اقا دستت درد نکنه خدایی دمت گرم خیلی فکرم رو مشغول کرده بود حالا گرفتم چی شد اخه میدونی دیگه اینجا ایرانه و این اولین اپراتور هست که داره تبلغ میکنه ادم تعجب میکنه دیگه![]()
اقا دستت درد نکنه خدایی دمت گرم خیلی فکرم رو مشغول کرده بود حالا گرفتم چی شد اخه میدونی دیگه اینجا ایرانه و این اولین اپراتور هست که داره تبلغ میکنه ادم تعجب میکنه دیگه![]()
نه بابا کجا دوبار گفتم سایت اولی منظورمبود سایت دومی منظورمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مرسی از راهنماییت
عزیزم حد اعتبار یعنی تا این میزان مجاز به استفاده از سیم کارت ایرانسل هستی.وبیش از این میشه ازش استفاده کرد.
البته بگم زییاد بش توجه کن.خیلی قابل اطمینان نیست
من بعید می دونم ایرانسل مفت اومده باشه این مسنجر را معرفی کرده باشه ! آخه این همه برنامه چرا این یکی؟ احتمالا این شرکت موا به اپراتور ها پیشنهاد همکاری میده...
الان دنیا دنیای تبلیغات.برنده کسی که حرف اول رو تو تبلیغات بزنه.که اگه مخابرات بزاره ایرانسل تبلیغاتش میترکونه.
الان همین تبلیغات باعث شده ایرانسل حسابی جلو بیفته.همین سمنان خودمون 3 روز جشنواره بود.تبلیغات ایرانسل باعث شده بود خیلی ها که همراه اول داشتن بیان سراغ ایرانسل
دوستان کسی این برنامه رو نصب کرد یا نه.من نصب کردم ولی خیلی ارور میده کسی تونست باش کار کنه.
ضمنا برنامه دیگه خیلی رونتر از این برنامه اجرا میشه.این برنمه ظاهرا خیلی سنگینه.خودت یاهو مخصوص موب خیلی عالیه
مگه که این برنامه ویپزگی خاصی داشته باشه و با ایرانسل ست باشه
من این برنامه را چند ماه پیش امتحان کردم اما اصلا خوب کار نکرد.باز امشب هم دانلود کردم و بازهم رنگ login شدن را ندیدیم!!! کلا خیلی برنامه های دیگه بهتز کار میکنن مثل :IM+-Ymess-Aglie Messenger
این برنامه رو گوشی من کمی مشکل داره، منوش به زور باز میشه، آخرش هم لاگین نشد !
حالا مسنجر قحطی بود این رو انتخاب کردن !
برین برنامه Morange رو امتحان کنین. پشیمون نمیشین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)