میشه به من آموزش چیت یاد بدید لوتفن:43:
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
میشه به من آموزش چیت یاد بدید لوتفن:43:
دوستان،لینک دانلود بازی رو لطفا میشه بزارید؟
شما باید در قسمت options در قسمت Video / Color Quality باید 32 بیت کنی
salam..mishe be joz master game ke hame tosh chater va wall daran ye server morarefy konid mesle adama bazi konan..mrc..
لینک دانلود کانتر 1.6
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همتون چیت میزنید ونوقت ما چیت میخایم کسی بلد نیست جونه خودتون مگه میشه همهی شوما چیتر نباشید اونوقت همتونم کلن A باشید آره جونه خودتون همتون چیترید
سرور جدید کانتر که پینگش عالیه 10.7.229.201:27015
10.7.229.201:27015 CsNini.IR | Public Server [Baby Group] sXe 8.7
سرور جدید کانتر 1.6
ناراحت نباش دوست من اگه میخوای یاد بگیری من نشونت میدم من تا حالا نه کلن بودم نه چیت زدم ولی تو همه فروم ها من اینارو دیدم برای فعال شدن چیت ها اول تو کنسول بزن sv_cheat 1 بعد restart بترتیب واردشون کن و در سوم بار اسم رمزو تایپ کن همین ولی از ما گفتن بود تو هر جای که بری چیتر پیدا میشه ولی دوست عزیز من مردونه باهات حرف میزنم من تا حالا این کارا رو نکردم و دوماه اصلا" وارد بازی انلاین کانتر نشدم پس همه رو نگووووووووومیشه به من آموزش چیت یاد بدید لوتفن![]()
اینا هم دوتا عکس که کلی چیت توشونه ولی از سی دی بازیم در اوردمم امیدوارم بتونی پوز اون چیتر های دیگه رو بمالی
اقا سعید
دقیقا" برای این مشکل من که داشتم این کار رو کردم حل شد ولی باید رو ایکون hl.exe کلیک راست کنی پروپرتایس رو بزن بعد برو compatibility بعد run the programm compatility رو تیک دار و اونو به سورس پک دو یا nt 5 بذار اگه نشد دیگه نمیدونم بگم چی جز نصب دوباره ویندوزسلام
آقا من پاک کردم دوباره نصب کردم و دقیقا همین اروری که تو عکس میبینید رو دوباره دیدم.... ظمنا باید تو پوشه خود بازی نصب بشه؟
در اخر هم برای اینکه بدونید که سرور های پیدا میشن که پینگشون خوبه بری تو سایت game-monitor
اونجا کلی سرور ایرانی خارجی با پینگ خوب میتونید بدست اورید
در اخر هموتون موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)