منم 6 سال قبل جزو اولین مشتریا (یا بهتره بگم قربانیای) ADSL مهاباد بودم ! 35 تومان اون زمان (100 تومان الان) رو میدادم برا 128 نامحدود که 13 کیلوبایت دانلود میداد. الان که میگم حالم از خودمم بهم میخوره![]()
منم 6 سال قبل جزو اولین مشتریا (یا بهتره بگم قربانیای) ADSL مهاباد بودم ! 35 تومان اون زمان (100 تومان الان) رو میدادم برا 128 نامحدود که 13 کیلوبایت دانلود میداد. الان که میگم حالم از خودمم بهم میخوره![]()
سلام دوستان.لطفا بگین تو ارومیه کدوم یکی از اینا بهتره؟شاتل مکس نت یا پارس آنلاین؟بیشتر واسه شبانه میخوام..
سلام
اگه زياد دانلود شبانه داشته باشي شاتل فكر ميكنم سرعتتون رو محدود ميكنه
پارس آنلاين به نظر من بهتره!
با دانلود منيجر حدود 250 -265
اكانت 2 مگ نامحدود
دانلود شبانه پارس آنلاین از همه بهتره بعدشم مکس نت. البته کیفیت مکس نت در روز بهتره از پارس
دوستانی که از مخابرات سرویس دارن، اگه به صورت pppoe وصل میشید یه لطفی کنید و dns ها رو تو مودم عوض کنید و مثلا بذارین 4.2.2.2 و 4.2.2.4 و دوباره کانکت بشین
به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین و یه تست بگیرید ببینید dns های ایرانی هستن یا خارجی. فکر کنم مخابرات باز خراب کاری کرده!
دي ان اس هايي كه من ست كردم 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هست و تو سايتي كه داديد هم خارجي هستن!
عجب وضعی![]()
یه چیزی شنیدم : میگن این اختلالات به خاطر کمبود پهنای باند مخابراته حتی دقت کنید یه هفته مونده به آخر ماه شروع شده به نظرتون تا چه حد میتونه حقیقت داشته باشه ؟
چون مثل اینکه تغییراتی دادن و 2-3 روزه که آی پی سایتهایی که فیلترن دیگه برگردونده (resolve) نمیشه و آی پی 10.10... دیده میشه!
براي بعضي سايتها هم not found ميزنه![]()
Last edited by hp980; 20-11-2013 at 18:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)