تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 615 از 942 اولاول ... 115515565605611612613614615616617618619625665715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,141 به 6,150 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

این دیگه چه سوالیه؟!!!
    ام تی ان رنگ نمادش زرده...وودافون قرمزه...آرنج نارنجیه...دیوار خونه ی ما سفیده...ماشینمون سیاهه!!!!

نه از شوخی بگذریم این یه جنبه ی مهم تبلیغانی داره...در حقیقت رنگ یه عامل مهم در جذب مشتریه...دقت کردی که همیشه همه ی تبلیغاتشو میبینی؟چون رنگ زردش خیلی تو چش میزنه.
    و جنبه روانشناسی هم داره...ام تی ان روانشناس ها رو هم استخدام میکنه برای این چیزا.
    مثلا رنگ زرد انرژی به مردم میده...هر کس که کور کوانه از مخابرات و ... طرفداری نکنه و بخواد موبایل بخره یا حتی اگه نخواد بخره تا این تبلیغو میبینه جذبش میشه و دلش میخواد یه ایرانسل بخره.

اینا از اصول تبلیغاته و متاسفانه چون توی ایران اصلا رعایت نمیشه و ایرانسل اولین شرکتیه که رعایت میکنه و خیلی به نفعشه و میبینید که مخابرات نداره ما هنوز بهش عادت نداریم...و نکته جالب اینکه چون کار روانشناسی شده شما نمیتونی بگی خب روی من تاثیر نداره!روی همه تاثیر داره حتی اگه خودتو گول بزنی...اوناییم که آنتی ایرانسل شدیدند خیلی روشون تاثیر میذاره این تبلیغا.

گرفتی چی شد؟
    اقا دستت درد نکنه خدایی دمت گرم خیلی فکرم رو مشغول کرده بود حالا گرفتم چی شد اخه میدونی دیگه اینجا ایرانه و این اولین اپراتور هست که داره تبلغ میکنه ادم تعجب میکنه دیگه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

ببخشید سایت رو دوبار گفتین.(شوخی)
    نه بابا کجا دوبار گفتم سایت اولی منظورم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بود سایت دومی منظورم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بود

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

اینا فکر کنم ترفند تبلیغاتی باشه، مثلا Vodafone به جای زرد از قرمز استفاده میکنه یا O2 که یه رنگ آبی خاصی هست
    اونوقت همراه اول یه رنگ نامعلوم انتخاب کرده !!
    مرسی از راهنماییت

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

آقا اين حد اعتبار چيه ؟ يه بار ايميل زدم ايرانسل جواب نداد. ضمن اينكه هميشه دو تومني بيشتر از اون چيزي كه آخر ماه براي پرداخت اس ام اس ميزنه مينويسه. چرا؟

عزیزم حد اعتبار یعنی تا این میزان مجاز به استفاده از سیم کارت ایرانسل هستی.وبیش از این میشه ازش استفاده کرد.

البته بگم زییاد بش توجه کن.خیلی قابل اطمینان نیست

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من بعید می دونم ایرانسل مفت اومده باشه این مسنجر را معرفی کرده باشه ! آخه این همه برنامه چرا این یکی؟ احتمالا این شرکت موا به اپراتور ها پیشنهاد همکاری میده...

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

الان دنیا دنیای تبلیغات.برنده کسی که حرف اول رو تو تبلیغات بزنه.که اگه مخابرات بزاره ایرانسل تبلیغاتش میترکونه.

الان همین تبلیغات باعث شده ایرانسل حسابی جلو بیفته.همین سمنان خودمون 3 روز جشنواره بود.تبلیغات ایرانسل باعث شده بود خیلی ها که همراه اول داشتن بیان سراغ ایرانسل

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

دوستان کسی این برنامه رو نصب کرد یا نه.من نصب کردم ولی خیلی ارور میده کسی تونست باش کار کنه.

ضمنا برنامه دیگه خیلی رونتر از این برنامه اجرا میشه.این برنمه ظاهرا خیلی سنگینه.خودت یاهو مخصوص موب خیلی عالیه

مگه که این برنامه ویپزگی خاصی داشته باشه و با ایرانسل ست باشه

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان کسی این برنامه رو نصب کرد یا نه.من نصب کردم ولی خیلی ارور میده کسی تونست باش کار کنه.

ضمنا برنامه دیگه خیلی رونتر از این برنامه اجرا میشه.این برنمه ظاهرا خیلی سنگینه.خودت یاهو مخصوص موب خیلی عالیه

مگه که این برنامه ویپزگی خاصی داشته باشه و با ایرانسل ست باشه
    من این برنامه را چند ماه پیش امتحان کردم اما اصلا خوب کار نکرد.باز امشب هم دانلود کردم و بازهم رنگ login شدن را ندیدیم!!! کلا خیلی برنامه های دیگه بهتز کار میکنن مثل :IM+-Ymess-Aglie Messenger

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

من این برنامه را چند ماه پیش امتحان کردم اما اصلا خوب کار نکرد.باز امشب هم دانلود کردم و بازهم رنگ login شدن را ندیدیم!!! کلا خیلی برنامه های دیگه بهتز کار میکنن مثل :IM+-Ymess-Aglie Messenger
    این برنامه رو گوشی من کمی مشکل داره، منوش به زور باز میشه، آخرش هم لاگین نشد !
    حالا مسنجر قحطی بود این رو انتخاب کردن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برین برنامه Morange رو امتحان کنین. پشیمون نمیشین...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •