lol
=))
واقعا ما چقدر کارشناس داریم توی اینجا !
شما پچو ریختی ؟
lol
=))
واقعا ما چقدر کارشناس داریم توی اینجا !
شما پچو ریختی ؟
می شه بگید کدوم پچ؟ تو پست اول گشتم ولی خیلی گیج کننده ست . اگه می شه لطف کن و لینکشو اینجا بزار . ممنون.
منم سیستمم تقریبا شبیه krauser هست ولی وقتی هوا طوفانی باشه یا توی شب یکم روون نیست
krauser جان میشه یه تجدید نظری روی نظرت بکنی؟؟؟ بهترین بازی سال ............. اون وقت از نظر تو ........
این پست اول که شورشو در آورده هیچی معلوم نیست به هم ریخته شده حجت جان میشه لینک پچو بدی؟
عزیز
grand:بزرگ
theft:سرقت
auto:اتوموبیل
سرقت بزرگ اتوموبیل
اون motorhead هم که میگیslang هست و برای بازی ها هم وازه اسلنگ نمیزارن
این بازی بنا بر ساخت سری اولش که برای p.s1 ساخته شده بود به همین نام ادامه پیدا کرد .
بابا اه من حتی تو راک استار هم عضو شدم.ولی این ارور رو می دهفکر کنم مشکل از کرکه جون من از بیرون خریدم.اگه می شه کرکش رو بذارید.gta iv fatal error:rmn40
من 64 درصد بازی رو رفتم الان رسیدم به چند مرحله بعد از کشته شدن ROMAN در عروسی . رسیدم به اونجا که Dimitri رو باید بکشم ولی از اون جا که از قایق میپره به هلیکوپتر که Jecob توش نشسته از اونجا به بعد تا میام هلیکوپتر رو هدایت کنم ، هلی کوپتر Dimitri که Pegorino توشه در میره و نمیتونم رد کنم . خیلی سخت شد یه بار نکنه آخرین مرحلهء مراحل اصلی هست ؟
از دوستان کسی سیو بعد از این مرحله رو داره ؟
بله 2 رو هم ریختم ولی بازی مشکل داره
کلا عقل سالم کافیه که آدم در مورد یه بازی ساده ترین نظر رو بده توی تالار بازی ها جناب بنی انویدیا یه پست کامل زده به اسم حل تمامی مشکلات بازی GTA IV که توش چیزی حدود 30 مورد مشکل و نحوه حلش اومده که همه رو هم نمیشه حل کرد ببینم کدوم بازی هست که برای اجرا کردنش این همه مشکل وجود داشته باشه؟ آیا گیمر باید بشینه واسه یه بازی که توی یه روز تموم میشه 1 ماه وقت بذاره مشکلاشو حل کنه نه تورو خدا آخه کدوم گیم این همه مشکل برای اجرا داشت؟ وقتی یه بازی برای اجراش 30 مورد اشکال و ایراد 100 تا دنگ و فنگ پیش میاد 9 میگیره؟ من که برام 100% ثابت شد گیم اسپات اصلا قاضی عادلی نیست با این نمره هاش این رو ثابت کرد وقتی بازی باگ گرافیکی به این شرم آوری داره(دست و پای نیکو میره توی در و دیوار) این همه افت فریم برای بازی که از لحاظ گرافیک گرد روی کفش بازیهایی همچون کریسیس یا COD4 یا COD5 و فارکرای2 هم نمیشه واقعا نوبره آخه مرگ من این بازی با ماکسیمم گرافیک هم به گرد بازیهای هم پایخودش هم نیست تکسچر های این بازی اصلا نیازی به یه سیستم بالا ندارند. راک استار قراردادش با انواع اقسام شرکت ها بود بخصوص با مایکروسافت چه ربطی داره که بازی روی sp2 اجرا نشه ولی رویه sp3 که هیچ ارتباطی با تقویت سیستم نداره اجرا بشه sp3 فقط پچ های امنیتی هست که به صورت یک جا در اومد و چون باید مایکروسافت این sp3 رو هم قالب ملت می کرد واسه تبلیغ محصول راک استار اومد و شک ندارم یه چیزی هم از مایکروسافت گرفته که بازیش حتما sp3 بخواد یا ویندوز ویستا sp1 نمیدونم محصول Game for windows Live اصلا چه ربطی به اجرای بازی دارن اینا برام خیلی جالبه که راک استار موفق شده این همه آدم رو بذاره سر کار با یه بازی که فقط جذابیت موضوعی داره که اون رو هم مدیون اشخاصی مثه آقای دن هوسر و توی بازی قبلی (GTA SA) یعنی آقای نوید خوانساری بود. شما میتونید خود فریبی بکنید ولی بدونید یه بازی با این همه باگ و ایراد مشکل و دنگ و فنگ 9 نمیگیره ولی میبینید به خاطر اینکه راک استار امریکایی هست و وابستگی و تعامل زیادی با دولت آمریکا داره همه دارن چاپلوسی این بازی رو می کنن چون صرفا GTA از ابتدا تا همین شماره 4 که ششمین بازی هست که برای GTA ساخته شده همش تبلیغ در مورد اشتباه بودن مهاجرت به آمریکا هست. واقعا برای همه بخصوص راک استار و گیم اسپات و همه شخص یا اشخاصی که از این بازی حمایت می کنن متاسفم. در کل بازی که این همه مشکل داشته باشه و یه تاپیک براش بزنن به اسم تمامی مشکلات .... من فقط میتونم بهش بگم یه بازی مورد دار و ضعیف. در کل من فقط به خاطر عشقی که به GTA SA داشتم از همون ابتدا بازی رو تهیه کردم و وقتی دیدم اینقدر مشکل برای اجرا داره سیستم رو چند روز پیش حسابی تقویت کردم تا ببینم اشکال از منه یا ذات بازی خرابه که امروز دیدم نه خیر این GTA IV همینه که هست. و هیچ امیدی هم به بهتر شدنش نیست و هیچ امیدی هم نیست که مثلا راک استار بیاد سعی کنه کلا یه بازی برای PC دوباره ارائه بده مگه عقلش کم شده این همه عالم و آدم دارن پاچه خواری میکنن واسش (سو تفاهم نشه بیشتر منظورم سایت هایی مثه گیم اسپات هست که 9 دادن به بازی) چرا بخواد اعتراف کنه که بازیش ایراد داره. من کلا بعد اینکه بازی رو انواع اقسام مختلف امتحان کردم دیدم بازی واقعا مضخرفه (داستانش نه ها) گیم پلی و گرافیکش و حتی دوربینش هم واقعا مشکل داره. فقط میتونم بگم بیخیال... شاید GTA بعدی بهتر شد
Last edited by Spaniuly; 09-02-2009 at 00:24.
این ارور مال سرویس پک ویندوز شماست.
دوستان جسارت نباشه خیلی از این سوالا تو پست اول نوشته...اگه اونو بخونید کامل مشکلتون سریعتر حل میشه.
کراسر جان شما فکر کنم با ویستا کارت بهتر راه بیفته
من ویستا نصب کردم و بازی رو هم نصب کردم و از هیچ پچی هم استفاده نمی کنم
توی شب و روز و بارون و برف هم هیچ افت فریم ندارم
به نظر من از ویستا استفاده کنید...عالیه
اتفاقا رو ویستا هم استفاده کردم SP1 64 bit
بد ترین نتیجه رو روی ویستا دیدم افتضاح بود باز یه ذره از اولای بازی رو روی sp3 رفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)