بچه ها من فکر میکنم که به تنها ماشینی که اصلا ویرایش نشده و زیاد مورد استفاده قرارنمیگیره همین پرشیا است.
اگر کسی میتونه خوب ویرایش کنه و یه پژو پرشیا خوب دربیاره بگه تا من برای دانلود بذارم تا ویرایش را شروع کنه.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بچه ها من فکر میکنم که به تنها ماشینی که اصلا ویرایش نشده و زیاد مورد استفاده قرارنمیگیره همین پرشیا است.
اگر کسی میتونه خوب ویرایش کنه و یه پژو پرشیا خوب دربیاره بگه تا من برای دانلود بذارم تا ویرایش را شروع کنه.
اتفاقآ پرشیا زیاد هست می خوای باست بذارم؟
آره اگه میشه بذار.
راستی اون مودی که از داخل داشبورد نشون میداد چی شد؟
صدای ماشینها تو کدوم فایل audio است؟
چطوری میتونم صدای یه ماشین را بردارم و روی یه ماشین دیگر بذارم؟مثلا: صدای هواپیما را بردارم و روی کامیون بذارم.
کسی آسمان جدید داره؟یه مقدار زیباتر باشه و پرنده های توی آسمون هم طبیعی تر باشه. درخت جدید هم اگه دارید بذارید.
یه مود میخواستم تا بتونم سوار تاکسی بشم و هر جا بخواهم برم و کرایه هم بگیره.
آدم جدید تا به جایگزین آدمهای تو خیابان بشه؟
غذای جدید هم برای بازی هست؟ اگه باشه که چی میشه!!!
ببخشید که این همه درخواست داشتم. اگر بخواهم همه ی اینها را از تویه سایت خارجی دانلود کنم باید تو قسمت سایت برم؟مثلا سایت gtainside
ای بابا میگم که یک راه کار به من نشون بدید که حجمشو کم کنم از 20 مگ به 2تا 3مگ
بعدشم من بلد نیستم اینو تبدیل کنم برای بازییعنی باید اول برای تمام قطعات تو مکس دامی درست کنی به همراه کول و فایل لود برای ماشین بعد می تونی از تری دی مکس به دی افاف تبدیلش کنی و بیاریش بیرون
بعدشم این پیکانه اصلا برای جی تی ای ساخته نشده.![]()
صدای هواپیما که جایگزین ماشین نمیشه... صدا ها باید از نظر زمان و حجم برابر باشن وگرنه بازی قاطی میکنه... تازه هواپیما که مثل ماشین دنده عوض نمیکنه که چطوری بززاریم جای ماشین؟
صدای ماشین ها در GTASA\audio\SFX\GENRL
است
یه نفر به من لینک نرم افزاری رو که باهاش تایمر بالای صفحه ی gta san andreas رو ادیت وفارسی میکنن
بده یا فقط اسمشو بگه.
فکر کنم اگه با ویندوز براش install بسازی و بهد اون رو با حالت best فشرده کنی خیلی کم بشه
برای اجرای نرم افزار ساخت install ویندوز Run > iexpress![]()
اقا مجید اگه نتونستی کم کنی میشه یه زحمتی بکشی و همون 20 mb رو بزاری می نونی یه شب تا صبح بذاری برای اپلود اگه این کار رو کنی
همه خو ششون میاد خیلی مردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)