سلام دوست عزیز.خیلی ممنون کارم راه افتاد.ولی دوست دارم بدونم ایراد از چی بود و از بازی یا ویندوز.و ایکه چجوری مشکل حل شد.
ممنون.
سلام دوست عزیز.خیلی ممنون کارم راه افتاد.ولی دوست دارم بدونم ایراد از چی بود و از بازی یا ویندوز.و ایکه چجوری مشکل حل شد.
ممنون.
سلام...
من یه مشکلی دارم ! ... Call of Duty 4 رو نصب کردم و رسیدم به مرحله ای که با یکی از افرادم تک تیر انداز هستیم و باید بی صدا دشمن رو بکشیم...
حالا بدبختی من اینه که هر چند ثانیه یه بار بازی وایمیسته و مانیتور چند بار چشمک می زنه و دوباره اجرا می شه و بعد از چند ثانیه دوباره اینجوری می شه ! ....
از لحاظ مشخصات سیستم هم مشکلی ندارم! ...
1- سی پی یو Core 2 Duo - E 8400
2- رم 4Gb - Buss 800
3- گرافیک هم که اخرین مدل Geforce 9800 GTX - Club
به نظر شما مشکل از چیه؟!...
درایور تون رو آپدیت کنید ...سلام...
من یه مشکلی دارم ! ... Call of Duty 4 رو نصب کردم و رسیدم به مرحله ای که با یکی از افرادم تک تیر انداز هستیم و باید بی صدا دشمن رو بکشیم...
حالا بدبختی من اینه که هر چند ثانیه یه بار بازی وایمیسته و مانیتور چند بار چشمک می زنه و دوباره اجرا می شه و بعد از چند ثانیه دوباره اینجوری می شه ! ....
از لحاظ مشخصات سیستم هم مشکلی ندارم! ...
1- سی پی یو Core 2 Duo - E 8400
2- رم 4Gb - Buss 800
3- گرافیک هم که اخرین مدل Geforce 9800 GTX - Club
به نظر شما مشکل از چیه؟!...
من بازی ساکر 2008 رو نصب کردم ولی هنگامی که داخل بازی میرم Don't Send میده
بازی اصلا نیازی به کرک نداره
کسی میتونه کمک کنه ؟
مشکل از کجاست ؟
![]()
Last edited by soltan_reza; 18-07-2008 at 16:52.
برو اينجا
كرك نسخه 1.2 رو بگير و استفاده كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام
آقا من بازی Medal of Honor Allied Assault نصب کردم (یکم مسخره است ) ولی وقتی می خوام برم تو بازی اینو می ده
آیا این بازی باید روی یه نسخه دیگه نصب بشه یا نه
اینم مشخصات سیستم من :
گرافیک : nvidia gedorce fx 5200 . 128 mb
رم : 512 mb
cpu: 2.40 ghz
با سلام
میخواستم بدونم چجوری بازی كانتر در vista اجراش کنم آیا ورژن جدید داره یا باید کاری دیگه کرد؟؟؟
ممنون میشم
با سلام شقا میشه یه راهنمایی کنین که ببینم ایا بازی gear of war ریوی این سیستم نصب میشه یا نه
'گرافیک g force 256 turbo cach رم ddr 1.50giga
cpu 3 2mega cach
ویه سوال دارم من یه رم 512 geil داشتم ویه رم 1gig kingeston هم اضافه کردم میخاستم بدونم چون مارکشون فرق میکنه مشکلی پیش نمیاد و باس هر دوشون 400 هست ومادر برد من 915pl gigabayte است
Last edited by hamedi3; 19-07-2008 at 11:58.
سلام.من قبلا بازی gears of war رو نصب کردم.ولی بعد به اشتباه Shift+delet رو گرفتم و فولدرش رو پاک کردم.حالا نه حذف میشه نه نصب.موقع نصب میگه بازی نصبه و نمیشه 2باره نصب کرد و گزینه نصب نداره فقط گزینه play داره و موقع پاک کردن میگه:
---------------------------
Unhandled Exception
Error Number: 0x80040702
Description: Failed to load DLL: GameuxInstallHelper
Setup will now terminate.
OK
میشه یک راهنمایی کنید؟
Last edited by m.r.s; 19-07-2008 at 15:42.
سلام.
من بازي روم توتال وار رو با موفقيت نصب كردم ولي در اجراي فيلمها مشكل داره.
يعني نشون نميده.
از لحاظ گرافيكي هم مشكل ندارم.
vga:7300 gforc nvidia
ram:1g
cpu يادم رفته.
چي كار كنم
لطفا"![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)