تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 615 از 722 اولاول ... 115515565605611612613614615616617618619625665715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,141 به 6,150 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مگه چشه؟!
    خیلی خوب میخونه در باره ی جنگ و اینا و خیلی هم صداش میخوره!
    به نظر من که خیلی خوبه!
    البته محسن خودشم فک کنم علاقه داره به این جور آهنگا!(خوب هر چی باشه شهرشه و متولد اونجاس و هیچ جا خونه ی آدم نمیشه!)
    محسنم از این عینکش دست بکشه واقعا" من یکی خوشحال میشم!

دوستان خبری واقعا" از آهنگ جدید نیست؟!
    من یکی که واقعا" دارم داغ میکنم!(2 ماهه خبری نیست!)
    محسن امسال سیاستش کم کاری شده انگار (بر خلاف دو سال قبل) با توجه به این که تولدشم تو شبای احیاس احتمالا باید قید آهنگ جدیدو زد ، شاید دلصدا2 نیمه شعبان امسال بیاد شایدم نه
    نکته جالب اینه که این عینکه کلا ثابته عوضش نمیکنه

2. 2 کاربر از aazp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نقد آلبوم در كافه خبر

به هیچ وجه از دست ندید. مهدوی مطالب فوق العاده جالبی رو گفته

4. 3 کاربر از asextor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

مانی حقیقی کارگردان و بازیگر سینما در گفت و گو با داریوش مهرجویی کارنامه 40 ساله خالق فیلم‌هایی چون «هامون» و «اجاره نشین‌ها» را بررسی کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، سال گذشته مستند «مهرجویی، کارنامه چهل ساله» ساخته مانی حقیقی به نمایش درآمد. مستندی که در آن مانی حقیقی به سراغ چهره‌ای رفته بود که کم تن به مصاحبه و گفت و گو می‌دهد و در مورد کارهایش سخن می‌گوید.

همین، شاید یکی از مهم‌ترین نکته‌هایی بود که مستند حقیقی را دیدنی می‌کرد، اما با دیدن آن پرسش‌های بسیاری در ذهن مخاطب به وجود می‌آمد که بی‌پاسخ می‌ماند. حالا جواب آن پرسش‌ها را می‌توان در کتاب «مهرجویی، کارنامه چهل ساله» پیدا کرد. کتابی که از سوی نشر مرکز منتشر شده و در آن حاصل گفت و گوی بلند مانی حقیقی و داریوش مهرجویی است.

در این کتاب و از پس پرسش‌های حقیقی ما با چهره متفاوتی از داریوش مهرجویی مواجه می‌شویم. کارگردانی که عنوان روشنفکر را همیشه با خود یدک می‌کشد و آثارش چه قبل و چه بعد از انقلاب جزو آثار متفاوت و برتر سینمای ایران بوده‌اند.

مهرجویی در این گفت و گو صریح صحبت می‌کند. سعی دارد پرسش‌ها را منطقی و صادقانه جواب بدهد و البته هر جا که تمایلی به حرف زدن ندارد، رندانه از پاسخ دادن سرباز می‌زند. او دریچه‌ای را به روی ما می‌گشاید که از آن می‌توان به تماشای حالات و احوال کارگردانی نشست که حساب شده و اصولی در راه حرفه‌ای‌اش قدم برداشته است. خواندن پاسخ‌های او و موضع‌گیری‌هایش نسبت به شرایط، آدم‌ها و آثارش ما را به این نتیجه می‌رساند که آن طنازی و تلخی مشهود در آثار سینمایی مهرجویی -که در اکثر کارهایش با هم جمع شده‌اند- نشات گرفته از شخصیتی است که در عین جدی بودن و سخت‌گیری نوعی آسان‌گیری و رهایی را در ذات خود دارد و آن را به مخاطبش نیز منتقل می‌کند.

روایت مهرجویی از آدم‌هایی که با آنها کار کرده یا به نحوی آشنا بوده، روایت بی‌حاشیه و شسته رفته‌ای است.

...

محسن چاووشی دیگر هنرمندی است که مهرجویی به خوبی از او یاد می‌کند: «... به «سنتوری» که رسیدیم یکی از نکته‌های مهم و اصلی این بود که از چه موسیقی و صدایی برای آهنگ‌های علی استفاده کنیم. یک روز خانم محمدی‌فر در تاکسی چندتا ترانه از همان اولین سی‌دی قاچاق چاووشی شنیده بود و همان جا سی‌دی را از راننده خریده بود و آورده بود که بشنویم. خیلی کار قشنگی بود. نمی دانم شنیده‌ای یا نه. ترانه «نفرین» که هر بار گوش می‌کردم گریه‌ام می‌گرفت! یعنی چه که من، مرتیکه‌ گنده با این سن و سال و عقل و شعور با یک آهنگ پاپ گریه کنم؟ اما نمی‌دانم چه حس و حال و سوزی داشت که مرا هر دفعه به گریه می‌انداخت. افتادیم دنبال این که محسن چاووشی کیست و کجاست؟ هر کس یک چیزی می‌گفت، می‌گفتند فرار کرده، رفته دبی و نمی‌گذارند برگردد و از این حرف‌ها. تا این که آقای پارسیان که نقش رئیس تشریفات عروسی فیلم را با آن کت فراک بازی کرده، بالاخره پیدایش کرد. تماس گرفتیم و آمد خانه ما و دیدم بچه صاف و ساده و بااستعدادی است و دو سه تا ترانه‌سرا هم باهاش کار می کنند. فیلمنامه را بهش دادم و گفتم از صدا و ملودی کارهایت خوشمان آمده و بیا ببین در این فیلم چه کار می‌توانی بکنی. فیلمنامه را گرفت و رفت و هفته بعد آمد و دو تا ترانه کامل ضبط شده را تالاپ گذاشت جلوی ما، یکی از یکی بهتر! من با این همه سابقه و سلیقه موسیقی هر کار کردم ازش ایراد بگیرم ،نتوانستم، شعر خوب، ملودی قشنگ، اجرای عالی و تنظیم و خلاصه همه چیزش خوب بود... خلاصه این محسن چاووشی پنج شش قطعه برای ما نوشت و زد و خواند و هر بار هم می‌گفت اگر می خواهید باز هم برایتان بسازم و بخوانم و بیاورم. هر چه می‌خواستیم، یک هفته بعد درجه یکش را می‌گذاشت جلومان! می‌گفتیم پاپ باحال و پر شور و حال بده، می‌داد. می‌گفتیم خالتور بیار، می‌آورد، می‌گفتیم پر سوز و گداز بساز، تلق می‌گذاشت جلومان! خیلی بچه با استعداد و ماهی است این چاووشی! خلاصه کیف کردیم دیگر. ما هم ترانه‌ها را گرفتیم و کلی خواهش و تمنا کردیم که آقا یک کاری کن که این اهنگ‌هات مثل بقیه لو نره، که البته بعد به لطف آقای صفار هرندی و جعفری‌جلوه و قاچاقچیان ماهر، خود فیلم در داخل و خارج کشور لو رفت و همه چیز نابود شد.»

کتاب «مهرجویی، کارنامه چهل ساله» بر اساس فیلم‌های مهرجویی فصل‌بندی شده و آخر هر فصل آلبوم عکسی از پشت صحنه و بازیگران فیلم‌های مهرجویی منتشر شده که در جای خود دیدنی است.

این کتاب با قیمت 17هزارو 900 تومان به پیشخوان کتابفروشی‌ها آمده است.

6. 9 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. 3 کاربر از asextor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی هست این بوکلت؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاور آلبوم 5 سال پیش + صحبتهای مهدوی که اونم جزء کاوره

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

کاش همینا رو ،رو آلبوم میزد خیلی فانتزی ان و با حالو هوای آلبوم بیشتر میخورن!
    (عکس روی آلبوم اصلی یه جوریه آدم احساس میکنه یا هوا خیلی سرده براش یا محسن سرما خورده!)

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاش همینا رو ،رو آلبوم میزد خیلی فانتزی ان و با حالو هوای آلبوم بیشتر میخورن!
    (عکس روی آلبوم اصلی یه جوریه آدم احساس میکنه یا هوا خیلی سرده براش یا محسن سرما خورده!)
    هر دو تاش ضعیفن
    انتظار بیشتری از محسن میره . مخصوصا با اونهمه انتقاد واسه کاور پرچم سفید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نام خدا

قبل تر ها حوصله ام بیشتر بود و گهگاهی یه جاهایی یه حرفایی می زدم و اگر لازم بود از خودم دفاعی می کردم ...
    از این- ور و اون- ور صدامُ می شنوم و صدام به هیچ جا نمی رسه و چه فایده که هِی بگو آقا خواهش می کنم ! به جای من تصمیم نگیرید ، آقا خواهش می کنم با من هماهنگ کنید ، آقا خواهش می کنم من رو توو نظرسنجی ها وارد نکنید .
    به من چه ربطی داره که از اول کی آخرهُ از آخر کی اول ، نه برام مهم بوده و نه هست ...
    قطارِ من همیشه سر ساعت به مقصدِش میرسه چون همیشه مسافراش رو دوست داشته ، قطارِ من 24 ساعته در خدمت شماست نه 25 ساعته !
    خدا راز خوشبختی آدمارو توو قلبشون گذاشت و من قلبا" مام وطن را برای شهرم ، خونین شهر خواندم و نه جای دیگه و نه کَسِ دیگه و نه موضوعِ دیگه .
    بگذریم ، تا بوده همین بوده ..
    آلبوم سیزدهِ من ، مظلوم ترین آلبومم بود و از آن مظلوم تر شیرمردا ....
    راستی برای مظلوم ترین آدم تاریخ خوانده ام و از خواندنش لذت برده ام ، برای جنگ خوانده ام و باز هم می خوانم .
    برای پخش هیچ یک از قطعات آلبوم هایم از من اجازه گرفته نشده است .

دوستدار شما – محسن
    دوشنبه 13 خرداد ماه 1392 – ساعت 23:57

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 9 کاربر از asextor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نام خدا

قبل تر ها حوصله ام بیشتر بود و گهگاهی یه جاهایی یه حرفایی می زدم و اگر لازم بود از خودم دفاعی می کردم ...
    از این- ور و اون- ور صدامُ می شنوم و صدام به هیچ جا نمی رسه و چه فایده که هِی بگو آقا خواهش می کنم ! به جای من تصمیم نگیرید ، آقا خواهش می کنم با من هماهنگ کنید ، آقا خواهش می کنم من رو توو نظرسنجی ها وارد نکنید .
    به من چه ربطی داره که از اول کی آخرهُ از آخر کی اول ، نه برام مهم بوده و نه هست ...
    قطارِ من همیشه سر ساعت به مقصدِش میرسه چون همیشه مسافراش رو دوست داشته ، قطارِ من 24 ساعته در خدمت شماست نه 25 ساعته !
    خدا راز خوشبختی آدمارو توو قلبشون گذاشت و من قلبا" مام وطن را برای شهرم ، خونین شهر خواندم و نه جای دیگه و نه کَسِ دیگه و نه موضوعِ دیگه .
    بگذریم ، تا بوده همین بوده ..
    آلبوم سیزدهِ من ، مظلوم ترین آلبومم بود و از آن مظلوم تر شیرمردا ....
    راستی برای مظلوم ترین آدم تاریخ خوانده ام و از خواندنش لذت برده ام ، برای جنگ خوانده ام و باز هم می خوانم .
    برای پخش هیچ یک از قطعات آلبوم هایم از من اجازه گرفته نشده است .

دوستدار شما – محسن
    دوشنبه 13 خرداد ماه 1392 – ساعت 23:57

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ها؟؟؟
    جریان چیه؟
    شیرمردا چی شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •