نیروی زمینی ارتش:
سرلشگر
سرتیپ
سرهنگ تمام
سرهنگ2
سرگرد
سروان
ستوان1
ستوان2
ستوان3
استوار1
استوار2
گروهبان1
گروهبان2
گروهبان3
سرباز هم یه سری درجه بندی داره که معمولا الکیه همش.
نیروی زمینی ارتش:
سرلشگر
سرتیپ
سرهنگ تمام
سرهنگ2
سرگرد
سروان
ستوان1
ستوان2
ستوان3
استوار1
استوار2
گروهبان1
گروهبان2
گروهبان3
سرباز هم یه سری درجه بندی داره که معمولا الکیه همش.
درسته اما بازم میشه یه جور دیگه این مشکل را حل کرد اونم اینه که دفترچه را که میخواد پر کنه قسمت خدمت قبلیش را خالی بذاره به همین راحتی.اما این در شرایطیه که 1- چندسال پیش خدمت قبلی داشته ؟اگه 4سال قبل بوده به احتمال متوسطه رو به زیاد خدمت قبلیش ثبت نشده باشه مثله یکی از آشناها(مطمئن بشه خدمت قبلیش ثبت نشده باشه) باز هم اگه ثبت شده باشه میتونه اون قسمت را خالی بفرسته نظام وظیفه که نمیاد چک کنه طرف خدمت قبلیه داشته یا نه
در صورتی چک میکنه که طرف خودش اون قسمت را پر و ادعا کنه که خدمت قبلی داشته2 - حتما حتما مطمئن باشه که کار امریه اش درست میشه.وگرنه چه فایده ای داره بیاد17ماه تو سپاه خدمت کنه یا نیروی انتظامی همون بهتر که بره تو ارتش با 4ماه خدمت کمتر خدمتش را بگذرونه.
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
البته سرلشگر تو پادگان آموزشی فکر نکنم تا حالا بوده باشه. دانشگاه امام علی به اون بزرگیش یه سرتیپ دو ریسشه.اکثر پادگانهای آموزشی فرماندهاشون سرهنگ تمام یا سرهنگ دو است.
دوست عزیز اگه منظورتون گرفتن کسری ثبت اونه الانش را نمیدونم اما زمان ما دوسال پیش اینطور بود که حتما باید خدمت میرفتید بعد تو آموزشی خودتون یا خانوادتون میرفتید دنبال کسری بسیج اونموقع بهتون میدادن البته خیلی بهتر خدمتت تو سپاه بیفتی چون کسری گرفتن و ثبتش و قبول کردنش تو سپاه خیلی راحتره .اما در مورد ایثار گری پدرتون اونموقع نامه ایثار گری را میوردید قسمت ایثار گری سپاه ثبت میکرد و بعد تمام کسریهاتون را میبردید نیروی انسانی و انجا تو پروندتون میذاشتن.این واسه کسایی بود که 17یا 20ماه کسری داشتن اما چون شما 10بیشتر ندارید بهتره بذارید بعد ازآموزشی و تو یگانی که وظیفه شدید و خدمت میخواید کنیداونموقعه کسریاتون رابیارید تو پروندتون بذارید.هرچی زودتر کسریتون را بگیرید بهتره.والسلام
قربونت برم داداش.انگار درست نپرسیدم سوالمو.درجه هارو که میدونم.
منظور من اینه که بلندپایه ترین فردی که تو پادگان هست درجه اش چیه؟
فرمانده کل پادگان!!
سلام دوستان عزیز من نمیدونم میشه خدمت قبلی رو پاک کرد یا نهولی به نظر من این یه چیزه خیلی خیلی خنده داره چطور ممکنه شما وسط خدمت دانشگاه قبول بشی وحتی برای ترخیص از خدمت از طرف دانشگاه برای نظام وظیفه نامه بفرستن که دوستمون بره دانشگاه بعد اونوقت نفهمن که خدمت قبلی داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه میشه؟؟؟به فرض که اون قسمت از دفترچه رو هم پر نکنی، بابا خودشون اجازه دادن طرف بره دانشگاه بعد نفهمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم بخوای امریه بگیری اون ارگان ته توی همه ی این موارد رو در میاره این که در چه سالی وارد دانشگاه شدی،در چه تاریخی فارغ التحصیل شدی و.....به خاطر اینکه من خودم فرم هاش رو پر کردم اینا رو میگم اگه بفهمن که میفهمن خدمت قبلی داشتی اونم توی ارتش عمرا امریه بدن در ضمن کسی که هنوز دفترچه پست نکرده (به فرض نداشتن خدمت قبلی)چطور میتونه از امریش مطمئن باشه.به نظر من این قضیه یک چیز خیلی خیلی خیلی خیلی محاله
مشکل همین جاست که نظام وظیفه کد ملیتو میپرسه و سریعا میگه چند روز خدمت کردی.
هر جای مملکت بی حساب کتاب باشه اینجاش حساب کتاب داره.
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
شرمنده درست متوجه شدم.
معمولا سرهنگ تمام هستن.
حالا یه جایی ممکنه درجه پایین تر داشته باشه یا بالاتر.
شما همون بعد از اموزشی اقدام کن.اونجا خود سازمان مربوطه نامه میزنه و میزان کسری ر میفرسته به تهران و ازانجا به پادگانت.
فقط قبلش از نیروی انسانی پادگانی که میوفتی یه نامه اشتغال به خدمت بگیر که تحویل اون سازمان ایثارگران یا ... بدی.
خوب بذار واست یه چیزو بگم دوست دوستم4ماه خدمت قبلی داشت اما به جایی که میخواست امریه بگیره نگفت که من خدمت قبلی دارم بعدآموزشی رفت دنبال خدمت قبلیش درستش کرد بعد14ماه هم خدمتش تموم شد.همه چیز بستگی به زرنگی طرف داره.
و درمورد جمله خیلی خیلی محاله،دوست عزیز هیچ چیزی محال نیست اینو مطمئن باش.تنها چیزی که درمان نداره مرگه.والسلام
سلام دوستان
ممنونم از راهنمایی هاتون(واقعا کارسازه بود) . فکر کنم باید فکر تو شهر خودمون افتادنو از سرمون در بیارم.می ریم همین ارتش! 4 ماه مگه کمه ادم کنسل کنه!!!!!(اونم تو این ارتش )
فقط دوستان این نام پادگان قبلی که توش خدمت کردمو و تاریخ رفتن به خدمت و معافیت از خدمت به خاطر دانشگاه و این اطلاعاتو از کجا در بیارم؟به زور اسم پادگان یادم می یاد!!!
بسیجی فعالو و تکمیلی 45 روزم تو همین دو سال معافیت تحصیلی دانشگاه رفتم و همه چی دارم.واقعا دل آدم نمی یاد نتونه ازشون استفاده کنه!!! راستی شنیدم اگه تکمیلی 45 روزه بسیجم داشته باشی 2 ماه کسر می شه از خدمتت؟نه؟
راستی ahad_judo عزیز کجا خدمت می کنی؟می شه ما هم مثل تو در حین سربازی از نت استفاده کنیم؟راستش دلشوره دارم اگه نت نباشه اطلاعاتمون تو اون 1 سالو خورده ای فسیل می شه.کامپیوتریمو و مجبوریم زیاد بیایم تو نت!!!
رفیق من وقتی رفتم معافیت تحصیلی برام صادر کنه از کجا فهمید 81 روز کسری دارم!؟! از نرم افزار ناجا! به همین راحتی! اگه دستی بود همه چی بله حق با شماست الان دیگه نه! الان همه چیت دو نه دونه ثبت میشه تو سیستم نظام وظیفه کنونی اصلا قابل قیاس با 5 سال پیش نیست!
حالا اون بحثش جداست که میتونه دوباره بره دنبال امریه که من بازم میگم نه!
برگ سفید های الان رو دیده باشید متوجه منظور من میشید!
[QUOTE=ahad_judo;6692581]مشکل همین جاست که نظام وظیفه کد ملیتو میپرسه و سریعا میگه چند روز خدمت کردی.
هر جای مملکت بی حساب کتاب باشه اینجاش حساب کتاب داره.[COLOR="Silver"]
دقیقا! پاتو میزاری نظام وظیفه میگه کد ملی! میزنه تو سیستم و همه چیت میاد رو صفحه نمایش!
در هر صورت دوست من شما برای اطمینان میتونی بری نظام وظیفه و سوال کنی!
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)