هاردهای WD Green که در حال حاضر در حال تولید هست همگی 64MB Cache دارند (انواع 3.5 اينچي) . دقت کنید که Cache تنها پارامتر تعیین کننده در سرعت هارد نیست .میدونم که داخل بوفالو ، هارد WD سبز هست (32MB Catche )
هاردهايي كه در my book بكار ميروند از سري Green هستند ، اما در مورد هارد هاي اكسترنال WD my passport حدس ميزنم كه حجمهاي كمتر از يكترابايت بر اساس WD Blue و دوترابايت بر اساس WD Green باشه .هارد های خود WD مثل My Book, passport , ... سبز هستن؟
نه میتونم 100% تایید کنم و نه میتونم 100% رد کنم ، حتي در بهترين برندها و مدلها . تصور کنید اگر هارد بعد از چند روز استفاده به هر دليلي خراب بشه ، کاربری که طبق پیشنهاد من خریده حتماً از دست من ناراضی میشه . به همین دليل در اکثر پستها و تاپیکها به مدل خاصی اشاره نمیکنم . چند مدل پیشنهاد میکنم که کاربر با میل و سلیقه خودش میتونه اون مدلها را انتخاب کنه .نظرتون در مورد هارد بوفالو و توشیبا چیه؟
معمولاً سايتها قسمتي براي رجيستر كردن محصولات دارند . اگر واقعاً و بدون مشكلي رجيستر بشه پس fake نميتونه باشه .بوفالو الان 100 هزار تومان گرون تره تازه چین و ژاپن داره که واقعاً نمیشه گفت کدوم اصل هست چون ممکنه 2 تاشون هم تقلبی باشه و فقط واسه بازار گرمی هست
ممكنه كه فلش مموري تقلبي وجود داشته باشه اما هارد ديسكها با توجه به ساختار حساس ، پيچيده و ظريفي كه دارند نميتونند تقلبي باشند مگر اينكه منظور شما از كلمه تقلبي refurbished ، تعميري و يا كاركرده باشه يا اينكه باكس هارد ماهرانه باز شده باشه و هارد ديگري در آن بكار رفته باشه كه باعث كاهش كيفيت و كارايي ميشود . به هر حال با گارانتي شناخته شده و معتبر بخريد تا چنين مواردي كمتر پيش بياد .