نه ، محدود دارم - 5 گیگ
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه ، محدود دارم - 5 گیگ
اره متوجه هستم ولی منظورم اینه که مثلا مخابرات 80000 تا مشترک گرفته تو تهران.
معلومه از اینا ممکنه چند تایی بهر دلیلی مشکل داشته باشن ولی این مشکلات عمومی نیست. میخوام بگم اگه یک نفر یه روزی تو یک مرکزی مشکل داره لزوما همه مشترکای اون مرکز مشکل ندارن.
باید بررسی شه چرا و از کجا این مشکل ایجاد شده
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
اون کاری که گفتم رو انجام دادی؟ سرعت کانکت مودمت الان چنده؟
همکار عزیزیعنی اگه من بخوام یه نفرو معرفی کنم نباید طرف بره شرکت واسه ثبت نام؟فقط از سایت ثبت نام کنم واسش و کد معرف خودمو بزنم ؟یا نه اول باید تو سایت ثبت نام کرد بعد رفت شرکت واسه ادامه کارا؟
راستی اینم از دوستت بپرس چرا شب ساعت 1 سرعت از 100 میاد رو 60و تا ساعت 4 که ملت واسه سحری پا میشن ادامه داره و راس 4 میپره رو 100 و تا 6 ادمه داره؟؟ این کار 3-4 شبه شروع شده
بابا من این همه تعریف و تمجید کردم از اندیشه قرار شد(!)سرعتم ببرید بالا نه پایین(خط423 اندیشه)
خط 4 اندیشه سرعت روز 100 و شب 60-100 چشم شیطون کر! مثه اینکه اندیشه دوباره داره جون میگیره و فعلا شاتل به علت سرعت 80 حداکثر و قیمت بالای شارژ حجمی اصلا بصرفه نیست( ببین بازم تعریف کردم یه کاریش بکن)
Last edited by foa.neh; 01-09-2010 at 14:08.
الان مگه شما هم بیکاری که تو بیکاری همکارمی؟
اره میتونی ثبت نام کنی بعد طرف بره فرمها رو امضا کنه. اونجا شماره مشترکیشو بگه که دیگه دوباره براش ثبت نام نکنن.
در مورد سرعت هم که دیگه پرسیدن نداره معلومه سیاستشونه. چون شب مشکل داشتن سرعت رو کم کردن که همه حداقل 60-100 کیلو بگیرن بعداز 1-2 ساعت میکنن بالای 100. اینکه سر ساعت تغییر میکنه حتما یک اتفاق فنی میوفته نمیشه اتفاقی باشه
ولی هر کاری کرده باشن تونستن یکم سامان بدن شرایط رو . من خودم شبا اینترنت کار میکنم و مشکلی خاصی که ادم رو اذیت کنه تو شبکه ندارم.
دیشب سرعت شبانه اندیشه 772 افتضاح بود.کلا 200mb دانلود کردم.از 1 تا 6
خط 3 اندیشه هم دیشب حدود همین ساعت قطع شده بود.
من دیشب دقیقا ساعت 4.15 خوابیدم قطع نشدم مرکز 2 هستم خوب چرا زنگ نزدین پشتیبانی حتما پی گیر می شدین ببین موضوع چیه؟
mailer عزیز
کدوم مرکز هستی ، شاید تو تو مرکزی هستی که مشکل نداره
.
لطفا جواب بدید دوستان![]()
تعریف نباشه و مارو محکوم به تبلیغ از یه شرکت نکنن من رفتم شاتل 128 گرفتم ، اصلا نمی خوام تعریف کنم ولی سرعتم همیشه خوبه سایتا رو راحت باز می کنم و دانلود هم روی 65 تا 80 هست . شبا هم اصلا افت سرعت ندارم
تاحالا هم DC نشدم
مرکز 772 گلسار
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
فکر نکنم سرعت یه سرویس تو مراکز مختلف برای یه شرکت تغییر کنه مگه اینکه تعداد کاربر بیشتری داشته باشه و از یه پهنای باند محدود استفاده کنه که کم بیاره وگرنه احتمالا تعریف یک سرویس توی سیستمشون یکی هست
من که 128 دارم دانلودم بین 65 تا 80 در نوسان هست هم روز هم شب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)