سلام دوستان
من وقتی می خوام به یک سرور کانکت بشم کانتر بسته می شه! و ارور می ده
می خواستم بدونم مشکل از کانتر یا پچ یا آنتی چیت؟
مرسی
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام دوستان
من وقتی می خوام به یک سرور کانکت بشم کانتر بسته می شه! و ارور می ده
می خواستم بدونم مشکل از کانتر یا پچ یا آنتی چیت؟
مرسی
سلام خدمت دوستان پيشاپيش عيد و به همه تبريك ميگم ميخواستم ببينم كسي cfg خب و كامل سراغ داره ؟
سلام دوستان من نمی تونم تو ویندوز 7 کانتر بازی کنم وقتی وارد سرور می شم اخطار می ده که sxe اجرا نیست در حالی که من این برنامه رو اجرا کردم و از برنامه پرت هم نشدم باید چی کار کنم
اگر چاره ای ندارید یک چندتا سرور معرفی کنید که sxe نخواد
دوستان سلام
راستش من زیاد اهل بازی نیستم اما چند سال پیش بازی کانتر نسخه ی condition zero رو بازی کرده بودم که از واقعی بودنش خوشم اومد و رفتم مجموعه شو گرفتم که تا مدتی همون نسخه ی condition zero رو بازی میکردم و امروز گفتم source 2 رو نصب کنم
اما وقتی رفتم تو خود بازی و create server رو زدم دیدم فقط خودمو خودم یه کم که با قسمتهای مختلفش ور رفتم دیدم که این بازی واسه آنلاین و شبکه ای طراحی شده که ظهری به اینجا مراجعه کردم و دیدم دوستمون در پست اول چگونگی اضافه کردن بازیکن رو زحمتش کشیدن
اما واسه منی که نمیخوام شبکه ای بازی کنم چطوری میشه تنظیمات تعداد بازیکنها رو ذخیره کرد که هر بار بازی رو از نو شروع میکنی هی بازیکن نخواد که اضافه کنی
سلام دوستان
پیشاپیش عید رو به همتون تبریک میگم
میشه سروری رو معرفی کنید که امکان چیت زدن توش نباشه و همه عین آدم توش بازی کنن ...
من 2 ، 3 روزه که شروع کردم و تو همین 2 ، 3 روز چیزایی دیدم که شاخ در آوردم
مثلا یکی رو دیدم که تو 2 ثانیه میتونست همه ی بازیکنهای رقیب رو با چاقو بدون اینکه اصلا بدونه اونها کجان بکشه و تو حالت عادی هم وقتی چاقو دستش بود میتونست 50 تا 100 متر (در مقیاس بازی) تو کسری از ثانیه به جلو بره !!! در واقع غیب میشد و 50 متر جلوتر ظاهر میشد !!!!
یا یکی رو دیدم که اصلا احتیاجی به نشونه گیری نداشت !!! حتی احتیاجی به شلیک کردن نداشت !!! فقط کافی بود که دشمن رو ببینه ، بدون نشونه گیری اسلحه اش شلیک میکرد !!! حتی با تفنگ دوربین دار هم که بدون روشن کردن دوربین زدن به هدفی که مثلا 100 متر باهات فاصله داره غیر ممکنه این کار رو میکرد در واقع کافی بود یه تفنگ بگیره دستش و اینور و اونور بره !!!
یا کسانی رو دیدم که با نارنجک فلش کور نمیشدن ویا کسانی که جوری با سرعت حرکت میکردن که بازی رو با مسابقات دو اشتباه میگرفتم !!!!
یا کسانی که با وجود خالی کردن یه خشاب از فاصله ی نزدیک بهشون فقط 25 تا 50 تا از جونشون کم میشد ...
برای من تازه کار که همینطوریش هم حریف کسی نمیشم بازی تو یه همچین سرورهایی غیر ممکنه ...
لطف کنید و سرورهایی رو که بازیکنانش پاک هستن و از چیت توشون خبری نیست به من معرفی کنید
ممنون و موفق باشید
Last edited by Nrique; 19-03-2010 at 20:29.
در سرورهای -- شده اگر ادمین درست نباشه همین جوری میشه. راه حل یافتن سرورهای معتبر هست. موقعی که من بازی میکردم گیم زون و مستر گیم خوب بودند. بهترین راه حل هم خرید استیم و بازی در سرورهای پولی هست.سلام دوستان
میشه سروری رو معرفی کنید که امکان چیت زدن توش نباشه و همه عین آدم توش بازی کنن ...
مثلا یکی رو دیدم که تو 2 ثانیه میتونست همه ی بازیکنهای رقیب رو با چاقو بدون اینکه اصلا بدونه اونها کجان بکشه و تو حالت عادی هم وقتی چاقو دستش بود میتونست 50 تا 100 متر (در مقیاس بازی) تو کسری از ثانیه به جلو بره !!! در واقع غیب میشد و 50 متر جلوتر ظاهر میشد !!!!
یا یکی رو دیدم که اصلا احتیاجی به نشونه گیری نداشت !!! حتی احتیاجی به شلیک کردن نداشت !!! فقط کافی بود که دشمن رو ببینه ، بدون نشونه گیری اسلحه اش شلیک میکرد !!! حتی با تفنگ دوربین دار هم که بدون روشن کردن دوربین زدن به هدفی که مثلا 100 متر باهات فاصله داره غیر ممکنه این کار رو میکرد در واقع کافی بود یه تفنگ بگیره دستش و اینور و اونور بره !!!
یا کسانی رو دیدم که با نارنجک فلش کور نمیشدن ویا کسانی که جوری با سرعت حرکت میکردن که بازی رو با مسابقات دو اشتباه میگرفتم !!!!
یا کسانی که با وجود خالی کردن یه خشاب از فاصله ی نزدیک بهشون فقط 25 تا 50 تا از جونشون کم میشد ...
برای من تازه کار که همینطوریش هم حریف کسی نمیشم بازی تو یه همچین سرورهایی غیر ممکنه ...
لطف کنید و سرورهایی رو که بازیکنانش پاک هستن و از چیت توشون خبری نیست به من معرفی کنید
ممنون و موفق باشید
---------------------------------------------------
به شخصه به دلیل مجانی بودن در حال بازی battle Field Heroes بازی می کنم.
خب دوست عزیز یه عکس از ارورت بزار یا کل متن رو برام بذار احتمالا" یه تکست باز میشه وقتی میای بیرون !؟
عید شما و تمامی دوستان مبارک میتو سلام خدمت دوستان پيشاپيش عيد و به همه تبريك ميگم ميخواستم ببينم كسي cfg خب و كامل سراغ داره ؟سلام خدمت دوستان پيشاپيش عيد و به همه تبريك ميگم ميخواستم ببينم كسي cfg خب و كامل سراغ داره ؟
عید شما هم مبارک میتونی از سایت زیر فایل های مورد نظر رو دان کنی زیادند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما باید برید جدید ترین ورژن رو دانلود کنید و اول انتی چیت رو اجرا کنید بعد وارد بازی شوید برای دیدن ای پی سرور های جدید میتونید وارد سایت game-monitor شویدسلام دوستان من نمی تونم تو ویندوز 7 کانتر بازی کنم وقتی وارد سرور می شم اخطار می ده که sxe اجرا نیست در حالی که من این برنامه رو اجرا کردم و از برنامه پرت هم نشدم باید چی کار کنم
اگر چاره ای ندارید یک چندتا سرور معرفی کنید که sxe نخواد
دوست عزیز اگه کانتر سورست پیشرفته سهت میتونی از اول اونو درست کنی یعنی وقتی creat server رو مزنی اونجا یه منو مخصوص بات ها یه منو مخصوص نقشه و پول و غیره هستش در اونجا باید درستش کنیددوستان سلام
راستش من زیاد اهل بازی نیستم اما چند سال پیش بازی کانتر نسخه ی condition zero رو بازی کرده بودم که از واقعی بودنش خوشم اومد و رفتم مجموعه شو گرفتم که تا مدتی همون نسخه ی condition zero رو بازی میکردم و امروز گفتم source 2 رو نصب کنم
اما وقتی رفتم تو خود بازی و create server رو زدم دیدم فقط خودمو خودم یه کم که با قسمتهای مختلفش ور رفتم دیدم که این بازی واسه آنلاین و شبکه ای طراحی شده که ظهری به اینجا مراجعه کردم و دیدم دوستمون در پست اول چگونگی اضافه کردن بازیکن رو زحمتش کشیدن
اما واسه منی که نمیخوام شبکه ای بازی کنم چطوری میشه تنظیمات تعداد بازیکنها رو ذخیره کرد که هر بار بازی رو از نو شروع میکنی هی بازیکن نخواد که اضافه کنی
خب دوست عزیز من برای ترتیب دان به بحث و مشکلتون و یا کنجکاویتون پاسخ میدم و مورد به موردسلام دوستان
ممنون و موفق باشید
1- میشه سروری رو معرفی کنید که امکان چیت زدن توش نباشه و همه عین آدم توش بازی کنن ..
