فكر نمي كنم تخفيف تو هزينه گيگ ها باشه..آخه يك گيگ رو همون قيمت قبلي حساب مي كنه
احتمالا بايد به مقدار تخفيف به حجم خريداري شده اضافه كنه كه اينكارم نكرد![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
فكر نمي كنم تخفيف تو هزينه گيگ ها باشه..آخه يك گيگ رو همون قيمت قبلي حساب مي كنه
احتمالا بايد به مقدار تخفيف به حجم خريداري شده اضافه كنه كه اينكارم نكرد![]()
تخفیف فقط شامل تمدید یا خرید سرویسه
خرید حجم شامل تخفیف نمیشه.
سلام
داداشی نمیدونم مصرفتون چه جوریه و چه کارایی با اینترنت میکنین اما از من میشنوی 1 مگ بگیر و شب دانلود کن.
مثلا من تو روز بیشتر سایت نگاه میکنم و به طور کل تو اینترنت گشت میزنم ( اهل گیم و این چیزا نیستم) برای همین ماهی 5 گیگ هم زیادمه برای همین 3 ماه 15 گیگ میگیرم و چون سرویسم دو مگ هست با این ساعت های جدید بالای 140 گیگ میگیرم روزانه حداقل 5 گیگ دانلود میکنم. به عبارتی گشت و گذار رو برای روز گذاشتم و دانلود رو برای شب
این عکس رو ببین:
حجمی که تو ساعات رایگان میگیرم از سرور های دانلودها و مدیافایر ( خودت جمع بزن)
اینم دانلود روزانم اونایی که میبینی کم هستن چون چیزی نداشتم دیگه دانلود کنم
![]()
سرویس 1 مگ دارم ساعت رایگان سرعت روی 20 میاد مرکز مخابراتی پیام نور پونک.همشون کلاه بردارن این شرکتهای اینترنتی
سلام
شهر به شهر فرق میکنه
این وضعیت اسیاتک تو اهوازه که از نظر من حرف نداره
ماهی حداقل 140 گیگ...![]()
اینجا اردبیل
سرویس 128 نامحدود طلایی !
سرعت دالود 15-17 متغیر
سلام به همه دوستان
من سرعت دانلودم شبانه رایگان تویه 1 یا 2 ساعت اول خیلی خوبه ولی ساعت 2:30 یا حدود ساعت 3 خیلی بد میشه حدودا از 250 میاد 120 تا 150 بعد بازم ساعت 7 صبح سرعت میاد رویه 250
میخواستم بدونم به نظرتون این اتفاق عادیه یا مشکل از طرف منهکه تو این ساعت هایه مشخص سرعتم تغییر میکنه!
سلام.
دوستان این شبانه نیم بهای آسیا تک دیگه چه صیغه ایه...
ممنون میشم یکی برام توضیح بده
سلام
یعنی اگه دوگیگ دانلود کنی به اندازه یک گیگ از حسابت کم میشه
اصلا ارزش نداره. 5گیگ ترافیک بگیری بهتره حداقل استرس دانلود نداری...
یاعلی
دوستان چرا تعرفه های خود سایت با تعرفه های صفحه crm.asiatech.ir متفاون !؟ قبل اینکه جشنواره نوروزی رو هم بذارن بازم قیمت های امور مشتکرین کمتر بود ! حالا از فردا میشه همون قیمت های قبلی درسته !؟ بعد نمایندگی هم قیمت های امور مشترکین موقع قرارداد لحاظ میکنه یا قیمت های خود سایت !؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)