تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 615 از 1178 اولاول ... 1155155656056116126136146156166176186196256657151115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,141 به 6,150 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه بابا همین 16 هم زیاده.
    کیبرد فولش و کانفیگ خوبش خودشو بهم تحمیل کرده

درمورد رده بندی دل تو اروپای غربی و آمریکا قافیه رو به اچ پی باخته.
    دل رو ملت به خاطر ارزونیش میخرن.
    نه داداش مردم دل رو بخاطر ارزونیش نمیخرن ، برای کیفیت و قیمت مناسب میخرن ، میخوای 10 مدل لپ تاپ با مشخصات خوب مثل رم 3 گیگ هارد 160 و dvd+rw و بلوتوث و cpu 2.0 معرفی کنم زیر 650 ؟؟؟!! کدوم لپ تاپ دل با این مشخصات این قیمت رو داره ؟ تازه به اونا یه پرینتر و کیف رایگان هم میدن ! میخوای بهت لینک میدم ببینی ، چرا مردم اونا رو نمیخرن ؟؟ اگه جوابش رو پیدا کردی بهم بگو ...

داره خودمونی میشه PSPMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه داداش مردم دل رو بخاطر ارزونیش نمیخرن ، برای کیفیت و قیمت مناسب میخرن ، میخوای 10 مدل لپ تاپ با مشخصات خوب مثل رم 3 گیگ هارد 160 و dvd+rw و بلوتوث و cpu 2.0 معرفی کنم زیر 650 ؟؟؟!! کدوم لپ تاپ دل با این مشخصات این قیمت رو داره ؟ تازه به اونا یه پرینتر و کیف رایگان هم میدن ! میخوای بهت لینک میدم ببینی ، چرا مردم اونا رو نمیخرن ؟؟ اگه جوابش رو پیدا کردی بهم بگو ...

کی میگه نمیخرن. یه سر بزن بازار ببین c797 کامپک چطوری داره فروش میره.یا ibm n200af3.
    دل الانشم تو کلی از مدلهاش از گرافیک باستانی سری 8 nvidia استفاده میکنه که 8400 از 9200 هم ضعیفتره.در ضمن به علت کلاک بالاتر و 65 نانومتری بودن مصرف و تولید گرمای بیشتری نسبت به 9200 داره.(که 45 نانومتریه)
    شما اچ پی رو نگاه کن گرافیکهاش هم سری 9 هستند.
    جدیدا همشون به سیستم محافظ هارد مجهز شدن.
    تو ایران ملت فقط به cpu نگاه میکنن. کش cpu 6 چنان سر مستشون میکنه که قبل از بردن اسم لپتابشون 6 بودن کش cpu شون رو گوشزد میکنن.
    به نظر من تنها سری از دل که ارزش خرید داره سری latitud هستدو بس.(این نظر کاملا شخصیه)

3. این کاربر از PSPMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض بهترین لپ تاپ هر برند - این پست sony

دوباره سلام بچه ها ، از اونجا که دیدم خیلی ها با مدل های برتر هر برند آشنا نیستن این پست رو براتون میفرستم امیدوارم به دردتون بخوره ، منظور از بهترین مدل مدلیه که از هر نظر کامل خوش قیافه سرعت بالا و با دوام قیمت متعادل هست و امیدوارم به دردتون بخوره ، این پست مربوط میشه به دستگاه های سونی :

مدل : AR-870
    قیمت در ایران : 1.610.000 ( فوق العاده )
    گارانتی : 1 سال نوتالی ( معمولی )

CPU : Core2Duo 6MB-800 Mhz 2.5 Ghz
    RAM : 4 MB DDR2
    HDD : 500 GB 5400 RPM
    LCD : 17" WXGA 1440 x 900
    VGA : Geforce 8600M
    ODD : Blueray RW
    Weight : 3.2 KG
    Made in USA
    Bluetooth & Webcam Integrated + HDMI Port

این دستگاهی که اینجا براتون معرفی کردم جزو بهترین های سونی هست ، اگر چه سری AR یه کم قدیمی شده اما جزو بهترین دستگاه های سونی هست و با این قیمت و مشخصات عالیه برای بازی و کارهای گرافیکی و طراحی ، ال سی دی عالی داره و رزولوشن قابل قبولی برای این سایز صفحه ... میتونین روش حساب کنین ...

Last edited by Pami; 14-02-2009 at 17:48.

5. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض بهترین لپ تاپ هر برند - این پست dell

خب این پست هم مخصوص لپ تاپ دل هست و بهترین لپ تاپ موجود برای خریداران با توجه به قیمت و کارایی رو معرفی میکنم

مدل : XPS M1530
    قیمت در ایران : 1.520.000
    گارانتی : اریس ( معمولی )

CPU : Core2Duo 6MB-800-2.5Mhz ( T9300 )
    RAM : 3GB DDR2 800 Mhz
    HDD : 500GB Sata 5400 RPM
    LCD : 15.4" WXGA TrueBright 1280x800
    ODD : DVD+RW 8x
    VGA : Geforce 8600 GT
    Weight : 2.4 KG
    Made in Poland or Malysia
    Bluetooth & Webcam & Fingerprint & 9cell Battery & HDMI Port

یکی از بهترین و زیباترین دستگاه های ساخته شده توسط دل که ظاهر عالی و وزن سبکی داره و ال سی دی بهبود یافته و کامل و غنی از انواع پورت ها گرافیک عالی ، انتخاب اول دل ... هرگز پشیمون نمیشین از انتخاب 1530

7. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض بهترین لپ تاپ هر برند - این پست hp

این هم پست مخصوص برای لپ تاپ HP ، تا جایی که من میدونم بهترین مدل HP در حال حاضر این دستگاه هست ، اگه کسی بهتر سراغ داره بگه ...

