من برام بازی کردن یا بازی نکردنش مهم نیست
برای پروژه ام نیاز دارم
دوستان دیگه هم اگر میتونن کمکم کنن![]()
من برام بازی کردن یا بازی نکردنش مهم نیست
برای پروژه ام نیاز دارم
دوستان دیگه هم اگر میتونن کمکم کنن![]()
آخه دوست عزیز سوال شما اصلا سوال نیست،الان من بخوام جواب بدم میتونم بگم شما برو تمام بازیهای دنیا رو بازی کن...............
شما بگید از بازی چی میخواید تا بشه بهتر راهنمایی کرد................
با من هستین؟
اگر منظورتون من بودم که باید بگم همونطور که گفتم من برای بازی کردن نمیخام
من میخام کل شخصیت ها و ابزار الات و .. رو ری دیزاین کنم
برای همین بازی میخام که خیلی شخصیت های پخته نداشته باشه .ساده باشن البته نه خیلی ساده مثلا در حد همن بلو دراگون که گفتم خوبه که بتونم اون رو ارتقا بدم توی طراحی هام!
نمیدونم منظورم رو متوجه میشید یا نه
فقط بازی های جا افتاده مثل سونیک و ماریو نباشه
Last edited by saye; 16-04-2013 at 22:18.
بله بله،دقیقا با شما بودم...............
اینو جایی نگفته بودیدا،الان گفتید..................همونطور که گفتم من برای بازی کردن نمیخام من میخام کل شخصیت ها و ابزار الات و .. رو ری دیزاین کنم
امیدوارم چیزی که میخواید رو پیدا کنید............
خود من چیزی به فکرم نرسید واقعا...........
سلام دوستان
یه لیست می خواستم درست کنم برای قسمت کانون فرهنگی مساجد بخشی دست رسانه های دیجیتال هست و مسئول فرهنگ سازی و این چیزا ..... یه فضایی ( همون گیم نت خودمون ) اختصاص دادن به دخترا و ....
دنبال یه سری بازی هستم که دخترونه باشه برای سنین بین 8 تا 20 سال (" البته شما همو.ن 10 تا 15 حساب کنین ")
بازی ها حتما نباید تحت چارچوب اسلام باشه ٰ هرچی بازی ای که دخترا رو جذب کنه لازم داریم ٰ من این بازی ها رو پیشنهاد دادم و خداروشکر موفق بود :
1. GTA sa (" بی شوخی جدی می گم ")
2. Sims 3
3. همسایه جهنمی
و سه تا بازی فلش که اسم همشون " فروش کیک " داشتند
حالا اگه میشه شما هم راهنمایی ام بکنید .
خیلی ممنونم .
هر 5 تا Angry Birds
Bejeweled 2 Deluxe
Bejeweled Twist
Bejeweled 3
Peggle
Peggle Nights
Dynomite
Moorhuhn ها (تیراندازی یا پازل)
1. GTA sa (" بی شوخی جدی می گم ")
2. Sims 3جداً
سلام دوستا ممنون میشم با جزئیاتی که در زیر معرفی میکنم چند تا بازی خوب برای pc بهم معرفی کنید....
1: چند تا بازی شبیه gta هر چی open world تر بهتر جوری که هر کاری دلت خواست بتونی انجام بدی در کنارش یه ماموریتی چیزی هم داشته باشه....
2: چند تا بازی شبیه prototype یه سوم شخصی که هم قهرمان با نیروهای عجیب غریب و فراطبیعی داشته باشه هم داستان درست و خسابی داشته باشه و هم حالت فری مود داشته باشه...
3: چند تا بازی شبیه جنگهای صلیبی یا همون stronghold crusader که گرافیک خوب و داستان زیبایی داشته باشه و البته محیط تاریخی داشته باشه و سرگرم کننده باشه.( room total war بای کردم به نظرم افتضاح بود)....
4: چند تا بازی ماشینی خوب که حالت free mode runing هم داشته باشه.....
![]()
1: sleeping dogs - saint row
2: همون مورد قبل تا یه حدی این حالت ها رو داره ولی خوب اکمل مشابه پروتوتایپ نمیشه
3: خوب بازی زیاده تاریخی و استراتژی ولی اگه تو شهرسازی بخواین pharaoh و zeus گزینه های خوبی هستن
یری empire و empire earth و ... هم خوبن از نظر جنگی
4: فکر کنم dirt و need for speed گرینه های خوبی باشن
در ابتدا ممنون
در مورد 3 تا جایی که میتونین اسم بهم بدین تا بتونم هر کدومو که بازی نکردم برم امتحان کنم.
در مورد 4 ما چند مدل دیرت و چندین مدل nfs داریم اگه میشه جزئی تر بفرمایید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)