این جور سرور ها پیدا میشه ولی به ندرت و در کشور خودمون یه خیال محض به نظر من در این رده زمانی و با این سرعت کم کو پول نچندان که نمیشه سورس راه انداخت
.
2- مثلا یکی رو دیدم که تو 2 ثانیه میتونست همه ی بازیکنهای رقیب رو با چاقو بدون اینکه اصلا بدونه اونها کجان بکشه و تو حالت عادی هم وقتی چاقو دستش بود میتونست 50 تا 100 متر (در مقیاس بازی) تو کسری از ثانیه به جلو بره !!! در واقع غیب میشد و 50 متر جلوتر ظاهر میشد !!!!
اینها همش چیت هست که دوتا عکس گذاشتم مربوط به اینا ولی حیف که انسانهای نا انسان زیاد پیدا میشن من از انلاین بازی کردن حالم بهم میخوره با این چیترها
اینطوری که میگی این هم چیته ولی یه موقع ها یارو نشونه رو اماده میکنه و سویچ میکنه به یه جا و دشم ن اومد میزنه و میکشه ولی از لفظ شما من هم اینجوری که میگی زیاد دیدم راست میگی انسان شاخ درمیاره که اینها با این چیتها حال میکنن یا نهههههههههههه فقط میتونن حال مارو بگیرن که میامی یه دست مردونه بازی کنیم
برای نارنجک فلش وقتی میندازند رو به روت زود قبل از منفجر شدن بهش پشت کنه و به بالا نگاه کن اینجوری اثر نمی کنه
خب دوست عزیز شما تازه کارید وقتی تیر اندازی میکنید دستپاچه میشد همه شه در فواصل نزدیک به جای اینکه چشمتون به نضونه باشه به تیر باشه که به چه جای مخوره چون اصلحه لگد میزنه نمیتون خوب کنترلش کنی برای بتر تیراندزی کردنت باید روبه یه دیوار وایستی و تموم اسلحه یا 3 تا 5 تیر 5 تیر به دیوار بزنی وسعی کنی به یه جا بزنی اینطوری میتونی با تمرکز روی اسلحه قدرست نشونه گیریت رو ببری بالا ضمنا ازمن گفتن بود از اسلحه های کلاش و ام پی 4 و awp استفاده کن برای کلاش و ام پی میتونی 4 تا 4 تا بزنی و همیشه نشونه خود رو به کله بازی کنان دشمن بگیر اینجوری هدشات میکنی ویا رو رو نفله میکنی
کاشکی منو میدید تو اول بازی کردنم 20 بار میمردم یکی رو نمیکشتم ولی الان همه خوب خوب نشدم و ولی انقدر خوب شدم که میتونم چندتای رو بگشم الان هم که با بات ها بازی میکنم با اخرین درجه سختی expert بازی میکنم همش هم هد شات
آرزوی مفقیت برای تمامی دوستان و پیشاپیش عید تمامی دوستان و مدیران و کاربران مبارک
سلام دوستان،من وقتی تو این سرور میرم،بازی هنگ میکنه:
10.7.229.201:27015
بدون هیج اروری قفط هنک می کنه و close می شه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من جدیدترین ورژن رو دانلود کردم قبل از اینکه بازی کانتر رو اجرا کنم این برنامه رو اجرا می کنم باز هم اخطار میدهشما باید برید جدید ترین ورژن رو دانلود کنید و اول انتی چیت رو اجرا کنید بعد وارد بازی شوید برای دیدن ای پی سرور های جدید میتونید وارد سایت game-monitor شوید
تو ویندوز XP این اخطار رو نمی داد
ولی تو این ویندوز ااخار میده الان این ویندوز اکس پی هم نصب نیست که توی اون بازی می کردم
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)