درسته ولی این فقط شامل FTP نمیشه. همه پروتوکل های لایه Application مثل FTP - HTTP - HTTPS - DNS - telnet - ssh و .... دز نهایت یا از TCP استفاده میکنن(مثل HTTP , FTP) یا از UDP (مثل DNS) و طبیعت TCP این هست که به ازای هر 1 packet از هر فایل میاد یک request میده و تاییدیه میگیره. البته اگه فایل بزرگ باشه کم کم تعداد تاییدیه بجای هر پکت برای چند تا پکت با هم میاد تا شبکه الکی ترافیکش بالا نره. ولی فایل که کوچیک باشه تا میاد چند تا چند تا با هم بفرسته فایل تموم میشه و فایل جدید دوباره 1 دونه 1 دونه......
این قضیه برای همه ارتباطات TCP برقرار هست مثل HTTPو...
نه نیومده هنوز اگه بیاد جالب میشه
نه عزیز 7 لایه هست تو مدل مرجع OSI
Application
presentation
session
transport
network
datalink
physical
که این تو سیستم عامل بحث میشه ( بیشتر به درد بررسی نحوه کار packet header ها از لایه 4 به بالا می خوره)
مدلی که برای انتقال استفاده میشه مدل TCP هست که در جزئی ترین حالت از لایه های زیر تشکیل شده:
Application (شامل 3 تا لایه که با هم ادغام شدن)
transport
network
datalink
physical
که معمولاً 2 لایه پایین رو هم با هم تزکیب میکنن.
1)یک روش قدیمی داره که نیاز به سخت افزار داره ( یک USB Flash ) -یک روش جدید هم داره که کاملاً نرم افزاری هست.
2) بله تا دلت بخواد
3)بله
4)بی دردسر
5)بازی ها معمولاً از 2 GIG تا 45 Gig حجم دارند. مثلاً Burnout paradise 2.5gigهست و killzone 3 حدود 45 گیگ
نه فرقی نداره ولی کلاً slim خیلی بهتر از FAT است.
-----------------------------------------------------------------
oخبر خبر
یک CFW جدید اومده که با 3.55 میشه بدون هیچ دردسری به PSN وصل شد. خودم الان رفتم DLC از Playstation store دانلود کردم. خداست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید