سلام دوستان ما الان این همه پول برای فیبر میدیم که اصلا به درد نمیخوره قراردادمونم که سالانست نمیشه ندیم راهکار چیه؟ یعنی سوخت میشه پول و سرویسمون؟
سلام دوستان ما الان این همه پول برای فیبر میدیم که اصلا به درد نمیخوره قراردادمونم که سالانست نمیشه ندیم راهکار چیه؟ یعنی سوخت میشه پول و سرویسمون؟
برای هر روز قطعی فرمول خسارت اینجوری هست عدد سرویس تقسیم بر 30 میشه هزینه هر روز ضرب در تعداد روز قطع. الان قطعی رو تا کی میخوان حساب کنن ؟ این چیزی که الان داریم از نظرشون یعنی اینترنت هست ؟
100 گیگ کمی بیشتر ماه پیش سوخت پول چی باید بدم.
یعنی فکر میکنی قطعی حساب کنن اینارو؟ عمرا
حق گرفتنی هست وقتی تو فکر ما هست که نمیشه و عمرا و این چیزا خوب مشخصه که شرکتهای گردن گلفت هم استفاده کنن و خسارت پرداخت نکنن. هر سری که قطعی به هر دلیلی از سمت مخابرات بوده من SLA رو گرفتم حالا عادی یا با شکایت. برای قطعی های این مدلی هم خود مخابرات برای همه کاربرهاش با یه روشی جبرانی داده.
سلام دوستان ، من تازه فیبر مخابرات گرفنم کابل کشی انجام شده این سامانه جدیده یارا چیه داستانش ؟ 2020 که میگه ما دسترسی به پنل یارا نداریم تیکت باید بزنی ، الان من از طریق موبایلم لاگین کردم
و اینکه چرا سرعت های 1000Mb نداره فقط ایناست توش :
این VLan ID رو از کجا باید بگیرم ؟ تو پنل فقط Username/Passwrod رو نوشته 2020 هم که میگه ما دسترسی نداریم . و یه سوال دیگه مودم باید توسط پیمانکار رجیستر بشه ؟
Last edited by _Mehran; 10-02-2026 at 13:44.
دوستان بهترین مودم تو محدوده 2 تا 3تومن چیا هست؟
- - - Updated - - -
دوستان بهترین مودم تو محدوده 2 تا 3تومن چیا هست؟
سلام ، وقتی پیمانکار بیاد و مودمتون رو کانفیگ کنه خودش Vlan ID رو میزنه ، مک آدرس مودم هم براتون رجیستر میکنه . این پنل رو من هم تابحال ندیده بودم و نمیدونم داستانش چیه.
وقتی پنل اصلی اشتراکتون که سایتش adsl.tci.ir هست براتون باز بشه خودتون میتونید از قسمت تغییر سرویس سرویستون رو تغییر بدین یا به 2020 زنگ بزنید اونجا براتون سرعتتون رو عوض کنند.
مخابرات دو تا حالت پیش پرداخت و پس پرداخت داره. من که قبلا زنگ زده بودم به 2020 گفتند برای تغییر از پیش پرداخت به پس پرداخت رو باید حضوری به مرکز مخابرات مراجعه کنم ولی برعکسش از طریق پنل میشه.
به نظرم HG8546M با حدود قیمت 2700 چون یک پورت شبکه گیگابیتی داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها شهر ما سه تا سرویس دهنده فیبر نوری داره مخابرات ایرانسل و آسیاتک به نظرتون از کدومشون سرویس بگیرم؟
به نظر من آسیاتک
- - - Updated - - -
به نظر من آسیاتک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)