um 73 بعد از شکست صفا اشتباه بود.من داشتم کار خودمو میکردم و قرار بود با اونا nap بشیم ولی دستور حمله ای که تو دادی همه چیزو خراب کرد حامد.بچه ها همه روستاهاشونو از دست دادن.
حامد حجت میگه یاهوتو آن کن باهات کار واجب داره.
می گم بعضی وقتها که زمان آپگرید تموم می شه بجای اینکه آپ بشه می زنه overdue چرا؟ می گه در محاسباتمشکلات بوده؟؟ ! اما در یک آپدیت 20 دقیقه ای 7 دقیقه خیلیه!
اره برای من هم همین جور شده اما نمی دونم مشکل از کجا هست![]()
خالی بندی چیه ؟
همه از تریب رفته بودن ! می خواستی تانهایی تو تریب بشینی ؟؟
مگه دعای سرباز ها بر آورده میشه ؟
فعلآ که نرفتم سربازی !
عزیز من من که هیچ کاره بودم ! شما ها می گفتین : حالشونو می گیریمو ....
من دیگه با یاهو کاری ندارم !چت تعطیل !
خب اشتباهت اینجاس علی.تو وقتی میبینی به آخر آپگرید نزدیک میشه از Vhq خارج شو.اگر توش بمونی و تماشا کنی معمولا این مشکل پیش میادش.من هیچ وقت واینمیسم ببینم که تموم میشه آپگریدش یا نه.چون میدونم این جوری به مشکل برمیخورم.ولی اگر کاری نکنی خودش درست کار میکنه
حامد جان من همون اول گفتم حالشونو میگیرم که بعد وقتی خودم قدرتشونو دیدم بی خیال شدم و راه دیپلماسی رو در پیش گرفتم.اینو بدون اگر من نبودم صفا الان هیچ کدوم از دهکده هاش دستش نبود.ولی من پدرم درومد انقدر با یارو مذاکره کردم که راضی شد فقط به دهکده اصلی صفا قانع بشه و بعدشم باهامون nap بشه.ولی اعلام جنگ همه چیو خراب کردش.
می گم خالی می بندی میگی نه
خوب دفعه قبل کم اوردی من رو انگوری کردی این دفعه می گی چت تعطیل
من و بردیا که تو تریب بودیم با تو می شدیم 3 نفر بد نبود که
وقتی می بینی همه دارن به یک تریب حمله می کنند می خوای بقیه بشینن و نگاه کنن ؟ خوب مطمئن باش که بقیه هم می خوان حال گیری کنن !
انگوری نهایگنور !
3 نفر احساس نمی کنی زیاده ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)