PSP ارزون قیمت نداریم ! (منظورتونو نفهمیدم اصلا)سلام
من یک Psp ارزان قیمت می خواهم.
چه قدره؟
اصلا یک سایت معرفی Psp به من معرفی کنید یا خودتون توضیح بدید.
PSP slim مدل پیانو بلک که هیچ لوازم جانبی خاصی نداره جزو ارزون تر هاست
PSP ارزون قیمت نداریم ! (منظورتونو نفهمیدم اصلا)سلام
من یک Psp ارزان قیمت می خواهم.
چه قدره؟
اصلا یک سایت معرفی Psp به من معرفی کنید یا خودتون توضیح بدید.
PSP slim مدل پیانو بلک که هیچ لوازم جانبی خاصی نداره جزو ارزون تر هاست
مموری هنوز نگرفتم...قبلا یه مموری 1 گیگ Stick Duo واسه گوشی قدیمی سونی اریکسون خودم داشم از اون دارم استفاده می کنم فعلا....می خوام یه رم 4 گیگ بگیرم به نظر شما اصل بگیرم یا Fake ..با توجه به اختلاف قیمت... این غیر اصل ها به خوبی جواب میدن دیگه ...ها!؟بچه ها میشه تجربیاتشونو بگن در این باره....
راستی فریم ور من m33_5,3.80 هست...خوبه ..یا عوضش کنم!؟!؟ مثلا اگه به فریمور های جدید update کنم چه قابلیت هائی بهش اضافه میشه...!؟
راستی وقتی این کلید Select رو میزنی این قسمت umd iso mode که توش چند تا گزینه داره به چه دردی میخوره!؟من دارم از حالت N33 DRIVER استفاده می کنم....اصلا میخواستم بدونم این قسمت به چه درد میخوره!؟؟ اصلا این منویی که با زدن کلید SELECT میاد میشه یه توضیح کوچولو دربارش بدین...همونی که توش Cpu clock xmb و Cpu clock game و ... هستن ..واسه من این 2تا رو Default تنظیمه...
راستی من فعلا usb cable هم هنوز نگرفتم و دارم از کابل usb گوشی موتورولا a1200 خودم واسه psp استفاده میکنم..اون کابلش Mini Usb هست...ولی جواب میده...مشکلی که ایجاد نمیشه!؟؟الان قیمت کابل usb های خود psp چنده!؟
ممنون دوستان![]()
مموری سعی کن اصل بگیری.اگه فک بگیری بعدا برات دردسر درست میکنه.
فریمور هم امکانات خاصی اضافه نشده اما اگه دوست داری از طریق آموزش تاپیک زیر به فریمور 5 آپدیت کن.
اون منو منوی vsh هست که امکانانی از قبیل تنظیم درایور ها و سرعت cpu داره.بهضی از بازی ها مثلا با m33 driver باز نمیشن باید بزاری روی sony np9660 .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد کابل هم نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد.احتیاج به خرید کابل اضافی نیست.
ممنون Choory جان واسه راهنماییت..
بچه ها در مورد لوازم جانبی واسه psp چه چیز هائی بگیرم خوبه...مثلا این چسب محافظ lcd خوبه.!؟/ استفاده کنم ..از بچه ها کسائی که استفاده کردن تجربیاتشونو بگن...یا قاب چی!؟؟در کل میخواستم بدونم شما از چه وسایل جانبی استفاده می کنید!؟/
من هم چسب گرفتم هم قاب logitech (اگه درست نوشته باشم) البته قابش شکست ولی چسبش خدایی خیلی مفیده
فرق psp سفید با نقره ای با سیاه چیه؟
لطفا کامل توضیح دهید.
فکر کنم رنگشون فرق کنه!!
اگه از یک مدل باشند که دیگه فرقی نمیکنه![]()
می شه لطف کنی یه عکسی از چسبش بزاری
جدید اومده من که تا حالا ندیدم !!!
به چه دردی می خوره
من یه هدفون و یه قاب کریستالی و کیفش رو دارم اگه این چسبه هم چیز ردیفی باشه و به کارم بیاد برم اونم بگیرم
نه اشتباه نکن
یک فرقی داره.
psp حدودا چه چقدره؟
چه مدلهایی داره؟
Last edited by armin_software; 01-11-2008 at 18:42.
منظور این دوستان از چسب محافظ صفحه نمایش میباشه که به صورت یک ورقه پیلاستیکی شفافه که یک طرفش چسبناکه و میچسبه به صفحه نمایش و از خش خوردن خود lcd جلوگیری میکنه.مثل همین هایی که برای گوشی ها هم هست.
نه دوست عزیز هیچ فرقی نداره.
3 مدل
فت-اسلیم-3000
3000 هنوز کپی خور نشده.پس به درد خرید نمیخوره.
فقط یک سری از پک ها هست مثل god of war و ..... که رنگشون فرق داره و ممکنه گرون تر باشن.نه صرفا به خاطر رنگ به خاطر محتویات پک ها و محدود بودن تعداد.و گرنه از نظر سخت افزاری یکی هست
قیمت پک های معمولی 200 تا 220
Last edited by choory; 01-11-2008 at 18:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)