خوب منم که همینو گفتیم!
مثلا 40 گیگ بازی GOW3 رو میشه در کمتر از 1 ساعت انتقال داد به کنسول.
خوب منم که همینو گفتیم!
مثلا 40 گیگ بازی GOW3 رو میشه در کمتر از 1 ساعت انتقال داد به کنسول.
عزیز دل کارت شبکه PS3 گیگابیت هست.
گیریم شما کابل CAT5e هم استفاده کنی( دوست من کابل CAT6 که اینجا تو ایران جا افتاده و شما استفاده میکنی تو همه جای دنیا به خاطر مشکلات فیزیکیش منسوخ شده و با CAT5e جایگزین شده.)
کارت شبکه پیشفرظ سیستم های جدید فقط Gigabit هست. مال من حداقل گیگابیت نیست و Fast Ethernet هست.
کلاً من ممکنه بیام از Fiber Optic برای جابجایی اطلاعات استفاده کنم. ولی سعی میکنم راه های متداول و در دسترس همه رو پیشنهاد بدم .
من در مقابل این اطلاعات عظیم شما درباره شبکه هیچ ادعایی ندارم دوست من ، ولی در حد شاگردی شما اطلاعاتم بالا هست.
و اینکه چرا یک دستگاه از حداکثر پهنای باندش تو ارتباط TCP استفاده نمی کنه: یک سرویس وجود داره به نام QOS یا Quality of service
دیگه اطمینان دارم مبدونی چیه
ارتباط FTP هم خوبه ولی به شرطی شما فایل های کم و حجیم داشته باشی نه فایلهای زیاد و کم حجم.
مثلاً شما سعی کن NeedForSpeed:Hot pursuit رو با FTP بریزی تو PS3 ببین چقدر می کشه. پر از فایلهای ریز هست.
Last edited by sony_W810i; 12-03-2011 at 13:06.
منم تایید می کنم مثلا برای من 18 گیگ littlebigplanet 2 حدودا 1ساعت و نیم طول کشید چون حدود 5000 تا فایل داشت(فایل های 2-3 کیلوبایتی) و سرعت از 40 مگابیت بالا تر نمی رفت![]()
Last edited by Alex merccer; 12-03-2011 at 13:24.
بله میشه.
شما میتونی یه FIFA 2008 یا 2009 رو بخری 5 تومن
فرقی نمیکنه !! شما میتونی KZ 2 رو به جای اینکه از روی PC بریزی روی دستگاه یهو Bluray اش رو که کپی هست رو بخری و مستقیم از خود کنسول بریزی.
اووووووووووووو بابا این دیگه خیلی تخیلی میشه که!! 4-5 سال دیگه KZ 5 هم اومده !!
میلاد من یکم تردید دارم تو عرضه ی قبل از 2013 !! اخه MS با عرضه ی زود 360 یک شکست اولیه رو تجربه کرد و راهی رو رای Sony باز
گذاشت که بیاد عیب و نقص های کنسول MS رو تو ماله خودش در عرض یک سال بر طرف کنه !!
علی جان این سرعتی رو که تو امضای من میبینی مربوط به همین WiMax مبین نت میشه ها !!تازه پینگ من 280 الی 305 هست !! نمیدونم این چرا اینو زده !!
من که خیلی ازش راضی هستم !! هرجا که میبرمش حداقل 4 آنتن رو داره.
میلاد FTP Server کنسول خیلی هماهنگ با سیستم نیست.
الان خیلی خوب شد میلاد , منم دارمش . 61 تومن برای هر ماه با 40GB ترافیک !!
میلادی این چیه پس![]()
ناصر جان چه توقعاتی داری !!! بنده خدا داره با یه Home Brew کار میکنه ها !!![]()
احتمالا تو یکی از 8 مراحل دسته بندی اطلاعات برای Send و Recive نرم افزار خوب عمل نمیکنه .
Last edited by SamGun; 12-03-2011 at 14:16.
والا دوست من راستشو بخواین من در مورد شبکه کردن کامپیوتر واقعا اطلاعاتم کمه!
همین نوع شبکه ای هم که گفتم از توی ویکی پدیا خودنم و گفتم!!
هیچ گونه ادعایی هم مبنی بر بالا بودن اطلاعات حتی توی دروس دانشگاهیم که تموم زندگیم هست هم ندارم چه برسه به شبکه و ...
مگه میشه همچین چیزی!!؟
حتما برنامه Filezilla تون ورژنش قدیمیه!!؟
اون جمله که قرمز کردم کاملاً تایید میشه
ولی منظورت رو از 8 مرحله دسته بندی متوجه نشدم
منظورت همون 7 لایه OSI هست؟
یا 5 لایه TCP؟
این یک قانون کلی هست که همیشه یک پوشه که توش مثلاً 10 تا فایل 20 MB باشه خیلی خیلی سریعتر از یک پوشه که توش 2000 تا فایل 100KB هست منتقل میشه.
مثلاً یک برنامه هست به نام Mobile Atlas Creator که کارش دانلود MAP از google maps- nokia ovi و ..... هست.
من MAP کل تهران رو واسه گوشیم دانلود کردم تا موقع استفاده از GPS از شارژ سیم کارت استفاده نکنم.
کلاً حجمش شد 20 MB ( که کلی فایل چند کیلو بایتی بود)ولی این 20 مگ حدود 15 دقیقه طول کشید تا بریزمش تو MicroSD گوشیم در حالی که یک فایل 20MB معمولی(تک فایل) تو 6-7 ثانیه کپی میشه توش.![]()
7 لایه یا 8 لایه !!؟؟؟
بیین اینا بود دیگه اگه درست یادم باشه :
Physical L
Transport
Presention
Network
DATA Link
Session
Application
Footer
آره ؟
البته یه قانون دیگه هم هست!
و اون اینکه هر چقدر تعداد کانکشن های ترانسفر زیاد تر باشه ( البته تا یه حد معین که باعث قطع ارتباط نشه!) سرعت انتقال بیشتره!
چیزی که در برنامه Filezilla هم شاهد اون هستیم.
یا مثال ساده تر در برنامه Internet Download Manager که اگه مثلا در هنگام دانلود یک فایل حجیم تعداد کانکشن ها رو افزایش بدید سرعت دانلود بهتر و ثابت تر میشه!
سعید دادا یه جور توضیح بده که ما هم بفهمیم !![]()
شهاب جان من اصلا نمیخواستم جسارتی کرده باشم ، فقط اون چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)