داتک گرونه !؟؟!؟!؟! آلان که سویهاش شبانه هم داره به نظرمن قیمتش با دیگر شرکتها تفاوت آنچنانی نداره !
آزاد نت را هم حتما چک کنید. مطمدنا دست خالی برنمیگردید بالاخره از این سایتها !
داتک گرونه !؟؟!؟!؟! آلان که سویهاش شبانه هم داره به نظرمن قیمتش با دیگر شرکتها تفاوت آنچنانی نداره !
آزاد نت را هم حتما چک کنید. مطمدنا دست خالی برنمیگردید بالاخره از این سایتها !
سلام دوستان ایا برداشت من درسته از اینکه صبانت 128kb یک ماه با ترافیک 3 گیگ رو به قیمت 13 هزار تومان ارائه میکنه در صورتی که اسیاتک همین سرویس رو تنها با 1 گیگ ترافیک به قیمت 10500 تومان ارائه میکنه و به ازای هر گیگ اضافی 3 هزار تومان هزینه اضافی میگیره.
من با صبا نت تماس گرفتم پورت آزاد نداره. میشه راهنماییم کنین از کجا خدمات بگیرم
سلام به همه
من ADSL 256 میخوام بگیرم کدوم شرکت رو معرفی میکنید,که هم پشتیبانیش خوب باشه هم قیمت.
Last edited by saba_879; 20-02-2010 at 12:42.
سلام بچه ها می شه یک شرکت برای محدوده مالک اشتر معرفی کنید که نامحدودش قیمت خوب باشه
یا شرکتی که شبانه داشته باشه و بشه استفاده کرد قیمتش هم خوب باشه
ممنون می شوم
اگه می شه زود بهم جواب بدید
پشتیبانی خوب اگه تو مملکت ما دیدی خبرم کن . چه برسه به این دزد ها![]()
پشتیبانی تا زمانی که این شرکت ها واسطه هستن کاملا بی معنیه . تماس میگیری میگه پهنای باندو مخابرات به ما میده ! اشکال از اونهاست . مخابراتم که به صاحبش پاسخگو نیست !! چه برسه به ما .
مشکل تنها واسطه گریه . همین
این و خوب اومدی
سوالم اشتباه بود
اصلاح میکنم
من ADSL 256 میخوام بگیرم کدوم شرکت رو معرفی میکنید,که در حد خوب راضی باشید و قیمت مناسبی داشته باشه.
اگر شما قصد گرفتن سرويس 128 دارين خوب اين چه كاريه ؟ مگه پول علف خرسه بدي به اين شركت ها؟الان مخابرات خودش مستقيما سرويس مي ده تمام نامحدود هست. 128 نامحدود ماهي 9900 تومن بده بگو بده
از کجا معلوم مخابرات توی شهر ایشون سرویس بده؟؟
شما که همین تایپیک بغلی از مخابرات و کارمنداش بد گفتی!! (البته خودمم تجربه صحبت با کارمندای بی سواد مخابراتو دارم ، مثلا اگه ازشون بپرسی خط رانژه شده ، نمی فهمن و قفل میکنند ، ولی اگه بهشون بگی ADSL ما وصل شده یا نه ، سریع جواب میدن! البته همینم پیشرفت خوبیه که واژه ADSL رو میشناسن!!)
ضمنا اکثر شرکت ها ، 128 حجمی رو 1 مگ یا 512 و حتی 2 مگ میبندن ، آدم وقتشو که از سر راه نیاورده که با مخابرات با سرعت 15 داون کنه!
هر چند ، قیمتش عالیه!
به شخصه حاضرم بیشتر پول بدم و حجم بخرم ، ولی با مخابرات وقتمو تلف نکنم!
صبانت به نظر من خوبه ، ولی معمولا پورت آزاد نداره!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)