شاید از استوپره عزیز
استوپر رو تمیز کن یا عوض کن ببین فرقی میکنه
شاید از استوپره عزیز
استوپر رو تمیز کن یا عوض کن ببین فرقی میکنه
سلام تو نظرات خوندم گویا شما هم به درد بنده دچار هستید والا اعصابمو خورد کرده یه دو سه سالیه استبر هم اسپری زدم و تمیز کردن برام دریچه گاز رو هم تمیز کردن یه 2 ماه خوب بود بعدش دوباره مکافات داداش مربوط به اونها نیست احتمالا سنسور دریچه گاز هست باید تعویض کنم دوباره فردا صبح میخوام استارت بزنم والا جراتشو ندارم خداوکیلی![]()
سلام
تست سنسور دریچه گاز با اهم متر خیلی آسونه
نتیجه هم صد درصد دقیق هست
فیشس رو بکشین و سیم اهم متر رو بزنین به دو میخش و آروم دریچه رو بچرخونین
باید عقربه میلبمتری بره بالا
اگر یک جا جهش داره پس سنسور مشکل داره
این سنسور مثل ولوم صدا هست یعنی فقط یک پتانسومتر هست یعنی مقاومت متغیر
از کنارش الکل صنعتی با طبی بریزین توی و تند تند بچرخونینش
احتمال اینکه درست بشه خیلی زیاده
هرگز قطعه ای رو بدون تست کردن تعویض نکنین
به قول معلم فیزیکمون :
خِرُم پُکید از بس گفتم (یعنی گلوم پاره شد)
حالا هی پول بریزین به جیب مال مردم خورهای هزار ملیاردی و حامیانشون
داداش اهم متر چی هست من نمیدونم والا بعدشم خودم بشینم تست کنم؟والا سر ازش درنمیارم میزنم همونم خراب میکنم نمیتونم والا نمیشه ببرم مکانیک تست کنه برام؟
سلام دوستان و سروران گرامی .ماشین من پارس مدل اسفند 85 هست .از اون ماشین هایی هست که اصلا کار نکرده.3 سال اول که باتریشم در اورده بودم چون اصلا نبودم. و این چند سالم در حد سر کار رفتن و برگشتن بوده به حدی که از هر کس میپرسم مدل چنده میگه 90 یا بالاتر.متاسفانه من از ماشین هیچ سر رشته ای ندارم و تمام امور مربوطه به ماشین رو بابام انجام میده.خلاصه اینکه ماشینم 2 هفته است که توی سرعت های پایین و بخصوص سر پیچ خیلی میلرزه یا در واقع بهتر بگم زیر پام احساس می کنم یک میله ضربه هایی به ماشین میزنه(توی سرعت های بالا با به ندرت و شاید اصلا این اتفاق نمی افته).من ساکن بندرعباسم و اینجا تعمیرکار خوبی سراغ ندارم. بیشتر از 10 تا تعمیرکار بردم و هرکدوم یک دلیل مجزا از هم گفتن و منم ترسیدم بدم دستشون و ماشینو خرابتر کنن.میخواستم خواهش کنم اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید که این ضربه از چی میتونه باشه؟ممنون
سلام
نظر بنده:
همون موقع که میلرزه کلاچ بگیرین بیینین تاثیرش چیه ؟
اگر با کلاچ دیگه نمیلرزه پس از موتور یا کلاچ هست
اگر با کلاچ هم قطع نمیشه پس از چرخها یا پلوسها هست
شاید هم لاستیکها به خاطر توقف زیاد در یک نقطه از حالت گِرد خارج شده و لرزش بوجود میاره
بالانس چرخها رو هم روی جک چک کنین
دو چرخ جلو رو با رعایت ایمنی بزنین روی جک
روشن کنین و با دنده 5 آروم آروم سرعت رو ببرین بالا ببینین میلرزه ؟
به هیچ وجه نباید فرمان رو نچرخونین وگرنه پلوسها داغون میشه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-02-2015 at 11:58. دليل: تصحیح
اهم متر یه دستگاه هست که حد اقل 80 هزار تومن پولشه!
ببر یه جا یه دشت بهش بده بگو تست کنه برات!
من وایر شمع هام رو رفتم یه باطری ساز با اهم متر گفتم بیا چک کن! با اینکه تعجب کرده بود اومد چک کرد..آخرش هم گفت برو داداش کاری نکردم که....ولی من یه 2 تومن بهش دادم... با انصاف باشه طرف چیزی ازت نمیگیره برای یه تست ساده...نهایت یه دشت بهش میدی!
حرف دوستمون Ali_softcenter درسته
شما یا باید خودتون وقت صرف کنین و یاد بگیرین یا باید پول بدین به مکانیک تا براتون تست کنه البته اگه اهم متر داشته باشه و بدونه چطوری تست میشه
یک مشکل دیگه هم وجود داره :
بعضیهاشون پول میگیرند و کار مفیدی انجام نمیدند یا بدتر , میزنند یه چیز دیگه رو هم خراب میکنند یعنی به قول ننه آقا !!! میزنه کور مَکوریش میکنه میره
روش تست با اهم متر اینه . البته با ولتمترش چون باید ولناژ رو اندازه بگیرین که خیلی ساده هست و لذت بخش چون خودکفائی لذت داره یعنی محتاج دیگران نبودن
روش تست :
محتوای مخفی: !
سلام
اهم متر 20 یا 25 تومنی عقربه ای هم هست که کار رو راه میندازه
اون مکانیک تعجب کرده چون بنده خدا تو عمرش همچین چیزی نشنیده
باید یه پولی هم بهتون پرداخت میکرد چون چیز مهمی بهش یاد دادین
خیلی از مکانیکها فقط با شاگردی کار یاد گرفته اند و تجربه روی ماشبنهای مردم و حدس و گمان
وقتی یک نفر تب میکنه , دکتر میدونه که تب علامت خیلی از بیماریهاست و نمیشه فقط به صرف تب داشتن گفت حتما فلان بیماری رو داره
اما بعضی مکانیکها چون یکی دو بار دیده ماشین که دک یا ریپ میزنه تو حرکت وایرشمعش خرابه , دیگه به خیالش هر ماشینی اینطوریه پی وایرش خرابه
کاشکی حالا وایرها رو تست میکرد تا ببینه کدومش خرابه .
همه ی وایرها رو میکنه میندازه دور و چهار تا وایر نو میذاره جاش !!!!
اگر هم درست نشد شروع میکنه به تعویض قطعات دیگه (فیلتر سوخت , شمعها , دلکو , کویل و غیره )
مشتری بینوا هم اگه هیچ اطلاعاتی نداشته باشه , هر چی مکانیک بهش بگه میگه چشم , سمعاً و طاعه مردم 2 راه بیشتر ندارند :
یا خودشون رو با علم و دانش قوی کنند
یا هی بشند قربانی ناواردها و بی وجدانها
اهم متر یار وفاداری هست و ابزاری قدرتمند
بزودی در تاپیک صرفه جوئی موارد استفاده اس رو درج میکنم
سلام ممنونم تست میکنم اطلاع میدم تا بعدظهر مرسی بابت توضیحات کامل وبی نقص شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)