تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 615 از 827 اولاول ... 115515565605611612613614615616617618619625665715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,141 به 6,150 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از جواب شما
    من قصدم خرید 2 تا هارد هست یک هارد 2.5 اینچی قابل حمل و یک هارد 3.5 اینچی آداپتوری که بتونم mirror کنم.
    لپ تاپ دارم فقط و نمیتونم هارد اینترنال بخرم (باکس کردن هم خطر زیاد داره)
    در مورد هارد های شبکه ای که با فناوری Wireless و LAN کار میکنن اطلاعاتی دارید؟ 3 مدل پیدا کردم : Time Capsol Air, Time capsol, My Book Live
    نظرتون در مورد هارد بوفالو و توشیبا چیه؟ بوفالو الان 100 هزار تومان گرون تره تازه چین و ژاپن داره که واقعاً نمیشه گفت کدوم اصل هست چون ممکنه 2 تاشون هم تقلبی باشه و فقط واسه بازار گرمی هست
    میدونم که داخل بوفالو ، هارد WD سبز هست (32MB Catche )
    هارد های خود WD مثل My Book, passport , ... سبز هستن؟
    میدونم که داخل بوفالو ، هارد WD سبز هست (32MB Catche )
    هاردهای WD Green که در حال حاضر در حال تولید هست همگی 64MB Cache دارند (انواع 3.5 اينچي) . دقت کنید که Cache تنها پارامتر تعیین کننده در سرعت هارد نیست .

هارد های خود WD مثل My Book, passport , ... سبز هستن؟
    هاردهايي كه در my book بكار ميروند از سري Green هستند ، اما در مورد هارد هاي اكسترنال WD my passport حدس ميزنم كه حجمهاي كمتر از يكترابايت بر اساس WD Blue و دوترابايت بر اساس WD Green باشه .

نظرتون در مورد هارد بوفالو و توشیبا چیه؟
    نه میتونم 100% تایید کنم و نه میتونم 100% رد کنم ، حتي در بهترين برندها و مدلها . تصور کنید اگر هارد بعد از چند روز استفاده به هر دليلي خراب بشه ، کاربری که طبق پیشنهاد من خریده حتماً از دست من ناراضی میشه . به همین دليل در اکثر پستها و تاپیکها به مدل خاصی اشاره نمیکنم . چند مدل پیشنهاد میکنم که کاربر با میل و سلیقه خودش میتونه اون مدلها را انتخاب کنه .

بوفالو الان 100 هزار تومان گرون تره تازه چین و ژاپن داره که واقعاً نمیشه گفت کدوم اصل هست چون ممکنه 2 تاشون هم تقلبی باشه و فقط واسه بازار گرمی هست
    معمولاً سايتها قسمتي براي رجيستر كردن محصولات دارند . اگر واقعاً و بدون مشكلي رجيستر بشه پس fake نميتونه باشه .

ممكنه كه فلش مموري تقلبي وجود داشته باشه اما هارد ديسكها با توجه به ساختار حساس ، پيچيده و ظريفي كه دارند نميتونند تقلبي باشند مگر اينكه منظور شما از كلمه تقلبي refurbished ، تعميري و يا كاركرده باشه يا اينكه باكس هارد ماهرانه باز شده باشه و هارد ديگري در آن بكار رفته باشه كه باعث كاهش كيفيت و كارايي ميشود . به هر حال با گارانتي شناخته شده و معتبر بخريد تا چنين مواردي كمتر پيش بياد .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با سلام میخواستم بدونم که هارد wd my passport ultra گارانتی آواژنگ و سازگار با هم اختلاف قیمت دارن؟

4. این کاربر از m.m.r7325 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگر پرتابل میخواهید پیشنهاد میکنم مدل جدید WD my passport ultra بخرید که زیبا هست و ضخامت کمتری هم دارد . ضمن اینکه به همراه یک کیف هم فروخته میشه .
    عطا جان، کیفی که میگی داخل خود بسته بندی هارد است اینه؟

6. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا جان، کیفی که میگی داخل خود بسته بندی هارد است اینه؟
    منظورم همينه .

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

با سلام.

دوستان لطفا كمك كنيد اونايي كه سر در ميارن لطفا پاسخ بدند

من ميخوام يه هارد اكسترنال يك ترا بگيرم.رفتم كه وسترن ماي پاسپورت رو قيمت كنم گفتند خرابيش زياده ما بهت آ داتا و توشيبا رو پيشنهاد مي كنيم.حالا موندم چه ماركي بگيرم دوستان؟زياد هم نميخوام جا به جا كنم چون فيلم ها رو ميريزم توش و ميذارم تو كمد بمونه.

حالا چه ماركي بگيرم؟ با اداپتور يا بدون آداپتور؟ تفاوت اينا در چيه؟ اگه با يو اس بي وصل بشن پاور من برقش رو ميتونه تامين كنه؟ فكر كنم باشه پاورم.

آ داتا سيگيت يا وسترن يا توشيبا؟

10. این کاربر از achilay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

در مورد هاردهاي سیگیت بک آپ پلاس و سیگیت اکسپنشن كه دو ترا هستند چه نظري داريد؟ آداپتوري هستند فقط. اينكه ميگن دستكتاپ هست يعني چي؟

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    ببخشید هارد های وسترن my passport با my passport ultra چه فرقی دارن ، از نظر فنی و کیفی ؟؟؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببخشید هارد های وسترن my passport با my passport ultra چه فرقی دارن ، از نظر فنی و کیفی ؟؟؟
    ممنون
    سلام .

از نظر فنی قبل از هر چیزی باید گفت که کمپانی وسترن در مورد هاردهای اکسترنال به جزء حجم و نوع اینترفیس هیچ اطلاعاتی حتی Cache و rpm که از ساده ترین مشخصات هر هارد دیسک هست ارائه نمیکند (در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به این موضوع تاکید شده) . البته تا اونجایی که میدونم هر دو 5400rpm و 8MB Cache هستند پس برای مقایسه دقیق نه تنها Cache و rpm بلکه مواردی Areal Density ، تعداد پلاتر و هد و سایر مشخصات فیزیکی باید مورد بررسی قرار بگیرد . همچنین نیاز هست که در شرایط یکسان و بر روی یک سیستم از هر دو هارد تست گرفته بشه تا مواردی مانند Sequential data transfer rat و access time و IOPS و ... مشخص بشه . تا زمانیکه چنین اطلاعاتی در دسترس نباشه پس نمیتوان از لحاظ فنی مقایسه دقیقی کرد . ولی در کل مهمترین تفاوت در ضخامت هست که احتمال میدم به خاطر چگالی بالای پلاتر هست که تعداد پلاترهای مورد نیاز را کاهش میده و در نتیجه ضخامت کلی هارد نیز کاهش پیدا میکند . افزایش در چگالی پلاترها و کاهش در تعداد آنها باعث افزایش سرعت هارد هم میشود .

14. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام.

دوستان لطفا كمك كنيد اونايي كه سر در ميارن لطفا پاسخ بدند

من ميخوام يه هارد اكسترنال يك ترا بگيرم.رفتم كه وسترن ماي پاسپورت رو قيمت كنم گفتند خرابيش زياده ما بهت آ داتا و توشيبا رو پيشنهاد مي كنيم.حالا موندم چه ماركي بگيرم دوستان؟زياد هم نميخوام جا به جا كنم چون فيلم ها رو ميريزم توش و ميذارم تو كمد بمونه.

حالا چه ماركي بگيرم؟ با اداپتور يا بدون آداپتور؟ تفاوت اينا در چيه؟ اگه با يو اس بي وصل بشن پاور من برقش رو ميتونه تامين كنه؟ فكر كنم باشه پاورم.

آ داتا سيگيت يا وسترن يا توشيبا؟
    در مورد خرابی بالا و ... چیزی که من یک بار شنیدم این بود که یک سری هارد WD وارد بازار شدند که ریفربیش هستند. آن هم زمانی که هارد خیلی گران شد، بعضی ها آمدند و سواستفاده کردند و این هاردهای در اصل تعمیری را وارد بازار کردند. این چیزی است که شنیدم، راست و دروغش با گوینده اش.

من خودم مدتهاست که هم از WD My Book و هم MY Passport استفاده میکنم و مشکلی نداشتم.

اگر نمیخواهی جابه جا کنی، توصیه میکنم مدل آداپتوری را با حجم بالاتر بگیری. مثلا 2 ترابایت آداپتوری خریداری کن.
    تفاوتشان هم در اندازه هارد و همین قابل حمل بودن یا نبودن است.

هاردهای MY Passport همانطور که عکسش را چند پست بالاتر گذاشتم، کوچک هستند و به راحتی میتوان حملش کرد. برق و انتقال اطلاعاتش هم فقط با همان یک کابل صورت میگیرد و اصلا مشکلی برایش پیش نمی آید.

16. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد هاردهاي سیگیت بک آپ پلاس و سیگیت اکسپنشن كه دو ترا هستند چه نظري داريد؟ آداپتوري هستند فقط. اينكه ميگن دستكتاپ هست يعني چي؟
    هاردهایی که به دسکتاپی معروف هستند، از نوع بزرگ و آداپتور دار هستند. بخاطر بزرگی و سنگینی ( نسبت به انواع به اصطلاح پاسپورتی) به راحتی قابل حمل نیستند.

مدل اولی که گفتید، بنظرم هارد خوب و مناسبی است.

18. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •