تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 615 از 905 اولاول ... 115515565605611612613614615616617618619625665715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,141 به 6,150 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان مدتیست موقعی که ماشین خاموش هست مثلا یه هفته یا 3 روز یا دو روز تو حیاط خوابیده بعد میرم سراغش استارت میزنم دور موتور سیخ میره رو 2 یا 3 و گاز میخوره چند ماه پیش بردم زدم دیاگ نشون داد eror سنسور دریچه گاز برام کمی تنظیمش کرد یه 6 الی 7 ماهی خوب بود دوباره الان تو حیاط استارت میزنم همون اش و همون کاسه از یه اهل فن پرسیدم گفت سنسور دریچه گاز رو کلا تعویض کن ایا مربوط به اون هست؟اگر اره چه مارکهایی تو بازار خوبه من بخرم بندازم رو ماشینم پراید 87 دارم تمامی نمایندگیهای سایپا رو زیر پام گذاشتم موجود نداشتن و همینطور لوازم یدکیهای مجاز سایپا در کرمانشاه مارکهای متفرقه چه مارکی خوبه دوستان؟واینکه قیمتش درچه حدودی هست؟ راستی میگن زیمنس میخوره ماشینم

شاید از استوپره عزیز

استوپر رو تمیز کن یا عوض کن ببین فرقی میکنه

2. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شاید از استوپره عزیز

استوپر رو تمیز کن یا عوض کن ببین فرقی میکنه
    سلام تو نظرات خوندم گویا شما هم به درد بنده دچار هستید والا اعصابمو خورد کرده یه دو سه سالیه استبر هم اسپری زدم و تمیز کردن برام دریچه گاز رو هم تمیز کردن یه 2 ماه خوب بود بعدش دوباره مکافات داداش مربوط به اونها نیست احتمالا سنسور دریچه گاز هست باید تعویض کنم دوباره فردا صبح میخوام استارت بزنم والا جراتشو ندارم خداوکیلی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام تو نظرات خوندم گویا شما هم به درد بنده دچار هستید والا اعصابمو خورد کرده یه دو سه سالیه استبر هم اسپری زدم و تمیز کردن برام دریچه گاز رو هم تمیز کردن یه 2 ماه خوب بود بعدش دوباره مکافات داداش مربوط به اونها نیست احتمالا سنسور دریچه گاز هست باید تعویض کنم دوباره فردا صبح میخوام استارت بزنم والا جراتشو ندارم خداوکیلی
    سلام
    تست سنسور دریچه گاز با اهم متر خیلی آسونه
    نتیجه هم صد درصد دقیق هست
    فیشس رو بکشین و سیم اهم متر رو بزنین به دو میخش و آروم دریچه رو بچرخونین
    باید عقربه میلبمتری بره بالا
    اگر یک جا جهش داره پس سنسور مشکل داره
    این سنسور مثل ولوم صدا هست یعنی فقط یک پتانسومتر هست یعنی مقاومت متغیر
    از کنارش الکل صنعتی با طبی بریزین توی و تند تند بچرخونینش
    احتمال اینکه درست بشه خیلی زیاده
    هرگز قطعه ای رو بدون تست کردن تعویض نکنین
    به قول معلم فیزیکمون :
    خِرُم پُکید از بس گفتم (یعنی گلوم پاره شد)

حالا هی پول بریزین به جیب مال مردم خورهای هزار ملیاردی و حامیانشون

5. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    تست سنسور دریچه گاز با اهم متر خیلی آسونه
    نتیجه هم صد درصد دقیق هست
    فیشس رو بکشین و سیم اهم متر رو بزنین به دو میخش و آروم دریچه رو بچرخونین
    باید عقربه میلبمتری بره بالا
    اگر یک جا جهش داره پس سنسور مشکل داره
    این سنسور مثل ولوم صدا هست یعنی فقط یک پتانسومتر هست یعنی مقاومت متغیر
    از کنارش الکل صنعتی با طبی بریزین توی و تند تند بچرخونینش
    احتمال اینکه درست بشه خیلی زیاده
    هرگز قطعه ای رو بدون تست کردن تعویض نکنین
    به قول معلم فیزیکمون :
    خِرُم پُکید از بس گفتم (یعنی گلوم پاره شد)

حالا هی پول بریزین به جیب مال مردم خورهای هزار ملیاردی و حامیانشون
    داداش اهم متر چی هست من نمیدونم والا بعدشم خودم بشینم تست کنم؟والا سر ازش درنمیارم میزنم همونم خراب میکنم نمیتونم والا نمیشه ببرم مکانیک تست کنه برام؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان و سروران گرامی .ماشین من پارس مدل اسفند 85 هست .از اون ماشین هایی هست که اصلا کار نکرده.3 سال اول که باتریشم در اورده بودم چون اصلا نبودم. و این چند سالم در حد سر کار رفتن و برگشتن بوده به حدی که از هر کس میپرسم مدل چنده میگه 90 یا بالاتر.متاسفانه من از ماشین هیچ سر رشته ای ندارم و تمام امور مربوطه به ماشین رو بابام انجام میده.خلاصه اینکه ماشینم 2 هفته است که توی سرعت های پایین و بخصوص سر پیچ خیلی میلرزه یا در واقع بهتر بگم زیر پام احساس می کنم یک میله ضربه هایی به ماشین میزنه(توی سرعت های بالا با به ندرت و شاید اصلا این اتفاق نمی افته).من ساکن بندرعباسم و اینجا تعمیرکار خوبی سراغ ندارم. بیشتر از 10 تا تعمیرکار بردم و هرکدوم یک دلیل مجزا از هم گفتن و منم ترسیدم بدم دستشون و ماشینو خرابتر کنن.میخواستم خواهش کنم اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید که این ضربه از چی میتونه باشه؟ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان و سروران گرامی .

ماشین من پارس مدل اسفند 85 هست .از اون ماشین هایی هست که اصلا کار نکرده.3 سال اول که باتریشم در اورده بودم چون اصلا نبودم.

و این چند سالم در حد سر کار رفتن و برگشتن بوده به حدی که از هر کس میپرسم مدل چنده میگه 90 یا بالاتر.

متاسفانه من از ماشین هیچ سر رشته ای ندارم و تمام امور مربوطه به ماشین رو بابام انجام میده.خلاصه اینکه ماشینم 2 هفته است که توی سرعت های پایین و بخصوص سر پیچ خیلی میلرزه یا در واقع بهتر بگم زیر پام احساس می کنم یک میله ضربه هایی به ماشین میزنه(توی سرعت های بالا با به ندرت و شاید اصلا این اتفاق نمی افته).

من ساکن بندرعباسم و اینجا تعمیرکار خوبی سراغ ندارم. بیشتر از 10 تا تعمیرکار بردم و هرکدوم یک دلیل مجزا از هم گفتن و منم ترسیدم بدم دستشون و ماشینو خرابتر کنن.میخواستم خواهش کنم اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید که این ضربه از چی میتونه باشه؟ممنون
    سلام
    نظر بنده:
    همون موقع که میلرزه کلاچ بگیرین بیینین تاثیرش چیه ؟
    اگر با کلاچ دیگه نمیلرزه پس از موتور یا کلاچ هست
    اگر با کلاچ هم قطع نمیشه پس از چرخها یا پلوسها هست
    شاید هم لاستیکها به خاطر توقف زیاد در یک نقطه از حالت گِرد خارج شده و لرزش بوجود میاره
    بالانس چرخها رو هم روی جک چک کنین

دو چرخ جلو رو با رعایت ایمنی بزنین روی جک
    روشن کنین و با دنده 5 آروم آروم سرعت رو ببرین بالا ببینین میلرزه ؟
    به هیچ وجه نباید فرمان رو نچرخونین وگرنه پلوسها داغون میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 18-02-2015 at 11:58. دليل: تصحیح

9. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

داداش اهم متر چی هست من نمیدونم والا بعدشم خودم بشینم تست کنم؟والا سر ازش درنمیارم میزنم همونم خراب میکنم نمیتونم والا نمیشه ببرم مکانیک تست کنه برام؟
    اهم متر یه دستگاه هست که حد اقل 80 هزار تومن پولشه!

ببر یه جا یه دشت بهش بده بگو تست کنه برات!

من وایر شمع هام رو رفتم یه باطری ساز با اهم متر گفتم بیا چک کن! با اینکه تعجب کرده بود اومد چک کرد..آخرش هم گفت برو داداش کاری نکردم که....ولی من یه 2 تومن بهش دادم... با انصاف باشه طرف چیزی ازت نمیگیره برای یه تست ساده...نهایت یه دشت بهش میدی!

11. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض روش تست سنسور درچه گاز با ولتمتر

داداش اهم متر چی هست من نمیدونم والا بعدشم خودم بشینم تست کنم؟

والا سر ازش درنمیارم میزنم همونم خراب میکنم نمیتونم والا نمیشه ببرم مکانیک تست کنه برام؟
    حرف دوستمون Ali_softcenter درسته
    شما یا باید خودتون وقت صرف کنین و یاد بگیرین یا باید پول بدین به مکانیک تا براتون تست کنه البته اگه اهم متر داشته باشه و بدونه چطوری تست میشه

یک مشکل دیگه هم وجود داره :
    بعضیهاشون پول میگیرند و کار مفیدی انجام نمیدند یا بدتر , میزنند یه چیز دیگه رو هم خراب میکنند یعنی به قول ننه آقا !!! میزنه کور مَکوریش میکنه میره

روش تست با اهم متر اینه . البته با ولتمترش چون باید ولناژ رو اندازه بگیرین که خیلی ساده هست و لذت بخش چون خودکفائی لذت داره یعنی محتاج دیگران نبودن

روش تست :

محتوای مخفی: ! 
    نقل قول نوشته شده توسط MOHAMMAD1346

با این روش سنسور دریچه ی گاز رو تست کنین که مطمئن بشین سالمه یا نه :
    وسائل لازم :

اهم متر ( مولتی متر )
    عکسهاش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آموزش کار باهاش

سنجاق قفلی یا گیره ی کاغذ ) فلزی)

روش کار :
    1- سنسور دریچه ی گاز روی ماژول دریچه ی گاز نصب شده

شماره 9 در کاتالوگ صفحه ی 1A-3
    اسمش به انگلیسی
    TPS یا thruttle position sensor هست
    این عکس فیش سنسور دریچه ی گاز هست ( شماره 4 ) . البته شما نباید فیش رو دربیارین .

فیشش معمولا 3 تا سیم داره
    سیاه ( منفی )
    آبی که از کامپیوتر برق میده به سنسور و همیشه 4.5 تا 5 ولت برق مستقیم ( DC) داره .
    آبی/قرمز که برق میفرسته برای کامپیوتر ( ولتاژ خروجی ولتاژ سنسور دریچه ی گاز ) .

باید سنجاق قفلی رو از کنار سیم آبی رنگ فرو کنین توی فیش تا آخر و برسه به سر سیم . به این شکل :

مراقب باشین اشتباهاً به سیم آبی نزنین چون اون سیم برقش همیشه ثابت هست (4.5ولت ) .
    بعدش باید اهم متر ( مالتی متر ) رو بذارین رویِ 10 ولتِ DC و سیم قرمز ولتمتر رو بزنین به گیره ی کاغذ یا سنجاق قفلی به این شکل :

سیم سیاه ولتمتر رو هم بزنین به بدنه ( به موتور نزنین )
    حالا سوئیچ رو باز کنین اما استارت نزنین و موتور رو روشن نکنید .
    بعدش با دستتون اون قطعه ای که روی دریچه ی گاز هست و سیم پدالِ گاز بهش وصل شده و فنردار هست رو بگردونین
    قطعه ی یک در این عکس :

باید عقربه ی ولتمتر بره بالا .
    اگر عقربه تکون نمیخوره پس گیره ی کاغذ درست وصل نشده . تکونش بدین و فشارش بدین تا وصل بشه .

باید میلیمتر میلیمتر اون قطعه رو بچرخونین . باید همزمان با چرخش اون قطعه , عقربه ی ولتمتر هم میلیمتر میلیمتر بره بالا و اصلاً حالتِ پرشی نداشته باشه .
    وقتی گاز نمیدین و دریچه ی گاز بسته هست ولتاژ خروجی سنسور حدود 0.4 تا 0.8 ولت هست .

اگر عقربه یا عدد ولتمتر پرش داره پس سنسور مشکل داره و باید باز بشه و کمی الکل صنعتی یا طبی بریزید توش و با دست بچرخونینش 30 ثانیه تا کثیفیهای روی ولوومی ( پتانسیومتر - مقاومتِ متغیر ) که توش هست تمیز بشه .
    بعدش صبر کنین 10 دقیقه تا الکلش خشک بشه و نصبش کنین و دوباره تست کنین .
    اگرهنوز هم کمی پرش داره , دوباره تمیزش کنین .
    اگر اصلا عقربه حرکت نمیکنه , گیره ی کاغذ رو بزنین به سیم آبی و ولتاژ بگیرین , باید 4.5 ولتِ ثابت باشه .
    سوالی داشتین مطرح کنین .

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اهم متر یه دستگاه هست که حد اقل 80 هزار تومن پولشه! ببر یه جا یه دشت بهش بده بگو تست کنه برات!من وایر شمع هام رو رفتم یه باطری ساز با اهم متر گفتم بیا چک کن!
    با اینکه تعجب کرده بود اومد چک کرد..آخرش هم گفت برو داداش کاری نکردم که....ولی من یه 2 تومن بهش دادم... با انصاف باشه طرف چیزی ازت نمیگیره برای یه تست ساده...نهایت یه دشت بهش میدی!
    سلام
    اهم متر 20 یا 25 تومنی عقربه ای هم هست که کار رو راه میندازه
    اون مکانیک تعجب کرده چون بنده خدا تو عمرش همچین چیزی نشنیده
    باید یه پولی هم بهتون پرداخت میکرد چون چیز مهمی بهش یاد دادین
    خیلی از مکانیکها فقط با شاگردی کار یاد گرفته اند و تجربه روی ماشبنهای مردم و حدس و گمان
    وقتی یک نفر تب میکنه , دکتر میدونه که تب علامت خیلی از بیماریهاست و نمیشه فقط به صرف تب داشتن گفت حتما فلان بیماری رو داره

اما بعضی مکانیکها چون یکی دو بار دیده ماشین که دک یا ریپ میزنه تو حرکت وایرشمعش خرابه , دیگه به خیالش هر ماشینی اینطوریه پی وایرش خرابه
    کاشکی حالا وایرها رو تست میکرد تا ببینه کدومش خرابه .
    همه ی وایرها رو میکنه میندازه دور و چهار تا وایر نو میذاره جاش !!!!
    اگر هم درست نشد شروع میکنه به تعویض قطعات دیگه (فیلتر سوخت , شمعها , دلکو , کویل و غیره )
    مشتری بینوا هم اگه هیچ اطلاعاتی نداشته باشه , هر چی مکانیک بهش بگه میگه چشم , سمعاً و طاعه مردم 2 راه بیشتر ندارند :

یا خودشون رو با علم و دانش قوی کنند
    یا هی بشند قربانی ناواردها و بی وجدانها

اهم متر یار وفاداری هست و ابزاری قدرتمند

بزودی در تاپیک صرفه جوئی موارد استفاده اس رو درج میکنم

15. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حرف دوستمون Ali_softcenter درسته
    شما یا باید خودتون وقت صرف کنین و یاد بگیرین یا باید پول بدین به مکانیک تا براتون تست کنه البته اگه اهم متر داشته باشه و بدونه چطوری تست میشه

یک مشکل دیگه هم وجود داره :
    بعضیهاشون پول میگیرند و کار مفیدی انجام نمیدند یا بدتر , میزنند یه چیز دیگه رو هم خراب میکنند یعنی به قول ننه آقا !!! میزنه کور مَکوریش میکنه میره

روش تست با اهم متر اینه . البته با ولتمترش چون باید ولناژ رو اندازه بگیرین که خیلی ساده هست و لذت بخش چون خودکفائی لذت داره یعنی محتاج دیگران نبودن

روش تست :

محتوای مخفی: ! 

سلام ممنونم تست میکنم اطلاع میدم تا بعدظهر مرسی بابت توضیحات کامل وبی نقص شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •