چند نمونه مخرب
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: 123
چند نمونه مخرب
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: 123
آویرا و کسپر به یک تعداد شناختند و باقی مانده های هر دو هم فایل های زیر بودند که فقط دو تاشون رو نگاه کردم امضای دیجیتالی داشتند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
با سلام
جالبه نتیجه تست بنده با جناب جولان همیشه تفاوت داره!
باقیمونده ها در تست بنده به جای 5 تا 6 تا هستن و کاسپر فایل inst_hlds.exe رو به عنوان مخرب نشناخت و جزو فایلهای سالن باقی گذاشت.
دلیل تفاوت ها به این دلیل است که کسپر در تنظیماتش آپشن های خیلی زیادی رو بر عهده کاربر قرار میده و هر کسی با توجه به سلیقه خودش آنتی ویروسش رو تنظیم میکنه
در مورد این فایل , ویروس نیست ولی فایلی هست که میتونه باعث خرابکاری و مانیتور سیستم بشه اگر کسپر بر روی تصمیم گیری اتوماتیک باشه این فایل رو پاک نیمکنه بلکه بلاک میکنه ولی من چون نیازی به فایل نداشتم پاکش کردم
![]()
kaspersky pure 2
مشابه تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه این فایل هم inst_hlds.exe باقی موند و تنظیمات هم روی حالت اتومات نبود
![]()
با سلام
جالبه نتیجه تست بنده با جناب جولان همیشه تفاوت داره!
باقیمونده ها در تست بنده به جای 5 تا 6 تا هستن و کاسپر فایل inst_hlds.exe رو به عنوان مخرب نشناخت و جزو فایلهای سالن باقی گذاشت.
سلام دوستان عباس جان گفتن که کسپر اپشنهای زیادی داره و باید طبق نیازهای خودتون تنظیم کنیدkaspersky pure 2
مشابه تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه این فایل هم inst_hlds.exe باقی موند و تنظیمات هم روی حالت اتومات نبود
طبق این عکس گزینه other تیک بزنید و ok کنید
موفق باشید![]()
عالی بود
پاکش کرد
![]()
سلام علیکم
طبق گزارش هایی که بدست من رسیده ، که گویا اخلاق من با این قسمت فروم برابر نیست و هم خوانی نداردولی خب چه کنیم یکم باید جدی بود و اینکه پای این انجمن زحمت کشیدم و تا اونجایی که بود با کمک محمدرضا با بالاترین مقام رسوندیمش ولی خب انتظاری نداشتم که چون زحمت کشیدم ، حکومت کنم نه چون فروم جای اطلاع رسانی و اموزش هست نه اتلاف وقت !
این قسمت اخری مال امضا یکی از مدیرای ارشد بود
ولی خب اگر ببینم بودن ما شاید یک سری را اذیت میکنه و نمی تونن حرف دلشون را بزنن ، من کنار می کشم تا اونا بیان و از پست زدن و بحث کردن لذت ببرن !
تو انجمن توهین بهم شد ولی هیچ وقت از گزارش تخلف استفاده نکردم ، چون خوشم نمیاد .
در کنار دوستان یک سری چیز یاد گرفتیم و یک سری اطلاعات بهشون دادیم و خب کم و بیش لذت بردیم ولی اگر بببینم بودن من باعث بشه کسایی ناراحت بشوند ، که خودم حس میکنم !!!!!
بهتره فعلا یه چند روزی را نباشم ، شاید انجمن به حالت قبل بازگشت ، ولی دوستان اگر با خود من صحبت می کردند بهتر بود ، برای اینکه در اخلاق و منش خویش تغییراتی انجام بدمتا بروند پیش بعضی ها برای شکایت کردن !!!
اگر بار گران بودیم و رفتیم ، اگر نامهربان بودیم و رفتیم !!
ما که از هرکسی بدی دیدیم بخشیدمش ولی شما هم مرا حلال کنید![]()
این هم تیکه عاشقونه :
گاهی باید رفت...
باید رفت تا بعضی چیزها بماند...
اگر نروی هر آنچه ماندنیست خواهد رفت...
اگر بروی شاید با دل پر بروی و اگر بمانی با دست خالی خواهی ماند....
گاهی باید رفت و بعضی چیزها را که بردنی ست با خود برد، مثل یاد، مثل خاطره، مثل غ ر و ر...
و آنچه ماندنی ست را جا گذاشت، مثل یاد، مثل خاطره، مثل لبخند...
رفتنت ماندنی می شود وقتی که باید بروی، بروی!
و ماندنت رفتنی می شود وقتی که نباید بمانی بمانی!
شاید گاهی باید رفت و گذاشت چیزی بماند که نبودمان را گرانبها کند...
نمیدانم...شاید باید سر به زیر رفت...هر چند با اندوه!
شاید باید با لبخندی بر لب رفت هر چند باری سنگین بر دل و دوش...
رفتن همیشه بد نیست...
هرچند شکسته...
شاید باید آنگونه بروی که دیده شوی و حضورت مثل لمس بال یک پروانه حس شود....
شاید باید آنگونه رفت که هیچ نگاهی نتواند انکار کند و هیچ دلی نتواند ...
حـــــــــــــــــــال باید رفت،فقط باید رفت ...
شاید وقتی بروم همه ی چیز هایی که باید بیایند،بیایند...
========================================
زیاد خوب نباش !
زیاد دم دست هم نباش !
زیاد که خوب باشی ... دل آدم ها را می زنی !
آدم ها این روزها ... عجیب به خوبی ... و به شیرینی ... آلرژی پیدا کرده اند !
زیاد که باشی ... زیادی می شوی !!!
عزت زیاد..........
ولی شرمنده اخلاق ورزشی شما هستم ، تا اخرش که بتونم اینجا فعالیت می کنم و ثابت میکنم که در اشتباه محص هستید !!
Last edited by Karkas20; 01-06-2012 at 10:47.
سلام علیکم
طبق گزارش هایی که بدست من رسیده ، که گویا اخلاق من با این قسمت فروم برابر نیست و هم خوانی نداردولی خب چه کنیم یکم باید جدی بود و اینکه پای این انجمن زحمت کشیدم و تا اونجایی که بود با کمک محمدرضا با بالاترین مقام رسوندیمش ولی خب انتظاری نداشتم که چون زحمت کشیدم ، حکومت کنم نه چون فروم جای اطلاع رسانی و اموزش هست نه اتلاف وقت !
این قسمت اخری مال امضا یکی از مدیرای ارشد بود
ولی خب اگر ببینم بودن ما شاید یک سری را اذیت میکنه و نمی تونن حرف دلشون را بزنن ، من کنار می کشم تا اونا بیان و از پست زدن و بحث کردن لذت ببرن !
تو انجمن توهین بهم شد ولی هیچ وقت از گزارش تخلف استفاده نکردم ، چون خوشم نمیاد .
در کنار دوستان یک سری چیز یاد گرفتیم و یک سری اطلاعات بهشون دادیم و خب کم و بیش لذت بردیم ولی اگر بببینم بودن من باعث بشه کسایی ناراحت بشوند ، که خودم حس میکنم !!!!!
بهتره فعلا یه چند روزی را نباشم ، شاید انجمن به حالت قبل بازگشت ، ولی دوستان اگر با خود من صحبت می کردند بهتر بود ، برای اینکه در اخلاق و منش خویش تغییراتی انجام بدمتا بروند پیش بعضی ها برای شکایت کردن !!!
اگر بار گران بودیم و رفتیم ، اگر نامهربان بودیم و رفتیم !!
ما که از هرکسی بدی دیدیم بخشیدمش ولی شما هم مرا حلال کنید![]()
این هم تیکه عاشقونه :
گاهی باید رفت...
باید رفت تا بعضی چیزها بماند...
اگر نروی هر آنچه ماندنیست خواهد رفت...
اگر بروی شاید با دل پر بروی و اگر بمانی با دست خالی خواهی ماند....
گاهی باید رفت و بعضی چیزها را که بردنی ست با خود برد، مثل یاد، مثل خاطره، مثل غ ر و ر...
و آنچه ماندنی ست را جا گذاشت، مثل یاد، مثل خاطره، مثل لبخند...
رفتنت ماندنی می شود وقتی که باید بروی، بروی!
و ماندنت رفتنی می شود وقتی که نباید بمانی بمانی!
شاید گاهی باید رفت و گذاشت چیزی بماند که نبودمان را گرانبها کند...
نمیدانم...شاید باید سر به زیر رفت...هر چند با اندوه!
شاید باید با لبخندی بر لب رفت هر چند باری سنگین بر دل و دوش...
رفتن همیشه بد نیست...
هرچند شکسته...
شاید باید آنگونه بروی که دیده شوی و حضورت مثل لمس بال یک پروانه حس شود....
شاید باید آنگونه رفت که هیچ نگاهی نتواند انکار کند و هیچ دلی نتواند ...
حـــــــــــــــــــال باید رفت،فقط باید رفت ...
شاید وقتی بروم همه ی چیز هایی که باید بیایند،بیایند...
========================================
زیاد خوب نباش !
زیاد دم دست هم نباش !
زیاد که خوب باشی ... دل آدم ها را می زنی !
آدم ها این روزها ... عجیب به خوبی ... و به شیرینی ... آلرژی پیدا کرده اند !
زیاد که باشی ... زیادی می شوی !!!
عزت زیاد..........
از رفتنت کاملا استقبال میکنیم
اما مشکل اینجاست که چند روز دیگه سر کلت پیدا میشه
هر دفعه می خوای بری یه طومار شعر مینویسی بازم فرداش میبینیم برگشتی
امیدوارم ایندفه سر قولت بمونی
ویرایش : دوستان تاپیک هل بدید بره صفحه بعد می خوام مخرب بزارم
دی دی دی
کرکس میدونم پوستت کلفته دارم باهات شوخی میکنم اگه میدونستم احساسی هستی اصن شوخی نمیکردم دی
Last edited by kases; 01-06-2012 at 15:51.
ببین علی در بحث کردن کم و بیش ادم کنترل خودش را از دست میده و شاید یه چیزی بگه ولی اینکه از رو بیان از پست های ما استفاده بکنند و از پشت سره برن.............این جایز نیست !!
تو پست ها شاید به ما هم توهین بشه ولی ما اینقدر ظرفیت داریم که چیزی نگیم ولی بعضی دوستان نمیدونم کیان ، و غرض از کارشون چی بوده !
من اگر از این انجمن برم ، انجمن بعدی که خواهم رفت برای فعالیت و کسب علم ، صد در صد انجمن اشیانه هست که بنظرم میتونه کمک حالم باشه .
من فعلا به هیچکس شک ندارم چون همه کاربرا مثل برادرهای خودم میدونم ...
ببین علی جان پوست کلفت بودن ، از نظر مثبت نه اینکه هرکس خواست هر بلایی سرت بیاره و تو ساکت بمونی و من فعلا وارد حواشی نمیشم چون حوصله اش را ندارم !کرکس میدونم پوستت کلفته دارم باهات شوخی میکنم اگه میدونستم احساسی هستی اصن شوخی نمیکردم دی
پوست کلفت من روی شوخی میگم وگرنه پوست کلفت بودن ، یعنی ادم نفهمی که هرچی بهش بگی ، باز کار خویش را انجام می دهد !
من اگر پوست کلفت شده باشم ولی از نوع نفهمش ، خیر !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Karkas20; 01-06-2012 at 16:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)