ف6فخ876ف78
ف6فخ876ف78
![]()
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
1-بازم میگم من چون نسخه girl رو هم دوست داشتم عکسهای اون رو هم میذارم میدونم تو این تاپیک نسخه boy بازی میشه
2- این ها در ادامه ی عکس هایی که قبلا تو صفحه 400 اینا گذاشته بودم ... واسه تجدید خاطرات
3- یاد اون روزهای قشنگ که همه ی فکرم کشف رازهای این بازی بود ... بخیر
Last edited by hasti_smile; 11-06-2011 at 11:39. دليل: افزودن عکسها
تشکر، واقعا زیبا بود
دارم به یاد قدیما بک تو نیچر رو دوباره بازی میکنم
عكسها خيلى خوگشل خوگشل بودن! (خوگشل= بر وزن خوشگل)
تشكر!!!
سلام دوستان من عضو جديد هستم و بنا به صفحه نخست اين تاپپيك چندتا سوال برام پيش اومده.
برايه اشپزي كردن لوازم اشپزخانه مثل چاقو قابلمه و...از كجا تهيه كنم و همچنين موادي چون نمك و رب و... از كجا بخرم؟ سوپر ماركت كه رب و نمك نداره!.
دونهايه توت فرنگي و كدو تنبل و اسفناج از كي و چه جوري بخرم؟.
Last edited by A.Lopez; 11-06-2011 at 18:31.
سلام دوستان من عضو جديد هستم و بنا به صفحه نخست اين تاپپيك چندتا سوال برام پيش اومده.
برايه اشپزي كردن لوازم اشپزخانه مثل چاقو قابلمه و...از كجا تهيه كنم و همچنين موادي چون نمك و رب و... از كجا بخرم؟ سوپر ماركت كه رب و نمك نداره!.
دونهايه توت فرنگي و كدو تنبل و اسفناج از كي و چه جوري بخرم؟.
من شمارش دارم ... تعارف نکنا ... میخوای بگو بدم
عکسای قشنگی گذاشته بودید ... خندیدیم (با صدای بابا شاه خوانده شود)
Last edited by iman reza; 11-06-2011 at 18:47.
برای خرید لوازم آشپزخونه باید بعد از بزرگ کرده منزل (درجه دوم) دوشنبه ها برنامه tv shopping رو تماشا کنید و بعد از دیدن برنامه به مهمان خانه میرید و تلفنی سفارش میدید، هر هفته لوازم جدیدی میفروشند
نمک رو نمیدونم ولی رب رو فکر کنم باید درست کنی، احتمالا طرز تهیش رو دفترچه رمز داره
برای خرید اون سه محصول هم باید خودتون 99 محصول بفروشید تا بتونید اونا رو از won چینی بخرید، البته یادم نیست که از هر محصول 99 تا یا سرجمع 99 محصول
اینم دفترچه رمز، اگه ندارید حتما بگیرید که کلی طلب مفید داره:
ویرایش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی فکر کنم منظورتون از رب همون سس گوجه فرنگی باشه، درسته؟ اگه اونه که صفحه 10 دفترچه رمز و در لیست غذا ها، شماره 19 (ketchup)
این الی نیست؟ آخی، چقدر خوش میاد ازش![]()
![]()
Last edited by jb.NY; 11-06-2011 at 22:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)