مدل : DV7-1070
    قیمت در ایران : 1.950.000 ( نوتالی ) و 2.050.000 ( ایران اچ پی )
    گارانتی : 1 سال نوتالی و 1 سال ایران اچ پی

CPU : 2.53 Mhz 6MB-1066
    RAM : 4GB DDR2 800 Mhz
    HDD : 2x320 GB 5400 RPM
    LCD : 17" WXGA 1440x900 BrightView
    VGA : Geforce 9600 GT
    ODD : BlueRay-Rom DVD+RW
    Weight : 3.2 KG
    Bluetooth & Webcam & Fingerprint

به نظر من بهترین دستگاهی که HP تا بحال ساخته و مشخصات و سخت افزار خوب و قوی داره اما ای کاش با اینهمه خرج درایو اپتیکال رو BR-RW میکرد ...

9. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بقیه برند ها رو هم اگه خدا بخواد فردا براتون حتما میزارم ، میخوام کامل اکثر برند های تو بازار ایران رو بهتون معرفی کنم . /

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من چند وقته قصد خريد لب تاپ دارم و توي اينترنت هم خيلي سرچ كردم . نهايتا به سه مدل زير ( با بالاترين كانفيگ هاشون) رسيدم :
    hp dv5 1299
    dell latitude e6500
    sony vaio fw 290
    هر سه تاشون لب تاپ هاي خوبي در برند خودشون هستن و انتخاب كردن بين اونا سخته . هر كدوم خوبي و بدي هايي دارن ولي راستش نظر خودم بيشتر روي دل هستش به چند دليل : 1- چون با نرم افزارهاي مهندسي طراحي و شبيه سازي مثل solid , ansys, fluent , ... زياد كار مي كنم . اهل بازي نيستم و امكانات مولتي مديايي برام اولويت نداره. و ظاهرا گرافيك دل از دوتاي ديگه تو زمينه كاراي مهندسي بهتره
    2- صفحه نمايش دل از نوع led ماته و فكر مي كنم از دو تاي ديگه بهتر باشه و كمتر چشمو اذيت كنه ضمنا رزولوشن بيشتري هم داره(البته من با هيچ كدومشون از نزديك كار نكردم و دوستاني كه كار كردن بهتر مي تونن نظر بدن)
    3- عمر باتري و استحكام بيشتر . حالا كه دارم هزينه زيادي ميدم چه بهتر كه لب تاپ محكم تر باشه
    تنها مورد منفي كه تو فروم هاي خارجي زياد مطرح شده اينه كه ظاهرا كارت گرافيكشون مشكل داره و هر از چند گاه تصوير ثابت ميشه ( freezing )
    مي خواستم ببينم نظر دوستان درباره اين مدل هايي كه انتخاب كردم چيه ؟ اگه موردهاي بهتري هم سراغ دارين معرفي كنيد ممنون مي شم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sorou5h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من يه لپ تاب ميخام بخرم تا 2 ميليون و نيم هم ميتونم پول بدم
    چي بهم پيشنهاد ميكنين ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

سلام
    من يه لپ تاب ميخام بخرم تا 2 ميليون و نيم هم ميتونم پول بدم
    چي بهم پيشنهاد ميكنين ؟
    سلام.به نظر من اگه حال میکنی DELL Precision مدل M6300 رو بگیر 2.400 اینم مشخصاتش:
    Core2 6M 2.8
    4096 DDR2
    160+ SATA
    DVDRW
    17"WXGA
    TFT FX1600M 1.5
    باتریشم 9 سلولی هست فقط خروجی HDMI نداره ظاهرا.وزنشم 3 کیلو ساخت لهستان هم هست،گارانتی دل ایران هم هست.
    یک سری دیگه هم دل داره به نام XPS 1730 که اطلاع ندارم امده تو بازار ایران یا نه،اونم کولاکه.اگرم hp میخوای صبر کن مدل HDX هاش بیاد.البته اینم میگم که من تو کار خریدو فروش نیستم،اینا اطلاعاتی بود که داشتم خواستم کمکت کنم.see u around buddy

در آغاز فعالیت sara.r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من میخوام لپتاپ بخرم و بین دو مدل دل و سونی مرددم. از دوستام که پرسیدم گفتن سونی نسبت به رطوبت حساسه و ممکنه تو آب و هوای شمال دوام نیاره و اینکه سونی به خاطر اسمش قیمتش بالاتره واسه همین بیشتر تمایلم به سمت دل هست. خواستم ازتون تقاضا کنم که اگه میشه با مشخصاتی که من می خوام یه مدل بهم پیشنهاد کنید:
    1- قیمت زیر 1200
    2-سرعت در حد معقول بالا
    3- مشکل سخت افزاری کمتر
    4- عمر و ظرفیت باطری بالاتر
    5- وزن زیر 3کیلو
    5- 14-15 اینچ
    6- اونقدر هم قدیمی نباشه که سال دیگه پشیمون بشم
    7- می خوام کارای روزمره و اتوکد و فوتوشاپ باهاش انجام بدم، ولی احتمال برنامه سنگین تر طراحی رو هم می دم
    8- رم 3 - 4 گیگا بایت
    9- دو هسته ای
    10- مودم، بلوتوث، وب کم، دی وی دی درایو داشته باشه
    11- خلاصه هرچه خوبان دارند داشته باشه
    می شه اسم کشورشم پیشنهاد کنین

در ضمن وسترو 1510 به نظرتون چطوره؟ لطفاً یه خورده سریع جواب من رو بدید آخه واقعاً تو این شلوغ بازار دارم دیوونه میشم!!!!!!!!!
    با تشکر از راهنماییتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •