سایت p30day.com
همه پکها و اپدیت ها با حجم کم و روش نصب داره![]()
سایت p30day.com
همه پکها و اپدیت ها با حجم کم و روش نصب داره![]()
وقتی نصب کردی باید کرک رو توی سیمز 3 اصلی بریزی لانچر رو باز کردی بایین سمت چپ اونایی که نصب کردی عکسش هست
چیجوری باید توی سیمز show time عضو بشم که بتونم سیم پورت از اینجور چیزا انجام بدم؟
ممنون
لانچر همون سیمز اصلی رو اجرا کنم ؟
سلام بچه ها
من خیلی وقته نیومدم اینجا
چه خبرا؟؟؟
من تازه میخوام به اعتیادم یعنی سیمز برگردم!
میخوام بدونم چطوری تو سیمز3 خیانت کنم؟یادمه نمیشد
آخه همینجوری معمولی که کیف نمیده
لطفا کمکم کنید...
جون خودت یه بار دیگه بگو چی گفتی!!!
این سیمز هم بد آموزی داره هااااا !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برای نصب پک باید بازی اصلی رو هم کرک کرد؟ چون من اپدیت 1.34 نصب کردم ولی کرکش رو ندارم حالا که وارد سیمز پت میشم رو Play میزنم هیچ اتفاقی نمیفته :-؟
کرک 1.34 از p30day.com می تونی دانلود کنی.زمانی سیمز رو نصب کردی اول باید آپدیت کنی بعد پک هارو نصب کنی و بعد کرک رو بریزی داخل bin سیمز 3 و بعد از آیکونی که داخل bin سیمز 3 (TS3W) هست.با استفاده از اون می ری داخل بازی.
سللام
خداروشکر بالاخره یه نفر اومد درمورد خود بازی حرف زد
متاسفانه من از موقعی که امتحاناتم تموم شد هرروز به این تاپیک سر میزدم ولی کلا شده بود پر از پست های خسته کننده در مورد نصب کرک مشکلاتشون
اولا خیانت توی سیمز 3 کلا مثل سیمز 2 باحال جذاب نیست.
دوما برای اینکه بشه روابط بین دوتا سیمز رو خراب کرد باید برید توی قسمت mean بعد از هر کدومش چندتا کلیک کنید البته break up رو نزنید اونموقع از هم دیگه جدا میشن
یک روش دیگه هم هستش که اون باحال تره . خوب :
اول پنهانی یه معشوقه پیدا کنید بعد باهاش روابط صمیمی بهم بزنید
بعدش اون طرفو بیارید خونتون ( البته موقعی که همسر سیمزتون خونست )
بعد به سیمزتون دستور بدین که جلوی هسمرش , معشوقشو ببوسه یا هر کاره دیگه که میخواید انجام بده
اون موقع هست که همسرش عصبانی میشه و یه دعوای حسابی راه میوفته !!! بقیشو دیگه نمیدونم ولی فک کنم دیگه نشه دوباره باهاش رابطه ایجاد کرد چون بهش خیانت کردین
OK ??
نه بابا کجاش داره ؟؟؟ اخه اینا مسائل روزمره زندگی هست ! بد اموزی که به حساب نمیاد !این سیمز هم بد آموزی داره هااااا !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by camry; 16-07-2012 at 22:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)