آره خداییش حیف من ADSL ندارم. اگر نه شرطی با گوبلین (تو بازی گروهی) میزدم.روشی رو که گفتم تو مپ 6.48 دیدم. ولی تو مپ ها جدید عملی نیست .اون تیر miss میشه.
آقا چرا این همه از goblin بد میگین. اصلا کسی پایه بازی هست؟
من goblin زیاد بر نداشتم ولی اگه کسی بخواد حاضرم بازی کنم. اون وقت میفهمد که حتی یه آیتم هم نمیتوند از شاپ های تو مپ بخرید!!!!!!!!!!!!!!!!
یه ترکیب مچ دیگه (که یکمی هم باگه) آنتی میج و تاینی.
این دوتامیرن تو یکی از لاین های بازی ( top or bot ) آنتی blink میکنه تو چاله بعدش هم تاینی هیرو حریف رو مینداززه تو چاه. انتی میاد بیرون ولی هیرو حریف اون تو گیر میکنه.
خیلی با حالهپیشنهاد میکنم یه بار پیادش کنید. خیلی نامردیه.
اگر یکی از دوستات جینا برداره که رینگ مانا هم لازم نیست. مانا از زمین و آسمون برات میرسه.
هرکسی هم تونست از گوبلین کیل بگیره جایزه داره. مگر اینکه تو Bolt یا بش گیر کنه و یا تک شیش بشه. اگر نه خودکشی میکنه.
جریان چاله چیه؟ کاملتر بگو.
راستی چطوری میشه مشخص کرد تاینی طرف رو کجا بکوبه؟؟؟
من یه جا دیدم Shadow Shaman مار زد و تاینی حریف رو بلند کرد زد وسط مارها. ولی خودم هرکار میکنم نمیتونم کنترل کنم.
یه CD بازی Warcraft Frozen Throne میگیری. تو خودش معمولا پچ داره. بعدش شما پچ 1.20 رو میریزی توش. حالا بیشتر بود بهتر ولی کمتر نباشه.می خواستم دوتا بازی کنم میشه بگید به ترتیب باید چه چیز هایی نصب کنم
بعدش از سایت:
آخرین مپ AL رو میگیری. که فعلا 6.59 هستش. و میریزی تو پوشه ی مپ. تمام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه کن که مپ اگر AL نباشه نمیتونی تو خونه بازی کنی.
گوشت فیلیپینی.![]()
ولی نباید پا بگیره.
پاچوبی - اسپلش (Batterfury) و سنج یاشا رو بگیر تمومه. حالا بعدش ی Critical و Batterfly هم گرفتی دیگه رویایی میشی.
هرکدوم از حریفها هلثش بره زیر 200 سرعت شما 522 میشه و Armor فکر میکنم بالا میره و جای حریف تو مپ معلوم میشه راحت برین و بکشینش.
ولی اول بازی هیروی گوشتیه. باید مواظبش باشی. یه هیروی گوشت مثل فرشته اگر دو تا Wave بزنه و چند تا اتک بده میمیری.
ولی اگر 6 بشی کار همین فرشته تمومه. تک شیش میشه اگر ناشی باشه. وقتی Blood Seeker رو کسی 6 کرد طرف نباید در بره. هرچی دورتر بشه زودتر میمیره.
من میگم:عنی به این راحتی ها نمیمیره. بوت اینتلیجنس بعدش bloodstone ، هکس ، شیوا.
پاچوبی - شیوا - هکس - آیس - بلاد استون.
در کل وقتی هکس داشته باشی مانا اونقدری هست که دیگه تموم نکنی. ولی یک BloodStone به قول شما کار رو محکم تر میکنه.
مپ کمتر از 6.60 هستش. آیتمها در پست زیر:ببخشید میشه آیتم ها رو انگلیسی بنویسید و بنویسید تو کدوم ورژن هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید