تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 615 از 2605 اولاول ... 11551556560561161261361461561661761861962566571511151615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,141 به 6,150 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز این عکس رو از تو روزنامه همشهری انداختم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی چی ترافیک رایگان شبانه؟!!!!!!!!!
    تو تهران که همه نامحدودن!این یعنی دارن میرن به سمت حجمی کردن؟!
    این یعنی باید منتظر هجوم موج دوم، افت کیفیت باشیم با اینکه الانشم همچین آش دهن سوزی نیست
    اگه در کنار یوزر گرفتن زیرساخت شبکه رو هم گسترش میدادن آدم دلش نمی سوخت
    این اینترنت به جزء عصاب خوردی برای ما هیچی نداشت
    کم کم دارم به این نتیجه میرسم برم یه 4 تا گوسفند بگیرم؛ برم یه کوره دهی بقیه زندگی مو بگذرونم
    Last edited by Firebirds; 10-03-2013 at 01:16.

2. 2 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کم کم دارم به این نتیجه میرسم برم یه 4 تا گوسفند بگیرم؛ برم یه کوره دهی بقیه زندگی مو بگذرونم
    من خیلی وقته دارم به این مساله فکر میکنم.اگه پایه بودی بریم یه کلونی از انسانهای سرخورده ی عشق نت تو یه ناکجاابادی تشکیل بدیم

یعنی چی ترافیک رایگان شبانه؟!!!!!!!!!
    تو تهران که همه نامحدودن!این یعنی دارن میرن به سمت حجمی کردن؟!
    سهرستانها که مخابرات نامحدود نیست.عیدی خواسته مثلا یه حالی بدن گفتن بیاین اینم شبانه رایگان (شب اول 400KB/S و شبهای بعد 400Bit/S)
    Last edited by GHAGHALEELEE; 10-03-2013 at 02:34.

4. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینترنت تو ایران کلا تعطیل هست ولی من از کار مخابرات خوشم آمده این شرکتهای خصوصی در طول این سالها پوست کاربران را کنده بودند حجم دزدی دیگه تو همه شرکتهای خصوص کاری عادی بود و دست کاربر بیچاره به جایی نمی رسید .یادم هست زمانی من از صبانت سرویس می گرفتم به علت حجم دزدی من و کاربران دیگر در همین سایت و در بخش صبانت شکایتی تنظیم کردیم زمانی که می خواستیم این شکایت را به امضاء کاربران برسانیم در یک چشم به هم زدن تایپک صابت ناپدید شد و من و خیلی از کاربران دیگر اخطار دریافت کردیم که اگر بر علیه صبانت حرفی بزنیم اخراج می شویم حالا چه برنامه ای پشت پرده بود صبانت حق حساب به این سایت داده بود؟ و حالا هر چه که بود این را گفتم تا بدانید این شرکتها چه دزدهایی هستند .از طرفی هم یک کلک دیگر راه انداخته بودند به نام اینترنت شبانه که افتضاح بود تو هفته 3 روز قطع و ...........حالا که مخابرات وارد میدان شده این شرکتهای خصوصی به غلط کردن افتادند البته خیلی هم خوب شد حالا باید دید این شرکتها برای جذب مشتری چه امکاناتی به کاربران پیشنهاد می کنند چون اگر بخواهند با سیستم قبلی ادامه بدهند به زودی زیر پای مخابرات له می شوند.

