vlan id 800 هستش برا کل تهران
یوزر نیم پسورد وقتی براتون اس ام اس میشه ک دیگ سرویستون اوکی باشه
مودم هم بله توسط پیمانکار ریجستر میشه
vlan id 800 هستش برا کل تهران
یوزر نیم پسورد وقتی براتون اس ام اس میشه ک دیگ سرویستون اوکی باشه
مودم هم بله توسط پیمانکار ریجستر میشه
ممنون از شما . برای سرعت ۱۰۰۰ اگه برم مخابرات میتونه اکانت منو که پلن من تانوما استاندارد 230 گیگ ماهانه سرعت ۱۰۰ مگ هست برام تا ۱۰۰۰ بازش کنه ؟
یا باید اون تعرفه که حجمش ۵۰۰ گیگهست بگیرم برای سرعت ۱۰۰۰
سلام.
دوستان کسی شماره پیمانکار مرکز مخابرات پیام نور تهران رو داره؟
من درخواست فیبر دادم در عرض دو روز باکس فیبر سر کوچه نصب شد که فاصله اش با خونه نهایت 8 متره .
ولی بعد گذشت 3 ماه هنوز هیچ خبری نشده. مخابرت هم میگ بهت زنگ میزنن.
خیلی مسخرس باکس فیبر نوری نصب باشه ولی باید بدویی یکی بیاد کابل بکشه برات.
- - - Updated - - -
سلام.
دوستان کسی شماره پیمانکار مرکز مخابرات پیام نور تهران رو داره؟
من درخواست فیبر دادم در عرض دو روز باکس فیبر سر کوچه نصب شد که فاصله اش با خونه نهایت 8 متره .
ولی بعد گذشت 3 ماه هنوز هیچ خبری نشده. مخابرت هم میگ بهت زنگ میزنن.
خیلی مسخرس باکس فیبر نوری نصب باشه ولی باید بدویی یکی بیاد کابل بکشه برات.![]()
من چهار سال پیش به Tehranftth.ir زنگ زدم و برام فیبر کشیدند ، شاید الان هم انجام بدن
اساتید
کسی اخیرا توی تبریز سرویس فیبرنوری گرفته؟؟
هزینه ها در چه حده؟؟
سلام شاتل جشنواره گذاشته نصب و راه اندازی و کابل کشی همراه مودم رایگان + بسته یک ساله
البته تو قم اینطوریه (شما یه تماس بگیر بپرس)، باهام تماس گرفت که جشنواره داریم همچیز رایگانه منم برای اون یکی طبقه مونم ثبت سرویس کردم
( البته بسته ای که میدن ماه اول 18 گیگ داره و از ماه دوم تا ماه 12ام فقط 2 گیگ که باید گیگ اضافه بخری)
والا من مادرم رفته مخابرات پرسیده گفتن 6 میلیون لا مودم 9 میلیون من تعجب کردم
من برای تهران گرفتم 2 میلیون هزینه سیمکشی شد برام عجیبه
گفتم ببینم کسی تجربه ای داره یا نه
دوستان مودم q2 دارم. با لن نت هست. با وای فای ولی قطع. کسی تجربه کار با q2 رو داشته و این قبیل باگ ها
مشکل من با q2 این بود که بعد از اینکه یک مدت طولانی گوشیم بهش وصله یهیو ارتباطش قطع میشد و دیگه تا وای فای رو خاموش و روشن نمیکردم وصل نمیشد . به خاطر همین دیگه از وای فایش استفاده نکردم
- - - Updated - - -
مشکل من با q2 این بود که بعد از اینکه یک مدت طولانی گوشیم بهش وصله یهیو ارتباطش قطع میشد و دیگه تا وای فای رو خاموش و روشن نمیکردم وصل نمیشد . به خاطر همین دیگه از وای فایش استفاده نکردم
ایا با مودم فیبر نوری هم میشه تلفن بهش وصل کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)