کسی اطلاعاتی راجبه درس ترمودینامیک داره؟؟ من رشته برق هستم! یه ترمودینامیک داریم 2 واحدی میخواستم ببینم کسی داشته یه کمکی به ما کنه!
کسی اطلاعاتی راجبه درس ترمودینامیک داره؟؟ من رشته برق هستم! یه ترمودینامیک داریم 2 واحدی میخواستم ببینم کسی داشته یه کمکی به ما کنه!
اگر به این درس به صورت خیلی مقدماتی نگاه کنیم ، در واقع ترمودینامیک مربوط میشه به یکی از فصول درس فیزیک سال سوم دبیرستان که به کار و گرما مربوط بود . فکر می کنم یادتون باشه . فرآیندهای هم دما ، هم حجم و ... . در کل درس شیرین و زودفهمیه و چون برای شما درس 2 واحدیه به جاهای سختش هم فکر نکنم برسید و احتمالا فقط بهتون قوانین اول و دوم ترمودینامیک رو درس بدن و یا قسمت هایی از آنتروپی و معادلات گازهای کامل و معادلات حالت . در کل برای ما که رشته مون مهندسی شیمیه و 9 واحد ترمودینامیک داریم درس دوست داشتنییه . به شما هم پیشنهاد می کنم از دستش ندید ، فکر می کنم برای شما نمره بیار هم باشه . . .کسی اطلاعاتی راجبه درس ترمودینامیک داره؟؟ من رشته برق هستم! یه ترمودینامیک داریم 2 واحدی میخواستم ببینم کسی داشته یه کمکی به ما کنه!
سلام با این درصدها میشه مکانیک ازاد تبریز قبول شد؟؟
ادبیات:75
عربی:65
دینی:60
زبان:65
ریاضی:10
فیزیک:62
شیمی:40
به نظرم آره . فردا خبرش بهمون بديد.![]()
تجربه ثابت کرده همیشه نتیجه ها چند ساعت زودتر قابل مشاهده هست.
امیدوارم فردا همه خبر خوب بهشون برسه (من جمله بچه های p30 + خودم)
یعنی از حدود ساعت 3 بعد از ظهر امکانش هست تو سایت بزارن؟
احتمالا بشه.
سال قبل من خودم حدودای ساعت11 ظهر نتیج رو دیدم![]()
نتایج اومده
من همون انتخاب اول یعنی مهندسي كامپيوتر-نرم افزار / واحد تهران شمال قبول شدم.
دانشگاه ازاد تکمیل ظرفیت نداره؟
من برای it تهران جنوب 16 نفر با اخرین نفر فاصله دارم :((((...یعنی باید برم مشهد؟ :((
تهران شمال مکانیک داره ؟
آدرسش کجاست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)