6. 6 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینترنت تو ایران کلا تعطیل هست ولی من از کار مخابرات خوشم آمده این شرکتهای خصوصی در طول این سالها پوست کاربران را کنده بودند حجم دزدی دیگه تو همه شرکتهای خصوص کاری عادی بود و دست کاربر بیچاره به جایی نمی رسید .یادم هست زمانی من از صبانت سرویس می گرفتم به علت حجم دزدی من و کاربران دیگر در همین سایت و در بخش صبانت شکایتی تنظیم کردیم زمانی که می خواستیم این شکایت را به امضاء کاربران برسانیم در یک چشم به هم زدن تایپک صابت ناپدید شد و من و خیلی از کاربران دیگر اخطار دریافت کردیم که اگر بر علیه صبانت حرفی بزنیم اخراج می شویم حالا چه برنامه ای پشت پرده بود صبانت حق حساب به این سایت داده بود؟ و حالا هر چه که بود این را گفتم تا بدانید این شرکتها چه دزدهایی هستند .از طرفی هم یک کلک دیگر راه انداخته بودند به نام اینترنت شبانه که افتضاح بود تو هفته 3 روز قطع و ...........حالا که مخابرات وارد میدان شده این شرکتهای خصوصی به غلط کردن افتادند البته خیلی هم خوب شد حالا باید دید این شرکتها برای جذب مشتری چه امکاناتی به کاربران پیشنهاد می کنند چون اگر بخواهند با سیستم قبلی ادامه بدهند به زودی زیر پای مخابرات له می شوند.
    فعلا که ما مخابراتی های قدیمی داریم زیر پای این همه کاربر جدید له میشیم

8. 2 کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من خیلی وقته دارم به این مساله فکر میکنم.اگه پایه بودی بریم یه کلونی از انسانهای سرخورده ی عشق نت تو یه ناکجاابادی تشکیل بدیم

سهرستانها که مخابرات نامحدود نیست.عیدی خواسته مثلا یه حالی بدن گفتن بیاین اینم شبانه رایگان (شب اول 400KB/S و شبهای بعد 400Bit/S)
    من در این حد پایم که از امروز دارم سعی میکنم، یاد بگیرم با یکم کُلوخ و یه تیکه چوب آتیش روشن کنم

10. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه شما یادت نیست همین سرویس مخابراتی که ازش تعریف میکنی دقیقا ۳ماه پدر کاربراشو در آورد با اون کیفیت شدیدا افتضاحش!
    هنوزم من بعنوان بک آپ بهش نگاه میکنم و ریسک نمیکنم وایمکس ایرانسلو قطع کنم چون مخابرات اصلا کارش حساب کتاب نداره.

12. 3 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مثل اینکه شما یادت نیست همین سرویس مخابراتی که ازش تعریف میکنی دقیقا ۳ماه پدر کاربراشو در آورد با اون کیفیت شدیدا افتضاحش!
    هنوزم من بعنوان بک آپ بهش نگاه میکنم و ریسک نمیکنم وایمکس ایرانسلو قطع کنم چون مخابرات اصلا کارش حساب کتاب نداره.
    من مدت 1 سال هست که ار مخابرات سرویس می گیرم از 256 نامحدود شورع کردم تا الان که 1 مگ کردم و سرعت دانلودم بین 110 تا 120 هست شما فقط به من یک شرکت خصوصی معرفی کنید که اینترنت 1 مگ نامحدود را با قیمت 38 هزار تومان در ماه ارائه کند؟

14. 2 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من مدت 1 سال هست که ار مخابرات سرویس می گیرم از 256 نامحدود شورع کردم تا الان که 1 مگ کردم و سرعت دانلودم بین 110 تا 120 هست شما فقط به من یک شرکت خصوصی معرفی کنید که اینترنت 1 مگ نامحدود را با قیمت 38 هزار تومان در ماه ارائه کند؟
    بحث فوق العاده تکراریه. بله سرویس خوبیه اگر برقرار باشه. مشکل اینه اکثر اوقات برای بیشتر مشترکا یا قطعه یا کیفیت اصلی رو نداره.

دیروز درخواست دادم امروز 1 مگ شده فردا باز 512 میکنمش. IDM با 16 تا کانکشن تا 130 میره . تست لندن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

رفقا چرا اینجوری شده؟
    من نمیتونم از آپلودباز و رودفایل چیزی دانلود کنم!

18. این کاربر از Igla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

رفقا چرا اینجوری شده؟
    من نمیتونم از آپلودباز و رودفایل چیزی دانلود کنم!
    با سپاس گزاری از دوستان
    مشکل از نود32 هستش، اینترنت مشکلی نداره!

20. این کاربر از Igla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •